Liv

7 måter å bli fokusert når du jobber hjemmefra (se en ekorn!)

7 måter å bli fokusert når du jobber hjemmefra (se en ekorn!)

Jeg jobbet hjemmefra som freelancer i flere år. Da begynte jeg en heltidsjobb med The Penny Hoarder, hvor jeg jobber hjemmefra en dag i uken.

Selv om jeg elsker fleksibiliteten og komforten - PJs hele dagen! - Jeg kan attestere utfordringene med å jobbe hjemmefra og administrere din egen tid. Forstyrrelser florerer, og uten regelmessig tilgang til kollegaer og sjefer, kan produktiviteten lide.

Enten du jobber for deg selv eller et selskap, er utfordringene dine sannsynligvis det samme:

  • Holde fokus på arbeidet ditt.
  • Bestemme hvilken oppgave å prioritere.
  • Holder oversikt over tiden din.
  • Kommuniserer med kolleger, kolleger, klienter eller lag.
  • Samarbeide med prosjekter med mennesker over hele verden.

Her er mine favoritt produktivitetsverktøy for å bekjempe disse utfordringene:

1. Bruk disse 3 programmene til å bli fokusert

Når du jobber hjemmefra, vil mange faktorer bestemme ditt nivå av fokus. Du vil sørge for at familie eller romkamerater vet at du skal være, og at hjemmekontoret din er distraheringsfritt.

Men ikke glem den gigantiske distraksjonen rett foran deg: Internett.

Arbeid fra hjemmet krever en datamaskin og internettforbindelse nesten 100% av tiden. Du må finne ut hvordan du fokuserer på oppgavene dine mens du er koblet til bokstavelig talt alt i verden samtidig.

Ingen bør stå overfor en slik prestasjon. Heldigvis finnes det mange verktøy for å hjelpe:

  • RescueTime gir deg en detaljert rapport om din daglige datamaskinaktivitet, og viser hvilke applikasjoner og nettsteder som får mesteparten av din oppmerksomhet.
  • SelfControl for Mac lar deg svarteliste distraherende nettsteder - tenk: sosiale medier, e-post eller kanskje en kjendisnyhetsblogg? - og sett inn en tidsperiode der du ikke kan få tilgang til dem. For PCer, prøv selvutvidelsen Chrome-utvidelsen.
  • Time Out har en lignende motivasjon til Pomodoro-teknikken, og påminner deg om å ta pauser fra skjermen din gjennom hele arbeidsdagen. Sett denne appen for å minne deg om å ta en pause for å strekke, spise lunsj eller bare slappe av musklene og hvile øynene dine.

2. Vær mer produktiv i e-post

E-post kan være en av de største timesucks i din dag - med mindre du gjør det riktig. Jeg anbefaler at du bruker Gmail eller den mobile optimaliserte Inbox-appen. Begge programmene tilbyr alternativer som hjelper deg med å holde deg organisert, slik at du kan bruke mindre tid på sortering via e-post.

Les min seks Gmail-hack som hjelper deg med å bli mer produktive på arbeidsdagen din.

3. Strøm kommunikasjon med en meldingsapp

For å holde e-postboksen din ren, bruk en meldingsapp for pågående samtaler med teamet ditt.

Her er mine favoritter:

Gjennom Slack kan du bli med et eksisterende lag ved invitasjon - f.eks. for en profesjonell organisasjon du er en del av. Du kan også starte et nytt team for din bedrift eller kollegaer.

Google Hangouts lar deg sende direktemeldinger til kontakter fra Gmail eller i Hangouts-appen, eller start en videoklipp med opptil 25 brukere.

Hvis du bruker en iPhone og en Mac, kan du bruke skrivebordsprogrammet Meldinger for å fortsette samtaler fra telefonen på skrivebordet ditt - alle samtaler vises begge steder.

Hvis konstant chatter i disse appene blir distraherende, har de hver for seg "borte" eller "forstyr ikke" for å la deg fokusere, men forbli tilkoblet.

4. Organiser og del dine prosjekter

For samarbeid og organisasjon, Googles programserie er min absolutte favoritt.

Dokumenter, ark og lysbilder lar laget ditt lage innhold, jobbe i de samme filene samtidig, og spore endringer og kommentarer. Stopp å sende vedlegg via e-post og miste den nyeste versjonen av prosjektene dine!

Stasjon lar deg laste opp, lagre, dele og laste ned filer i nesten alle formater, slik at du ikke trenger å sende filer via e-post eller bekymre deg for å lage et dokument som er kompatibelt med kollegaens programvare.

5. Administrer din gjøremålsliste med en gratis app

Det finnes mange verktøy for prosjekt- og teamadministrasjon som hjelper deg med å effektivisere arbeidet med et stort team. Hvis du jobber hjemmefra for et selskap, anbefaler jeg at du spør sjefen din om å se på Flow eller LiquidPlanner for å holde oversikt over store prosjekter.

Hvis du jobber for deg selv og trenger en enklere løsning for å styre din egen tid eller jobbe med prosjekter med bare noen få personer, bør du vurdere disse gratis alternativene:

iDoneThis

iDoneThis er et super-enkelt gratis nettsted du kan bruke til å angi personlige eller laglige daglige mål og feire seier. Hver dag merker du hva du har gjort og skaper mål for neste dag. Du kan til og med sette iDoneThis for å sende deg en daglig påminnelse og svare på e-post for å oppdatere listen.

Når du jobber alene, er denne tjenesten en nyttig daglig påminnelse om dine prestasjoner og en enkel måte å sette prioriteringer for hver dag.

Starte en iDone Dette teamet med kolleger eller kolleger lar deg se hva andre oppnår og legger til ansvar for å oppnå dine egne mål.

Trello

jeg elsker Trello nesten helt på grunn av sin design, som er mer velsmakende enn de fleste prosjektstyringsapps. Det lar deg lage og dele boards dedikert til ulike avdelinger eller prosjekter, og legg deretter til oppgaver og annen informasjon som kort på de brettene.

Dra og slipp kort for å skifte tidsfrister eller prioriteringer, tilordne kort til ulike lagmedlemmer, legge ved dokumenter og bilder, og chatte med andre medlemmer innen oppgaver.

Trello er gratis å bruke med ubegrensede brett, kort og medlemmer. Hvis du trenger mer kontroll og alternativer, er det $ 9,99 per bruker per måned.

6. Planlegg møter uten e-mail tilbake og fremover

Planlegging er en annen timesuck og innboks-tyv du ikke trenger i dag. E-post og til og med direktemeldinger er irriterende og ineffektive for oppgaven. I stedet bruker du en enkel møteplanlegger for å få det gjort raskere og komme tilbake til jobb.

Doodle

Du har kanskje allerede hørt om Doodle, det klassiske planleggingsverktøyet. Dens enkelhet gjør det til en støttespiller. Lag en begivenhet - som et eksternt stabsmøte eller nettverkslunsj - og inviter deltakerne til å plukke en tid.

Hvis du planlegger avtaler med coaching eller konsulentklienter, liker jeg Doodle's App BookMe, som starter på $ 10 i måneden.

Google Kalender

Hvis du ikke har fanget Google Apps-maniaen min på dette punktet, la meg legge til en annen: Kalender hjelper deg med å planlegge hendelser og møter ved å dele tidsplaner med andre slik at du raskt kan se når alle er opptatt eller tilgjengelige.

I organisasjonen din er Kalender et mer effektivt verktøy for planlegging enn Doodle, da medarbeiderne dine sannsynligvis vil dele sine kalendere med deg.

7. Unngå å bli distrahert av Must-Read Links

Uansett din jobb, ved jeg at du bruker mye tid på internett og sosiale medier av nødvendighet. Du må gjøre forskning for artikler, lære om en bedrift, nå ut til nettverket eller bare Google et selskaps telefonnummer.

Dessverre er internett lastet med landminer - overskrifter du ikke kan hjelpe, men klikk.

61 valper som bare ikke kan til og med ved kristendommen

6 måter du gjør akkurat feil ting akkurat nå

Du vil ikke tro den inspirerende måten denne 3-legged gåsen lagret mitt liv

Jeg vet. Du må lese dette. Men ikke la det ødelegge produktiviteten din.

Når du kommer over en artikkel du trenger å lese, men ikke har tid til, lagre den på Pocket og les den senere.

Bonus: Prøv Zoho hvis du starter fra scratch

Mange av disse appene kan være ditt beste valg, fordi de er mye brukt av de personene du skal jobbe med. For eksempel kan firmaet bruke Gmail for e-post medarbeidere, som gir deg tilgang til alle Googles apper.

Hvis du jobber for deg selv eller bygger et lag fra bunnen av, kan du kanskje sjekke ut Zoho, sky programvare for virksomheten som tilbyr verktøy for alt ovenfor under en konto - mye av det gratis

Med en gratis Zoho-konto kan du bruke Zoho-post, dokumenter, kalender og oppgaver. pluss Koble, et privat sosialt nettverk for teamet ditt; Prosjekter, en prosjektledelsesapp; og dens møteapp for videosamtaler.

Zoho er ikke så utbredt som mange av disse andre verktøyene, så vet det for deg selv. Jeg bruker dokumenter og e-post, og elsker dem. Det lar meg sette opp en e-postadresse på mitt eget domene gratis, og jeg elsker det teamsamarbeidet kan rulles under ett tak.

Din sving: Hva er dine favoritt produktivitetsverktøy?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar