Liv

United er lading for overheadbiner - og det kan ikke være en dårlig ting

United er lading for overheadbiner - og det kan ikke være en dårlig ting

Reisende er i tvil om United Airlines nye Basic Economy-billettalternativ, som - som de fleste rapporter rammer det - "forbyr" bruken av overheadbins.

United gjør ikke noe for seg selv i sin forklaring på de nye prisene. Det fører med, "Grunnleggende økonomi priser har noen viktige, ekstra restriksjoner i forhold til standard Economy fares ..."

La meg hjelpe deg, United. Her er meldingen du skal rope fra hustakene (eller skrive på himmelen?) ...

Hei! United Airlines introduserte nettopp en billigere flybillett!

Grunnleggende økonomi billett fungerer mye som billettprisene for lavprisselskaper som Allegiant eller Spirit. Du får plass, og det handler om det. Hvis du ønsker å ta med en bæreplass, velg ditt sete eller endre flyet, betaler du ekstra for det.

Fordelen?

Du kommer til å fly i en United hytte, i stedet for i et trangt lavprisselskaps sete, som synes å ha glemt at beina våre bare bøyer en gang. Og du har muligheten til å kjøpe mat og underholdning i fly, som lavprisbåter ikke engang tilbyr.

New York Sen. Chuck Schumer er ikke fornøyd med prisen. Han gikk til og med så langt som å kalle overhyllespissen "en av de siste hellige bekvemmelighetene til flytrafikk."

La oss tømme i våre adjektiver, senator. Overhead-skuffer er mange ting - merkelig-formet, lavere enn du forventet da du stod opp, og fylt med jakken til noen fyr som tror han fortjener plassen mer enn deg - men "hellig" er de ikke.

Schumer er ikke den første senatoren som snakker mot flygebyr. I mars var Forbudsflyselskapene fra Imposing Ridiculous (FAIR) Act Act faktisk lovgivningen to senatorer foreslått som svar på at flyselskapene har "stadig mer belastede forbrukeravgifter for grunnleggende luftfartstjenester" de siste årene.

De nevnte "grunnleggende" tjenestene inkluderer å sjekke en bag, eller endre eller avbryte et fly.

Men jeg vil hevde at disse gebyrene ikke er "latterlig" i det hele tatt. De er faktisk nøkkelen til å spare penger på nesten alt.

Vent, hva?

Jeg er en hovedstad-F nøysom reisende, og som sådan betaler jeg sjelden ekstra avgifter.

Jeg unngår å sjekke en veske, eller til og med bringe en carry-on når det koster penger. Jeg tar med min egen snacks, bryr meg ikke om hvor jeg sitter og gir min egen underholdning på flyet.

Alt jeg vanligvis trenger ut av et fly er å komme til reisemålet mitt.

Alt annet er en ekstra, og jeg er glad for å ha muligheten til å fragi det for å spare penger.

Enhver Penny Hoarder bør være.

Hvordan tilleggsavgifter hjelper deg med å spare penger

Flyselskapspassasjerer er tilbøyelige til å føle urettferdighet når de treffes med disse ekstrakostnadene.

Mange mennesker føler at et flyselskap utnytter deres behov for å reise ved å takke på gebyrer for hver liten ting.

Men se på den den andre veien: Tenk på disse gebyrene som kostnader fjernet fra prisen på din billett.

I stedet for å lade alle en høyere rate og utdele ekstramateriale gratis, kan flyselskapene bringe prisene ned generelt og motta kostnader ved å lade personer som bruker ekstra tjenester.

Hadde du betalt $ 25 for å sjekke en pose? Du har muligheten til å betale mindre hvis du reiser lys. Hvis sjekket poser var gratis, betaler du samme beløp som andre passasjerer, uavhengig av bagasjen din.

Jeg flyger lavprisflyselskaper som ikke tilbyr gratis drikke eller snacks. Tenk på hvor mye det sparer flyselskapet - besparelser de kan videresende i form av billigere flyreiser.

I stedet for en $ 350 billett betaler jeg $ 200 og gaffel over $ 6 hvis jeg vil ha pretzels 30.000 fot i luften.

Hvorfor betaler du ekstra for Guac

Luftfartsavgifter er trolig de mest bemerkelsesverdige - og noen ganger de mest smertefulle - avgiftene vi står overfor.

Men logikken med ekstra avgifter strekker seg langt utover reisen.

Hater du å betale $ 1 for å legge til guacamole til din burrito? Eller 50 cent for en side av rømme eller ekstra salsa?

Det er irriterende, ikke sant? Du tror Chipotle ville kunne overleve uten lommeskiftet ditt.

Poenget er ikke at guacamole koster mye. Men prisen du betaler for å legge til guac bidrar til å holde kostnadene for burrito nede i utgangspunktet.

Hvis du vil ha en billigere burrito, trenger du ikke legge til den.

Og jeg er glad jeg ikke trenger å betale ekstra for min burrito fordi du bestille guacamole hver gang.

Ønsker du bekvemmelighet eller besparelser?

Ja, det føles bedre når alt du vil ha er inkludert.

Du føler deg omtalt, i stedet for nikkel og dimet. Og det er ingen overraskelser på registeret.

Bedrifter vet det, og noen bruker altomfattende alternativet for å tiltrekke seg kunder.

Du betaler ikke ekstra på Qdoba, så hopp over Chipotle hvis du foretrekker å ikke budsjett for dine foretrukne ingredienser.

Du betaler ikke for å sjekke sekker på sørvest, så velg det flyselskapet i stedet for en billig transportør hvis du trenger fire par støvler for turen.

Men jeg foretrekker Chipotle's kvalitet, og Southwest har sjelden den $ 150 flytur jeg kan finne gjennom Allegiant eller Spirit.

Som med mange ting i livet, kan du velge mellom bekvemmeligheten av å ha alt inkludert eller besparelsene i å betale bare for det du bruker.

Jeg foretrekker å gå for besparelsene.Men det meste er jeg glad jeg har valget.

Din tur: Foretrekker du all inclusive-priser eller avgifter for statister?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar