Penger

Denne Bibelen App Creator tjener $ 6000 i måneden - og han er en ateist

Denne Bibelen App Creator tjener $ 6000 i måneden - og han er en ateist

Da Trevor McKendrick først kom opp med ideen om å utvikle en app i 2012, var han ikke sikker på hva, akkurat, han ønsket å skape. Hans store mål var å bygge et produkt som ville tilfredsstille kundenes behov, mens du tjente litt penger på siden.

Han hadde ingen anelse om hvor vellykket hans app ville bli: McKendrick's app har tjent ham $ 170.000 og teller.

Den enda sprø delen? Han bygget sin app av en ide han ikke engang tror på: Gud.

McKendrick delte nylig sin oppstartshistorie med Alex Blumberg på Blumbergs Startup-podcast i en episode med tittelen "Kjenn din forbruker". Slik har McKendrick valgt sitt målmarked og lansert sin app, samt hans råd om hvordan du oppdager din egen lønnsomme nisje for en app.

The Quest for Passive Income

McKendrick, som tidligere hadde jobbet som revisor og jobbet to deltidsjobber som revisor og forretningsanalytiker for staten Utah da han lanserte appen, håpet å skape en passiv inntektsstrøm på rundt $ 600 i måneden til dekker hans leie, fortalte han Blumberg. Han scoured lister over populære apps, på jakt etter høytstående og lønnsomme apps som ga plass til forbedring. Da han fant høyest spanske språkbibelapper og så måter han kunne bygge en bedre versjon, gikk han på jobb.

Ved hjelp av hans språkkunnskaper og tekniske ferdigheter, fant McKendrick, 29, en rumensk programmerer for å hjelpe med prosjektet, opprettet en app, og satte den opp for salg på Apples App Store. Byggingen av appen kostet omtrent $ 500, og McKendrick håpet å tjene sin investering tilbake innen en måned eller så.

Han lanserte produktet på en søndag, skrev han på sin blogg. På dag ett, gjorde han $ 36,35. Den første måneden, hans salg utgjorde nesten $ 1500 - langt mer enn hans opprinnelige mål på $ 600 i "leie penger." Men hans fortjeneste ville ikke stoppe der.

Han kontrakt med et lydstudio for å ta opp spanskbibeln som en lydbok, og løslatt den flere måneder senere. Inntektene hans hoppet nesten fire ganger over natten til $ 6000 i måneden - 10 ganger det han hadde håpet å lage.

McKendrick tjente mer enn $ 73 000 i sin app første år, og år to tjente ham $ 100 134. Administrere appen krever lite overhead, og McKendrick anslår at han tilbringer en time i måneden på appen, på det meste. "Det føles ikke som ekte penger fordi det er så lite arbeid involvert," fortalte han Blumberg.

Han innrømmer at hans tidlige versjoner ikke var perfekte, men han sa at de var bedre enn konkurransen på den tiden, og det var alt som gjaldt: møte kundenes behov. Han jobbet for å teste markedet uten å bruke for mye penger i prosessen.

Da han begynte å tjene mer penger, reinvesterte han det ved å forbedre appen: gjøre det mer estetisk tiltalende, legge til ny funksjonalitet og gjøre det enklere å bruke. Han deltar til og med på spansk kristne publiseringskonferanser for å få tilkoblinger og innlemme mer innhold i appen.

Twist

Når du tenker på hvem som mest sannsynlig vil opprette en spansk språkbibelapp, hvem kan du forestille deg? En predikant? En religiøs lærer? En evangelisk troende?

McKendrick er - du vil aldri gjette - en ateist.

Til tross for den enkle inntekt og hans fallfall fra prosjektet, føles McKendrick skyldig og i konflikt med at han til tider gjør sin kristendom levende mens han selv ikke er en troende. «Min kone introduserer meg til vennene sine som en bibel-selger,» fortalte han Blumberg. "Det er en vits fordi vi ikke tror på kristendommen, vi tror ikke på Bibelen."

Opprette en app som fremmer en religion han ikke abonnerer på, veier tungt på ham, spesielt når han mottar bønneforespørsler fra app-brukere. Mange brukere antar at han er en religiøs leder og søker ham ut for hjelp med å tolke bibelenes vers eller be for familiemedlemmer med alvorlige sykdommer.

"Hvis jeg visste hvor stor det skulle være, vet jeg ikke om jeg ville ha kommet inn i det," han fortalte Blumberg.

"Nå, med denne mengden penger, er det en form for moralsk forpliktelse jeg føler at jeg har. Det er bare ubehagelig, å selge noe som jeg egentlig ikke tror på.

Opprinnelig, da det var denne lille punk-appen, var det som ingen big deal. Hvem bryr seg om jeg lager $ 600 som selger Bibelen? Men nå er det seks figurer, og det er som, bør du gjøre det? Jeg vet ikke - skal jeg? "

Mens han ikke har planer om å slutte å selge sin app når som helst snart, har han brukt noen av fortjenesten til å utvikle et nytt prosjekt mer i tråd med sine verdier: et virtuelt assistentfirma.

Råd for Aspiring App Utviklere

Interessert i å lage en egen app? McKendrick's blog er full av råd for folk som håper å gjenskape sin suksess.

Han deler ideer for hvordan å finne og målrette en lønnsom nisje, der appen din mest sannsynlig vil bli vellykket. Hvis du ikke har de tekniske kotelettene til å bygge en app, må du lære å kontrakt med en utvikler. McKendrick tilbyr også tips for å delta på konferanser til nettverk med de som kan hjelpe deg med å markedsføre og markedsføre appen din.

Å bygge og markedsføre en app er ikke den enkleste måten å tjene penger på, men det kan være et vellykket alternativ. Selv om McKendricks situasjon viser at du kanskje vil velge en nisje eller et marked som samsvarer med dine trosretninger.

Din sving: Vil du prøve å bygge en app og målrette mot en bestemt nisje? Hva tror du bidratt til McKendricks suksess?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar