Penger

Slik kan du delta i småbedrifter lørdag uten å bryte banken

Slik kan du delta i småbedrifter lørdag uten å bryte banken

Svart fredag ​​kan være en av årets største shoppingdager, men ikke alle ønsker å treffe kjøpesenteret eller store butikkene. Uansett hvor bra avtalene er.

Hvis du ikke er interessert i doorbusters eller lange linjer, men likevel ønsker å få litt shopping ferdig i ferien helg, Liten virksomhet lørdag kan være for deg.

Hva er Small Business Saturday?

American Express lanserte den første Small Business lørdag i 2010 for å markere lokalt eide murstein- og mørtelvirksomheter mellom Black Friday og Cyber ​​Monday shopping frenzy.

Lokale bedrifter har problemer med å konkurrere med store boksforretninger og nettbutikker i prisnedslag, men de drar nytte av sine lokalsamfunn ved å holde penger lokalt, gi jobb og mer.

Ideen bak SBS og Shop Small bevegelse som stammer fra den er enkel - støtte uavhengige bedrifter.

Hvert år hjelper American Express med å delta i virksomheter med gratis markedsføringsmaterialer og online markedsføring.

Hvilke bedrifter deltar?

For å offisielt delta i SBS og få American Express-fordelene, må bedrifter først akseptere kredittkortet for kjøp - som utelukker mange små bedrifter.

Finn deltakende bedrifter i nærheten av deg gjennom American Express Shop Small kart.

Små bedrifter over hele landet dra nytte av kampanjen. SBS-buzzen minner om fordelene ved lokale butikker - og i noen tilfeller minner dem om at de eksisterer.

Vil du vite om din favoritt lokale virksomhet vil feire i år, selv om den ikke deltar i American Express-kampanjen? Spør noen i butikken. En god fordel med en liten bedrift er at det lille personalet vanligvis vet hva som skjer!

I tillegg, se etter hendelser i ditt fellesskap.

Din lokale handelskammer kan ha informasjon om hva som skjer i nabolag rundt i byen din. Noen butikker eller restauranter er vertskap for spesielle arrangementer - mange har salg i en fredagshelgers ånd.

"Larimer Square er Denvers mest populære og verdsatte blokk," forklarer en representant fra AILLEA, en skjønnhetsforhandler på blokken. "[Det er] hjem til en samling av uavhengige forhandlere, små bedrifter og kokkdrevne restauranter."

I 2015 samarbeidet AILLEA med lokale grupper for en "Shop for A Cause" -hendelse for å tilby innbyggerne en måte å gi tilbake til samfunnet mens de handler.

Hva skjer i nærheten av deg? Ta en titt på dine lokale bedrifter, handelskammeret og AmEx Kjøp liten kart for arrangementer og salg i ditt område.

Flere måter å spare og støtte små bedrifter på

Hvis ingenting skjer i samfunnet ditt, er det et par flere måter å lagre når du handler lokale virksomheter denne høytiden.

Se etter Black Friday og Cyber ​​Monday Deals

I tillegg til SBS tilbyr mange små bedrifter også i butikken og online tilbud for Black Friday og Cyber ​​Monday.

Fitlosophy, et Orange County, California-basert livsstilsfirma med fokus på helse og næringsliv, lanserer nye produkter for å sparke ferien.

"For Black Friday, lanserer Fitlosophy nye svarte produkter hvert år for å feire salget - for eksempel Fitbook black, black protein shaker, etc. i år tidligere, forteller en Fitlosophy-representant TPH. "Endelig er Cyber ​​Monday feiret med gratis fraktkampanjer."

Du ser kanskje ikke produkter på dørprisene som store bokhandlere tilbyr, men du vil sannsynligvis finne bedre kvalitet og mer unike varer på lokale butikker.

Black Friday og Cyber ​​Monday Deals kan presse disse elementene inn i prisklassen din og gi deg muligheten til å støtte lokal virksomhet.

Lisa Chu av online barns formiddagsfirma Black N Bianco sier, "Nøkkelen til et vellykket feriesalg som Black Friday er å holde orden fordi det er garantert at ting blir litt hektisk ...Konkurransen er hard, og for å skille seg ut fra mengden, utdanner jeg alltid våre kunder om hvilke ting som kommer til salgs. "

Følg de lokale bedriftene dine online, på sosiale medier og personlig for å få tidlige tips om salg. Bruk denne informasjonen til å planlegge ferien shopping og forberede budsjettet ditt for Black Friday.

Bruk ditt tilbakebetalt kredittkort

Øk eventuelle besparelser du finner - kjøp med kontanter tilbake belønning kredittkort.

Fordi SBS er sponset av American Express, vil offisielle deltakende bedrifter akseptere deres kort.

Hvis din favoritt lokale virksomhet ikke tar Amex, bruk kortet som gir deg de beste fordelene. Hvis du er smart om dine økte utgifter for å forberede ferien, kan du stable opp mange fordeler.

Velg betalingsmåten din klokt, og sørg for at du kan betale regningen i sin helhet innen utgangen av måneden for å unngå renter!

Shop Small lørdag etter Thanksgiving

Selv om de ofte blir glemt i shuffle, kan de lokale bedriftene tilby deg gode tilbud på ferieopplevelser. De har også en tendens til å ha mye mer intime hendelser, en perfekt måte å koble til med samfunnet ditt og komme i ferieånden!

Din sving: Handler du lokalt for ferien? Vil Small Business Lørdag hendelser og avtaler gjøre deg mer sannsynlig å se etter lokale bedrifter i år?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur, Writer's Digest og mer. Hun vil nok tilbringe Black Friday som jobber på en utfordrende essay og spiser ALLE rester av grønnbønne gryte.


Skrive Inn Din Kommentar