Penger

Mall of America vil betale deg $ 2,5k for å bo der og skrive om det

Mall of America vil betale deg $ 2,5k for å bo der og skrive om det

Hva ville det være å bo i Mall of America?

Du kan starte dagen med en rask 1,15 mils morgen spasertur rundt kjøpesenterets lavere nivå. (Det er alltid 70 grader der inne, så det ville føles fint.)

Deretter stopper du ved matretten til frokost før du sjekker ut akvariet. Der kan du la din frokost slå seg ned før du går inn i fornøyelsesparken hvor du kan hoppe på en berg-og dalbane.

Til lunsj, spis med din fave American Girl-dukke på den vellykkede navnet American Girl Bistro før du plukker opp klærestativ hos noen av de over 520 butikkene.

Rundne ut dagen med et komedieutstilling på Comedy House og middag på Dick's Last Resort, en skremmende kjede som kjenner til kjeden din.

Det er så mange andre aktiviteter du kan gå seg vill i, og Mall of America vet det. Derfor er Mall of America til ære for sin 25-årsdag vert for denne konkurransen å finne en forfatter i bosted.

Det gir en "spesialskribent" sjansen til å leve og puste atmosfæren i kjøpesenteret mens "skrive på-fly-visninger i sine egne ord."

Vinneren vil tilbringe fire netter og fem dager gallivanting rundt Amerikas største kjøpesenter.

Det vil ikke koste deg en krone - og enda bedre, vil du bli betalt!

Om Writer-in-Resident Mall of America Contest

Den heldige vinneren blir fløyet ut til Bloomington, Minnesota, og ligger i kjøpesenterets vedlagte hotell i fire netter - og det er alt betalt for.

Også inkludert er et $ 400 Visa gavekort for mat og drikke å bruke på kjøpesenteret hele uken og et "sjenerøst honorarium for svette og tårer de vil sette i sin prosa" på $ 2500.

Omtrentlig utsalgsverdi? Rundt $ 4500, inkludert hotell og flybillett.

Slik skriver du inn Mall of America Free Writing Contest

Bruk av denne konkurransen er gratis og åpen for lovlige amerikanske innbyggere 18 år eller eldre.

Konkurransen startet 20. februar, og er åpen til 10. mars (midnatt, CST). Det er to faser i konkurransen:

  • Fase 1: Send inn navn, adresse, e-postadresse, sosiale medier, en kort biografi, tidligere erfaring og en historiehøyde (maks 150 ord) om hva du vil skrive om på ditt kjøpesenter. Derfra velger dommerne 25 semifinalister.
  • Fase 2: Du bør vite om du gjorde det til denne runden innen 1. april. Du får to uker til å skrive et 500-800 ords essay som beskriver i større grad innholdet du planlegger å churn out. Her blir du dømt av kreativitet, kvalitet og tidligere erfaring.

Vinnere vil fullføre sitt opphold på Mall of America mellom 10. juni og 10. juli.

For alle de trykte, offisielle reglene, klikk her.

Vil du søke? Her er søknadssiden. Igjen, sørg for å få dette gjort før Mors bursdag - Feil, 10. mars.

Din sving: Hva ville du gjøre med fem dager på Amerikas største kjøpesenter?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun ville nok kjøpe alt for mange klær hvis hun tilbrakte en uke i Mall of America.


Skrive Inn Din Kommentar