Penger

En enkel måte å selge dine ting på når du redigerer ...

En enkel måte å selge dine ting på når du redigerer ...


Det kommer uunngåelig en stund i en jentes liv når hun må omforme seg.

For meg kommer den tiden rundt hvert tredje år. En dag vil jeg våkne opp og det kunstverket jeg sa at jeg aldri ville bli kvitt plutselig fornærmer meg. Som bokstavelig talt blir jeg sint når jeg går forbi den.

Men fordi jeg liker å være oppmerksom på mine penger og mine ting, prøver jeg generelt å omstøte det jeg allerede har. Og hvis jeg ikke kan repurpose det, prøver jeg å selge den. Møbler blir lagt ut på Craigslist, og spesialprodukter, som antikviteter, går opp på eBay.

Men det er det midtre grunnen til ting jeg ikke har noen steder å selge - fine ting, som forsiktig brukt sengetøy, eller dekorative puter, eller kandelaber, eller bordlamper.

Housewares som disse har en tendens til å gå seg vill i Craigslist, og synes aldri å plukke opp damp på eBay. Jeg kunne selge dem på et verksted, men jeg måtte gi dem mye å gjøre det. Jeg kunne også selge dem på en sendingsbutikk, men jeg måtte gi opp kontrollen over dem.

Så du kan tenke meg spenningen når Apartment Therapy, et av de største nettsamfunnene for hjemmepusentister, nylig åpnet sitt eget klassifiseringsmarked.

Nå redecorators som meg selv kan legge ut sine kunstverk (det er det ikke egentlig den støtende), i håp om at en annen lokal Apartment Therapy-leser vil falle hodet over hælene og vil ta det hjem.

Jeg har nettopp postet mitt første element, og jeg må si at grensesnittet er veldig brukervennlig. Og ikke bare sender jeg til et målgruppen, men jeg konkurrerer heller ikke med tusenvis av oppføringer siden disse kategoriene er relativt nye for scenen. Akkurat nå er det bare 11 andre oppføringer for min by, så det gir meg litt gode odds.

En annen fordel er at innlegg aldri utløper. Så hvis jeg ville, kunne jeg holde meg inntil de rette øynene skjedde på dem. Når jeg snakker om øynene, er det også en sjanse for at noen som bor utenfor byen min, kunne se oppføringen min. Redaktørene til de klassifiserte annonsene fremhever kjente elementer til deres forside som er synlige for alle.

Nå er det a ulemper. For en, det er ingen å fortelle om disse klassifiseringene vil ta på og få nok av et publikum til å være lønnsomt. Selv om jeg synes det er en god ide, kan det ta litt tid for andre å følge med.

En annen ulempe er at det ikke er helt gratis å bruke. Nettstedet fungerer på et kreditt system. Ved å registrere deg for en konto, får du automatisk 10 studiepoeng. Hver oppføring koster 1 kreditt, så teoretisk er de første ti oppføringene gratis. De tilbyr også andre måter for deg å få gratis kreditter, for eksempel ved å henvise til en venn, eller laste opp et bilde av deg selv. Men utover det, må du kjøpe flere kreditter for rundt $ 1 stykke.

En ting til, disse annonsene er spesielt bare for hjemmevarer. Så hvis du prøver å legge inn andre ting å selge, som din bil eller CD-samling, er det en sjanse for at den blir fjernet av moderatørene.

Jeg er spent på å se hvordan det går ut. Hvis alt går bra, må jeg kanskje begynne å redecorere hvert annet år i stedet.

Bare tuller.

Lykke til, Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar