Banker

5 måter studenter kan tjene penger

5 måter studenter kan tjene penger

Å være på college tar mye arbeid og mye engasjement, men i mellom klassene dine kan du også begynne å jobbe for å få litt verdifull erfaring og tjene penger. En av de største tingene som arbeidsgiverne er ute etter, er kandidater som har problemløsning og kommunikasjonsevner. Å gå ut og tjene penger er en fin måte å bygge disse ferdighetene på.

Tross alt, å gå på college er ikke billig, så å gjøre ekstra penger på siden kan definitivt gjøre din økonomiske situasjon mye sterkere. Din ekstra inntekt kan gå mot det viktigste (undervisning, rom og bord), eller de morsomme tingene (turer og mat).

Hvor skal du begynne? Les videre for å lære om fem av de mange måtene som studenter kan tjene penger på.

1. Gjør noe kreativt

Enten du elsker å bygge nettsteder, skrive, lage kunstverk eller tilby fotografi- eller videotjenester, og tilby kreative talenter til publikum, er en fin måte å begynne å tjene penger på og få erfaring i feltet, spesielt hvis du skal på college for å lære mer og til slutt starte en karriere på disse områdene. I tillegg til å sette opp en nettside og tilstedeværelse av sosiale medier, kan du også få visittkort til studenter som skrives ut, slik at du kan gi dem ut og bruke muntlig for å få jobb.

2. Selg Online

Det finnes en rekke massive online markedsplasser som nå gjør det enklere enn noensinne å bli en online selger. Sjekk ut nettsteder som eBay og Amazon, samt Etsy, og se hvilke som gir deg det beste utløpet for produkter du vil selge. Hvis du for eksempel har mange vintageartikler, vil du kanskje auksjonere dem på eBay, men hvis du har brukt bøker og CDer, kan du selge dem på Amazon. Og hvis du er smidig, kan du selge dine spesialtilpassede varer på Etsy.

3. Bli en hundevenner eller kjæledyrsitter

Du kan bli overrasket over hvor mange mennesker som trenger profesjonelle, pålitelige og omsorgsfulle hundevennere og kjæledyr sitter hver dag. Enten det er en familie som går på ferie eller en forretningsmann som legger på mange timer på jobben, er det mange muligheter der ute for å tjene penger mens du jobber med dyr. Du kan sette opp en enkel nettside, markedsføre deg selv online, og legge inn flygeblad rundt i byen for å la folk få vite at du er tilgjengelig for å hjelpe.

4. Bli en freelancer

Høyskolestudenter som har mange klasser å ta kan finne det vanskelig å finne en arbeidsgiver som vil jobbe rundt sin tidsplan, men hvis du er i stand til å etablere deg som freelancer på nettet, kan du sette din egen tidsplan. Enten du er veileder på nettet, bli freelance korrekturleser, eller til og med transkribere lyd, kan du finne klienter på frilansende arbeidsplasser som kan gi ganske jevnt arbeid.

5. Bli en driver

Med selskaper som Uber har du nå muligheten til å bruke din egen bil og kjærligheten til å kjøre for å tjene penger. Og det beste er at du kommer til å jobbe så mye eller så lite som du bestemmer deg, og du kan også sette din egen tidsplan.

Ved å jobbe mens du er på college, kan du tjene penger, så vel som nettverk og få verdifull erfaring. Og med så mange måter å komme på jobb, trenger du ikke å kaste bort når som helst å komme i gang.

Skrive Inn Din Kommentar