Penger

Hvordan tjene litt ekstra penger som en nettside tester

Hvordan tjene litt ekstra penger som en nettside tester

En smart Penny Hoarder har flere konserter i verkene fordi han vet at ikke alle konsertene vil ha jobber hele tiden. Hvis du har flere muligheter, har du muligheten til å tjene litt ekstra penger hver dag.

En morsom måte å tjene litt ekstra penger er å gi din mening om nettsteder.

Du har sannsynligvis brukt et nettsted og funnet deg selv å klage på hvor vanskelig det var å navigere. Kanskje du har funnet deg selv å rulle opp og ned på jakt etter kontaktinformasjon eller en om oss side. Kanskje nettsiden bare ikke synes å være lagt ut på en logisk måte. Du har kanskje selv begynt å snakke høyt for deg selv og sier noe som "Hva gjør jeg galt?" Eller "Hvorfor vil dette ikke fungere?" Eller kanskje noe som ikke passer for å bli skrevet på denne nettsiden. Du vet hvordan det går. Vi har alle vært der.

Disse typer nettsteder er dårlige for bedrifter fordi mange brukere bare gir opp (og ganske raskt) og forlater nettstedet og driver sin virksomhet andre steder. Nå, et selskap, UserTesting.com, ansetter folk til å gi sin mening om ulike nettsteder, slik at bedriftene kan gjøre nettstedene mer brukervennlige.

Hvem kan gjennomgå nettsteder?

Alle kan registrere seg for å gjennomgå et nettsted. Når du først blir med UserTesting.com, fyller du ut et enkelt skjema. Deretter kan du vurdere et nettsted hvis du møter den bestemte demografien som virksomheten målretter mot.

For å få en bedre ide om hvordan prosessen fungerer, kan du sjekke ut denne videoen satt sammen av UserTesting.com. Deres motto er "å gjøre nettet til et bedre sted", noe som trolig er noe vi alle vil se. Som brukervennlighetstester kan du være med på dette oppdraget.

Hvilket utstyr er nødvendig?

Du trenger en mikrofon. Du må også laste ned UserTesting.com's skjermopptaker på datamaskinen, slik at de kan spore datamaskinstrekkene dine mens du utforsker og bruker nettstedet. Til slutt må du ha en datamaskin som oppfyller noen grunnleggende krav. (Se de ofte stilte spørsmålene for spesifikke detaljer.)

Hva er nødvendig for jobben?

Her er den beste delen. Du tar bare 10 til 20 minutter for å navigere gjennom nettstedet. Som du gjør, gir du din mening høyt. Både din innspillte mening og skjermbevegelsene dine registreres og sendes til selskapet.

Hvor mye betaler du?

Kanskje dette er den beste delen. Du er betalt $ 10 per nettsted du vurderer, og betalingen din kommer 7 dager etter din anmeldelse via PayPal. Enda bedre (seriøst, kan det bli bedre!) Hvis du fullfører 5 vellykkede anmeldelser uten negative klager fra selskapene du har vurdert, kan du kvalifisere deg for en gratis webkamera. Da kan du bli en mobil anmelder og tjene $ 15 per anmeldelse. Hvor søtt er det?

Hvor ofte er anmeldelser tilgjengelig?

Vurderinger er tilgjengelige hver dag, men nøkkelen er at du må passe til et foretrukket demografisk foretak. Du kan få jobb hver dag, men det kan du ikke. Alt avhenger av demografien du er i, og hva selskapene ser etter. Hvis du gjør en god jobb med å snakke din mening, får du gode karakterer og selskaper kan begynne å be om deg. Å bli en mobil tester øker også antall ledige stillinger.

Selv om dette er en morsom måte å tjene ekstra penger, ikke planlegger å gjøre det til en vanlig konsert eller til og med en pålitelig sidegig. Det bør være en av de mange måtene du ansetter for å gjøre noen sidekontanter. Dette er imidlertid en morsom jobb som ikke bare betaler deg, men gir deg muligheten til å gjøre nettet til et mer vennlig og mindre frustrerende sted for alle brukere. Det er noe vi bør alle være glade for.

Interessert i å prøve? Du kan registrere deg her.


Skrive Inn Din Kommentar