Liv

Vil du være musikkkritiker? Dette nettstedet vil faktisk betale deg for å skrive anmeldelser

Vil du være musikkkritiker? Dette nettstedet vil faktisk betale deg for å skrive anmeldelser

Ønsker du å tjene ekstra penger mens du lytter til ny musikk?

Du må sjekke ut Slicethepie. Nettstedet lover kontantutbetalinger i bytte for musikkanmeldelser - og i det aspektet leverer det.

Når du registrerer deg, har du tilgang til en nesten ubegrenset musikkstrøm, hvert enkelt spor som venter på din personlige anmeldelse.

Derimot, hvis du vil tjene penger med Slicethepie, må du være klar til å lytte til mye av musikk. Vi har nevnt siden før, men denne gangen skal jeg undersøke hvordan jeg får mest mulig ut av det.

Klar til å lære mer? Jeg testet Slicethepie og spore min første inntekt for å gi deg en ide om inntjeningspotensialet. I tillegg deler jeg noen optimaliseringstips for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av nettstedet.

Slik fungerer Slicethepie

Slicethepie ber deg om å lytte til et musikkstykke i minst 90 sekunder, rangere sporet fra 1 til 10 og skrive en anmeldelse.

Når du sender inn anmeldelsen din, kjører nettstedet den mot en algoritme og bestemmer din betalingsbetaling. Bedre anmeldelser får høyere utbetalinger, og du kan også bevege deg lenger opp i Slicethepie-rangeringene - selv om vi kommer til deres definisjon av "bedre" på et øyeblikk.

Det er også en energi bar som hindrer deg i å gjennomgå for mange spor for fort. Hvis du går tom for energi, må du vente før du starter neste spor.

Siden gjør det veldig enkelt å tjene penger. Imidlertid tjene mye av penger fra Slicethepie er litt vanskeligere. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!).

Hvor mye kan du tjene med Slicethepie?

Det er vanskelig å si hvor mye en enkelt bruker vil tjene, siden nettstedet er ganske uklart om hvor mye det lønner seg per vurdering. Jeg har betalt enten 5 cent eller 6 cent for hver anmeldelse og gjort ca 50 cent i timen.

I teorien tjener du mer penger for lengre og mer gjennomtenkte vurderinger. Men selv etter å ha sendt inn vurderinger på over 100 ord lang, kunne jeg aldri bryte 6-cent barrieren.

På slutten av min første test hadde jeg en Silver-rangering - brukere er rangert Bronse, Sølv eller Gull - noe som tyder på at jeg tjente samme mengde penger som gjennomsnittlig Slicethepie-bruker.

Ved å se på andre brukeres erfaringer på nettet, ser det ut til at når du jobber deg opp til Gold-rangeringen, vil du tjene rundt 15 cent per anmeldelse.

Dessverre gir Slicethepie ikke informasjon om hvordan det bestemmer rangeringer, og gir ikke retningslinjer for hvordan man beveger seg opp i rang, i tillegg til å sende inn lange anmeldelser i godt skrevet engelsk.

Det er den største kritikken av nettstedet, siden mange brukere er klare og ivrige etter å skrive Gull-nivå vurderinger, men vet ikke hvordan de skal oppfylle Slicethepies Gold-retningslinjer.

Slicethepie Optimization Tips

Enten du tjener 5 cent eller 15 cent per anmeldelse, lærer du hvordan du optimaliserer nettstedet, kan øke utbetalingen.

De fleste Slicethepie-brukere skal prøve å kjøre nettstedet i bakgrunnen mens de jobber med et annet prosjekt. Det er lett nok å koble til hodetelefonene dine, la en sang spilles og deretter flippe over og se på sporet.

Men kjører Slicethepie i bakgrunnen, kommer bare til å tjene deg 50 cent i timen. Hvis du vil få maksimal utbetaling, følg disse tipsene:

  • Gi området full oppmerksomhet. Ikke prøv å gå gjennom spor mens du gjør noe annet. For å maksimere inntektene dine må du skyve gjennom så mange spor som mulig i timen - så vær fokusert.
  • Begynn å skrive anmeldelsen din så snart sporet begynner å spille. Prøv å få anmeldelsen fullstendig skrevet på 90 sekunder.
  • Skriv anmeldelser raskt og enkelt ved å stikke til en formel. Skriv en setning om sangens rytme, så en setning om instrumentasjonen. Gjør det samme for vokalen, og så teksten. Lukk med din personlige oppfatning av sporet, og foreslå deretter tre forskjellige steder hvor sporet kan være bra (f.eks. Radio eller bakgrunnsmusikk for reklame).
  • Ikke la et spor spille lenger enn 90 sekunder. Så snart 90 sekunder grensen er opp, send inn anmeldelsen din og start neste spor.

Med denne metoden vil du sannsynligvis gå gjennom 30 til 35 spor i timen. (Du må kanskje ta en pause hvis du går tom for "energi".)

Hvis du treffer en Gold-rangering og tjener 15 cent et spor, kan du komme bort med en $ 4,50 utbetaling.

Tjen penger selv når du ikke jobber for Slicethepie ved å rekruttere venner til å bli med i tjenesten. For hver venn du rekrutterer, tjener du 15% av en gjennomgangsbetaling de skriver i de første 60 dagene, og 10% av en eventuell gjennomgangsbetaling de skriver etter.

Er Slicethepie verdt din tid?

Slicethepie er ikke en fin måte å tjene mye penger raskt på.

Selv etter å ha flyttet opp rekkene, vil du sannsynligvis bare gjøre noen få dollar i timen.

Men hvis du er den typen person som virkelig liker å plukke fra en sang og skrive en gjennomtenkt gjennomgang, er Slicethepie en god måte å tjene litt ekstra penger for din innsats.

Din sving: Har du noen gang brukt Slicethepie? Hvor mye penger har du tjent? Vil du anbefale det til andre?

Nicole Dieker er seniorredaktør på The Billfold, og hennes arbeid har også dukket opp i The Toast, The Write Life, Boing Boing og Popular Science.

Skrive Inn Din Kommentar