Penger

Disse Seasonal Work-From-Home Skullcandy jobber likt som søtsaker

Disse Seasonal Work-From-Home Skullcandy jobber likt som søtsaker

Fortsett, trykk i ørene.

Velg noe som tillater - som "Eye of the Tiger" eller "Girl on Fire" eller "Stronger." (OK, det er bare noen personlige favoritter.)

Klar?

Skullcandy, det gjenkjennelige lydmerket, kjent for candy-farget ørepropper og spillhodetelefoner, er ser ut til å ansette Arbeids-fra-hjemmet sæsonmessige merke ambassadører - full og deltid.

Betalingen er $ 10- $ 11 i timen - og ytelsesbonuser er mulige.

Bare slik at jeg ikke kaster bort tiden din, Du må bo i Arizona, Florida, Georgia, Indiana, New Jersey, Ohio, Texas, Utah eller Virginia.

Du gjør? Flink. Gå til neste sang, og fortsett på.

Hva skal jeg gjøre som en merkevareambassadør?

Teknisk vil du jobbe for VIPdesk Connect, Inc., et selskap som tilbyr kundeservice løsninger til topp merker.

Nåværende VIPdesk-gruppemedlemmer jobber i 20 forskjellige stater fra deres hjem. Tenk: Katt snuggled i fanget ditt, favoritt kaffekrus i hånden, en peis i peisen (eller på TVen).

Men bli ikke skremt av den fancy tittelen. En merkevareambassadør er en kundeservicerepresentant Hvem hjelper kunder via telefon og e-post. Du vil svare på spørsmål om produkter, retningslinjer og kampanjer.

Du vil være en Skullcandy-hodetelefonfan, slik at du kan vitne til merkevarens kvalitet.

Er jeg kvalifisert til å representere Skullcandy?

Fordi dette er en jobb-hjemme-posisjon, bør du møte alle hjemmekontorens krav, inkludert internett, et USB-hodetelefon, en router og et modem.

Du bør også være komfortabel å sitte i en stol - omtrent 95% av tiden - ellers bli kreativ og rigge opp et stående skrivebord. Min løsning? Stakk noen bøker.

Når du er påvist på deltid eller heltid, bør du være fleksibel og kunne jobbe helger og helligdager.

Andre kvalifikasjoner inkluderer et videregående diplom, selv om noen college er foretrukket, pluss seks måneders erfaring i forbrukersalg og to eller flere år i relatert kundeservice. Du må også sende en sikkerhetskontroll for kreditt, kriminell og ansettelse.

Du får en gullstjerne hvis du er lidenskapelig med musikk, sport og gadgets; kjent med Skullcandy; ha en forståelse av lydteknologi; Kjenn deg rundt Microsoft Office Suite og i stand til å skrive minst 35 ord per minutt (riktig staving og grammatikk inkludert).

Så hvor kan jeg registrere meg for å jobbe for Skullcandy?

Søk på nettet på VIPdesk Koble Karrierer for deltid og fulltid posisjoner.

Før du begynner, vil du delta i en live, betalt virtuell trening, før du blir slettet. Denne opplæringen begynner 30. september, så hopp på jobbsøknaden fordi attendance er obligatorisk.

Fordi dette er en sesongmessig konsert, vil du sannsynligvis jobbe til midten av januar.

Ønsker du å finne flere jobb-hjemme-jobber? Penny Hoarder's Jobs Facebook-side er en flott ressurs!

Din sving: Hva er ditt favorittmerke av hodetelefoner?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar