Penger

Dette firmaet ansetter Santas og Elver over hele USA (betaler $ 250 / dag!)

Dette firmaet ansetter Santas og Elver over hele USA (betaler $ 250 / dag!)

Vil du være hodet elven denne høytiden?

Jeg mener, bokstavelig talt: Du kan få betalt for å være Santa.

Kris Kringle. Saint Nick. Fader jul. Pelznickel ... Uansett hva du kaller det, kan dette være deg.

Iconic Group, et verdensomspennende eventfotograferingsfirma, henter folk til å spille Santa på butikksteder rundt i USA. Du ville være den gamle gamle mannen selv, omgitt av elver og ta på seg det store ansvaret for å gi barns julehilsen.

Hvordan være Santa denne ferien

Denne sesongbaserte jobben vil være givende og morsom, for å være sikker, men det kommer til å bli hardt arbeid også. En representant for ikonisk gruppe ga oss nedgangen.

Fra og med 12. november, spiller du Santa hver helg til begynnelsen av desember. Fra 10. desember til julaften, vil du jobbe hver dag, fra kl. 10 til kl. 9.00. med pauser, selv om timeplanen varierer etter sted.

Hvis det er for mye av en forpliktelse, tilbyr programmet muligheten for delvise timer eller en nødbackupposisjon også.

Selskapet har som mål å betale minst $ 250 per dag ($ 23 per time), og kan betale mer på enkelte steder.

Hva tar det å være Santa?

Iconic Group foretrekker en santa med et naturlig skjegg - søknaden krever en beskrivelse av ansiktshåret ditt. Men det vil gi en syntetisk en for beardless Santas for sine sett i Toys R Us steder.

Akkurat som den mytiske mannen selv, bør du også ha en "jolly ånd", sa repetenten. Santa er der for å gjøre ferien spesiell for barn, tross alt, så bare gjelder hvis du deler det oppdraget!

Dette er en midlertidig kontraktsposisjon. Du må passere en kriminell bakgrunnskontroll, National Sex Offender (NSO) sjekk og en narkotika-screening.

Å søke: Fyll ut informasjonsskjemaet Santa på nettet. Du vil inkludere en fysisk beskrivelse av deg selv (og skjegg!) Og et nylig bilde. Du vil også angi hvilken plassering du er interessert i å jobbe og hvorvidt en "Mrs. Claus "ville bli med deg i rollen.

Andre jobber på Santa-settet

Det tar mer enn hovedpersonen å trekke ut disse magiske hendelsene hvert år. Hvis du ikke er interessert i å spille den sentrale figuren, kan du vurdere disse andre stillingene med Iconic Group:

  • Cast medlem (a.c. Santa team spesialist): Dekket ut for leketøy shoppe på Nordpolen, kan du hjelpe kundene med alt fra linjehåndtering til utskrift av bilder.
  • Plasseringsleder (f.eks. Santa satt manager): Santa kan være sentrum for oppmerksomhet, men dette er den ekte hode elf. Du vil ansette og trene andre teammedlemmer, og sørg for at settet løper jevnt hver dag.

Finn ledige stillinger i ditt område her.

For flere tips, les vår fullstendige guide til å jobbe som julemannen.

Happy Holidays, Penny Hoarders!

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber som dette? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Din sving: Har du noen gang jobbet en sesongbasert jobb som et kjøpesenter, Santa for ferien?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar