Banker

Navy Federal Credit Union Review

Navy Federal Credit Union Review

Du vil nok ikke bli overrasket over å høre at det er over 6.000 banker og en annen 6.000 kredittforeninger i USA. Du kan ikke kjøre nedover veien uten å passere minst et dusin forskjellige banker.

Hvis du leter etter en ny bank, kan det være et overveldende søk. Hver bank eller kredittforening skal tilby ulike produkter, kontoer og priser.

Hvis du er som de fleste, skal du starte søk på de store nasjonale bankene, men du kan gå glipp av noen av de beste valgene ved ikke å se på de beste kredittforeningene. Hvis du ikke har noen kredittforeninger på listen, gjør du en alvorlig feil.

Denne artikkelen skal se på Navy Federal Credit Union (NFCU) og hjelpe deg med å avgjøre om de er den beste finansieringsinstitusjonen for deg.

Hvem er Navy Federal Credit Union?

Navy Federal Credit Union har noen gamle røtter. De ble etablert langt tilbake i 1933 som Navy Department Employees 'Credit Union i District of Columbia (det er en munnfull).

De ble opprettet som en kredittforening for Navy-ansatte som var medlemmer av Federal Employee Union. Et år senere, i 1943, skrev president Roosevelt Federal Credit Union Act, som ble grunnlaget for kredittforeninger.

I 1947 ble Navy Department Employees 'Kredittforening av District of Columbia oppløst og gjenopprettet som en offisiell føderal kredittforening, som de kalt Navy Department Employees Federal Credit Union. På dette tidspunktet åpnet de også medlemskap til alle marineansatte og personell i Washington-området.

I 1954, 21 år etter etableringen, ble de offisielt Navy Federal Credit Union. På dette tidspunktet åpnet de medlemskapene sine til engasjert personell. Gjennom årene har de fortsatt å forandre seg og utvikle seg. De har fortsatt å vokse og forbedre sine produkter og tjenester. De har blitt en av de største og mest innflytelsesrike kredittforeningene på markedet.

I dag har de over 7 millioner medlemmer over hele landet, og de har over 78 milliarder dollar i eiendeler.

Banking med NFCU

Hvis du leter etter en kredittforening med dusinvis av bankalternativer, er NFCU det beste alternativet for deg. De har dusinvis av kontoalternativer du kan velge mellom. Hver og en er litt annerledes. Jeg skal ikke skissere alle alternativene, men jeg vil slå noen av de mest populære.

e-Kontroll

E-Checking-kontoen er en av de mest populære kontoene som NFCU tilbyr. Denne kontoen har en månedlig avgift, men du kan unngå det hvis du registrerer deg for direkte innskudd. Hvis du er som de fleste, skal du bruke direkte innskudd uansett.

Disse e-Checking-kontoene tjener en beskjeden utbyttesats, og du kan få rabatter på minibanker for inntil $ 10 for hver utsagn. Så lenge du ikke planlegger å gå inn i en fysisk gren, er dette et utmerket valg for deg.

Flaggskipskontroll

Flaggskipskontrollkontoen er en av de fremste kontoene på NFCU. Denne planen har et tiered utbytte system som er basert på kontosaldoen din. APY kommer til å bli betydelig høyere med denne kontoen sammenlignet med de andre kontoene.

Det er ikke noe innskudd for å åpne kontoen, men du må kanskje betale en månedlig avgift. Det er en månedlig avgift på $ 10 hvis kontosaldoen din er under $ 1500. Hvis saldoen din er mer enn $ 1500 terskelen, må du ikke betale noen månedlige gebyrer. Dette er et utmerket alternativ for alle som planlegger å holde et betydelig beløp i sin kontrollkonto og ønsker å tjene penger basert på balansen.

Campuskontroll

Som du sikkert kan gjette fra navnet, er denne kontoen designet for studenter å begynne å lagre. Denne kontoen er tilgjengelig for enhver student mellom 14 og 24 år, og de må ikke betale serviceavgifter, og det er ingen minimumskrav til balansen.

Det er aldri for tidlig å sette barnet ditt opp med en kontrollkonto. Det er den perfekte måten å lære dem viktigheten av å spare penger og klare utgifter.

Gratis EveryDay sjekker

Gratis EveryDay Checking er det mest grunnleggende alternativet for banker du kan finne på Navy Federal Credit Union. Det er ingen månedlig avgift og ingen minimumssaldo krav du må møte. Hvis du vil ha en grei kontokonto som ikke blir sunket av avgifter, så er dette et utmerket alternativ for deg.

Med denne kontoen vil du tjene en beskjeden 0,05% APY (for tiden), og du får tilgang til de samme fordelene med alle andre kontoer, som tusenvis av minibanker.

NFCU har også noen sparekonto også. De har en grunnleggende sparekonto, opplæringssparingskonto og en SaveFirst-konto.

Den grunnleggende sparekontoen er akkurat hva det høres ut som. Det tilbyr konkurransedyktige renter uten avgifter. Hvis du vil ha en enkel sparingskonto, er dette den.

Deres SaveFirst er en av deres mer spennende sparekontoer. Med denne kontoen kan du angi en forfallstid for kontoen, åpne kontoen med et innledende innskudd på $ 5, og deretter få utbytte sammensatt daglig.

Låner med NFCU

Utlån er et område hvor NFCU skinner blant sine konkurrenter. De tilbyr personlige lån, boliglån, auto lån og kredittkort. Selvfølgelig endres rentene ofte, men de fortsetter å ha noen av de mest konkurransedyktige prisene der ute.Hvis du vil ha en bank som ikke bare kan holde på pengene dine, men også gi deg penger, er NFCU et flott sted å starte søket.

Bli medlem av NFCU

Hver kredittforening har forskjellige medlemskrav. For de fleste er det om du "lever, jobber eller tilbeder" i byens eller fylkesgrensene for kredittunionen. For noen av de større kredittforeningene har de utvidet sine medlemskrav og gjort det mer tilgjengelig. Av alle kredittforeningene har Navy Federal sikkert de fleste måtene du kan være kvalifisert til å bli medlem, men de lar ikke bare noen i.

Noen av måtene du kan kvalifisere for å bli medlem av NFCU er:

 • Aktiv plikt militær
 • DoD Officer
 • Veteran
 • Vær en entreprenør til amerikanske regjeringsinstallasjoner
 • Pensjonert DoD-ansatt
 • Eller vær familiemedlem til en av de ovennevnte
 • Bortsett fra det forsinkede opptaksprogrammet

En av de interessante delene av NFCU er deres familiemedlemskapskrav. De tilbyr mer krevende krav enn de fleste kredittforeninger. De fleste av dem begrenser det til "nærmeste familie", men NFCU utvider dem. De tillater:

 • besteforeldre
 • Ektefeller
 • søsken
 • barnebarn
 • Husholdningsmedlemmer
 • Adopterte barn og stifebarn

Ulempene ved Navy Federal

Det er mange fordeler med å bli medlem av NFCU. De gode priser for sine lån og deres sjekker kontoer. Et av problemene med NFCU er deres sparekonto. Deres grunnleggende sparekonto har bare en beskjeden APY. Visst, det er fortsatt høyere enn du vil finne hos noen av de store bankene, men du kan finne kredittforeninger med mye bedre besparelser.

En annen ulempe ved NFCU er balansebehovet for å unngå avgifter på flaggskipskontrollen. Hvis du ikke oppfyller balansebehovet, skal du betale månedlig avgift.

Det finnes dusinvis av andre kredittforeninger der ute som tilbyr avkastningskontoer med ingen gebyrer. Så lenge du planlegger å ha $ 1500 på kontoen din, er det ingenting galt med denne kontoen, men det er noe å være oppmerksom på.

Før du blir medlem av en kredittforening eller bli med i en bank, ta deg tid til å gå gjennom kundeanmeldelser. En av de beste måtene å lære om et selskap er å se hva tidligere eller nåværende medlemmer har å si.

En vanlig klage jeg så med NFCU er deres kundeservice. Flere brukere sa at de hadde problemer med å nå kundeserviceavdelingen, eller de kunne ikke få hjelpen de trengte. Du bør alltid ta disse vurderingene med et saltkorn. Du kjenner ikke hele historien og hva som faktisk skjedde.

Ikke la disse kundeanmeldelser holde deg fra å bli med i den perfekte kredittunionen.

Som de fleste andre kredittforeninger er vi klar over antall grener. Kredittforeninger har ikke det enorme antallet grener som nasjonale banker.

Endelig dom på NFCU

I motsetning til noen av de andre kredittene har NFCU ikke medlemskapskvalifikasjoner som tillater noen å bli med. Noen av de andre større kredittforeningene tillater deg å bli med organisasjoner eller donere som kvalifiserer deg til å bli medlem av kredittforeningen.

NFCU gjør det ikke. Hvis du ikke har et familiemedlem i de væpnede styrkene, eller hvis du ikke er i væpnede styrker, vil du sannsynligvis ikke være i stand til å være medlem. Hvis du oppfyller kvalifikasjonene for å være medlem, vil jeg sterkt foreslå å gjøre det.

Hver person er forskjellig, og alle har ulike økonomiske behov og preferanser når det gjelder bank. Det finnes tusenvis av bankalternativer på markedet, og det kan være vanskelig å forsøke å vade gjennom dem. Det er viktig at du finner det beste for deg.

Hvis NFCU ikke er det beste alternativet for deg, ikke bekymre deg, det er mange andre alternativer.

Skrive Inn Din Kommentar