Investere

5 gode måter å lære om å investere i aksjemarkedet

5 gode måter å lære om å investere i aksjemarkedet

Du vil lære om å investere i aksjemarkedet - men du vet bare ikke hvor du skal begynne. Det er så mye informasjon der ute at læring grunnleggende børsinvestering virker overveldende. Jeg vet dette fordi jeg har vært i denne nøyaktig samme posisjon, også.

Hvis et av målene dine for det nye året skal begynne å investere, må du gjøre litt forskning før du setter pengene dine på aksjemarkedet. Siden investeringen i aksjemarkedet er et av mine nyttårs resolusjoner, har jeg begynt å utføre litt forskning, slik at jeg kan velge den beste investeringsmåten for meg.

Hvis du ennå ikke har kjent deg med de grunnleggende konseptene for å investere i aksjemarkedet, er det fem måter å lære om å investere i aksjemarkedet.

Lær av Investing Books

Jeg, for en, starter alltid med en anerkjent bok hvis jeg er i markedet for å lære noe nytt. Jeg har lyst på at en bok om det grunnleggende kan hjelpe deg med å bygge et solid fundament for å jobbe av.

Hvis du ønsker å forstå de grunnleggende konseptene for aksjemarkedet, investerer jeg sterkt Den fineste lille guide til aksjemarkedet Investeringav Jason Kelly. Jeg har nylig avsluttet denne boken og funnet det å være den enkleste å forstå boken ut av alt jeg har lest om investeringen.

Denne boken er det som virkelig hjalp meg med å forstå grunnleggende begreper om børsinvesteringer og har hjulpet meg til å danne en plan. Jeg er sikker på at det er mange andre flotte bøker på aksjemarkedet som investerer der ute, bare vær sikker på å utføre din due diligence før du velger en. Sørg for å få anbefalinger fra venner og familie. Ikke glem å lese kundeanmeldelser.

Lær av investeringskurser

Et annet godt alternativ for å hjelpe deg med å lære om børsinvesteringer er nettkurs. Et godt online kurs som The College Investor er Investering 101 kan hjelpe deg med å forstå grunnleggende børsinvesteringer og er spesielt godt for en person som foretrekker visuell læring. Vårt kurs er videobasert, og du kan bare følge med for å åpne din første investeringskonto.

Fordelene med å velge en investeringskurs er at du kan sette ditt eget tempo og ta deg tid til å virkelig forstå hva du blir undervist. Et godt investerings kurs kan hjelpe deg med å identifisere dine investeringsmål og lage en plan for å nå dem.

Lær av Stock Simulators

En aksjemarkedsimulator er akkurat som det høres ut: et program som simulerer aksjemarkedet. Det er i utgangspunktet et investeringsspill som lar deg øve med å investere i aksjemarkedet.

Ved å bruke en aksjemarkedsimulator kan du teste vannet uten å risikere noen penger. Du kan finne flere lager simulatorer på nettet, og det er til og med å investere apps du kan laste ned for smarttelefonen din. Noen ganger blir de kalt "paper money trading" -app eller noe lignende, men de gjør det samme.

Jeg vil sterkt foreslå å lære grunnleggende begreper for aksjemarkedet å investere før du prøver en av simulatorene. Jeg prøvde en av disse årene siden og var helt forvirret fordi jeg ikke forstod det grunnleggende. En liten selvutdannelse vil gå langt.

Lær av Investing Forums

Når du får grunnleggende ned, kan et godt investeringsforum hjelpe deg med å lære avanserte strategier hvis du ønsker å gjøre det. Når du deltar i fora, vil du kunne samhandle med andre investorer, lese om deres strategier, og stille spørsmål hvis du har dem.

Bare vær sikker på å gjøre forskning for å sikre at du blir med et godt forum med god informasjon. Hvis et forum ikke er for deg, setter vi sammen en liste over de beste investeringsprosjektene og nettstedene hvert år. Sjekk det ut.

Lær av Internett

Det er utallige gratis artikler på aksjemarkedet som investerer på internett. Bare vær sikker på at du får råd fra et anerkjent nettsted. Det er også sosiale nettverk for å investere der du kan følge andre forhandlere og investorer online.

Nettsteder som fokuserer på å investere konsepter kan være verdifulle ressurser for deg. Men hvis du bare begynner, kan det være best å velge en bok eller et kurs å begynne med. En investeringsbok eller kurs vil ha den informasjonen du trenger lagt ut på en organisert måte som bedre kan hjelpe deg å forstå.

Hvis du trenger å se opp informasjon om et bestemt konsept eller er på utkikk etter ideer om avanserte handelsstrategier, kan internett ha stor hjelp.

Siste tanker

Investering i aksjemarkedet kan være skummelt, men trenger ikke å være. Hvis du er kløe for å begynne å investere i år, sørg for at du tar deg tid til å lære om hva du gjør. Du må identifisere målene dine og lage en plan for å nå dem.

Ta det sakte og lær alt det grunnleggende før du legger pengene dine inn på aksjemarkedet. Jo mer du utdanner deg selv, desto bedre sjanse vil du ha ved å ta beslutninger som sammenfaller med dine langsiktige mål.

Alle lærer å investere annerledes. Hvordan lærte du hvordan du begynte å investere?

Skrive Inn Din Kommentar