Penger

17 ensomme måter for innvandrere til å tjene penger (ingen samtale er nødvendig)

17 ensomme måter for innvandrere til å tjene penger (ingen samtale er nødvendig)

Introverts har fått mye buzz de siste årene. Alle ønsker å fortelle oss hvordan man skal overleve i det som tilsynelatende er en utadvendt verden.

Men hva om du bare vil leve i en innadvendt verden?

Heldigvis elsker vi å tjene penger på arbeidsmuligheter, slik at du kan holde samspillet med omverdenen til et minimum.

Her er noen jobber for introverts og kreative måter å tjene penger på som ikke kompromitterer det svært virkelige behovet for å bare være igjen alene.

1. Få betalt for hele tiden du skjuler deg på nettet

Du gjør det sannsynligvis akkurat nå: surfing på internett på skrivebordet ditt, i soverommet eller på badet på en fest ... Det er en fin måte å unnslippe og rydde på hodet.

Du kan også få betalt for dette. Swagbucks betaler deg opptil $ 2700 i året for å se på Youtube-lignende videoer på Android-telefonen eller på stasjonær datamaskinen.

Videoene er sponset av merker som trenger å få dem foran så mange eyeballs som mulig. Hver gang du ser en av annonsene, vil Swagbucks kreditere kontoen din med litt penger.

Når du ser nok videoer til å nå $ 10 (1000 SB), kan du betale ut for Paypal eller gavekort til Amazon, Best Buy og mange andre butikker.

Plus, de gir deg en gratis $ 5 bare for å registrere deg og se din første video.

2. Ta undersøkelser mens du bor hjemme på lørdag kveld

Vi vet at undersøkelser ikke kommer til å gjøre deg rik raskt. Men hvis du bare går ut på sofaen og unngår Facebook-event-invitasjoner, hvorfor ikke bruke tiden til å tjene ekstra penger?

VIP Voice og MyPoints er to legitime betalte undersøkelsesfirmaer vi elsker.

Registrer deg for disse nettstedene, og du vil bli varslet når du kvalifiserer for en undersøkelse. Du vil svare på noen kvalifiserende spørsmål, fullføre undersøkelsen og tjene poeng du kan betale for gavekort til store forhandlere som Amazon.

Plus, når du registrerer deg for MyPoints akkurat nå, vil du tjene $ 5 for å ta dine første fem undersøkelser!

3. Forbedre din treningsrutine i stedet for å bruke mer tid med venner

Unngå folk trenger ikke å bety at du er sammenblandet i hele tiden.

Kanskje du har jobbet med din solo fitness rutine for å kaste noen pounds.

Bilde dette: Du går på skalaen og endelig ser målvekten din.

Gratulerer! Men det blir enda bedre.

Du er i ferd med å motta en generøs sjekk du kan bruke på ting å gjøre alene eller klokt holde fast i besparelsene dine - alt bare for å miste vekt!

Det er ikke en fantasi. Hvis du satser på din egen forpliktelse med HealthyWage, kan dette veldig bra skje for deg ... så lenge du holder deg til dine våpen og mister vekten.

Slik gjør du: Registrer deg for HealthyWage, og definer en målvekt og en tidsramme for å oppnå det. Sett en pengespill på deg selv, mellom $ 20 til $ 500 i måneden.

HealthyWages kalkulator vil vurdere hvor mye vekt du må tape, hvor mye tid du gir deg selv og gjøre hvor mye penger du satser for å bestemme belønningen din. Du kan vinne opp til $ 10.000!

4. Vær en bokholder

Betyr $ 60 en time lyd tiltalende? Duh, selvfølgelig gjør det det. Hva med friheten til å jobbe eksternt med småbedriftseiere, vil du sannsynligvis aldri ha å håndtere personlig?

Det er fordelene med å jobbe som bokholder, sier Ben Robinson, en sertifisert offentlig regnskapsfører og bedriftseier som lærer andre å bli virtuelle bookkeepers.

Og nei, du har ikke en CPA for å lykkes i denne virksomheten. Faktisk, alt du virkelig trenger er anstendig datakompetanse og en lidenskap for å hjelpe bedriftseiere takle virkelige problemer.

Det er en flott mulighet for mødre som ønsker å jobbe deltid, tusenårig som bare er ute av college og alle som ønsker å ta med ekte penger mens de jobber hjemmefra - med minimal menneskelig interaksjon.

5. Gjør din bankkonto online, så du må aldri snakke med noen

Har du fått nok med den lille snakken på banken? For godhets skyld, bryr det ingen om hva du gjør i helgen.

Åpne en konto med en nettbank, og snakk aldri om været med en teller igjen.

Aspirations toppmøtekontrolkonto er en nettbasert bankkonto uten gebyrer, ingen minimumssaldo, ingen minimumsinnskudd og ingen chattete Cathys.

Det gir også 1% rente - omtrent 100 ganger en typisk rente. Du får et debetkort, slik at du kan få tilgang til pengene dine på hvilken som helst minibank i verden, og det refunderer 100% av gebyrene dine.

6. Selg dine ting uten å invitere folk inn i hjemmet ditt

Forhandling og bytting er tøft for alle. For introverts kan de være smertefulle.

Med Decluttr kan du hoppe over turen til plateselskapet eller den ubehagelige kontakten med en Craigslist-kjøper.

Du skanner bare ting med appen, og det gjør et tilbud.

Decluttr kjøper gamle CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPod.

For å komme i gang, bare last ned appen og start skanning strekkoder av elementene du vil selge. Du betaler ingen gebyrer. Decluttr sender deg selv en forhåndsbetalt frakt, så du trenger ikke å gå til postkontoret. Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 på handlerne dine!

Har en haug med gamle høyskole lærebøker legger seg rundt? Er alle romanene du har brent i stedet for å være sosialt å samle støv? Selg dem på BookScouter.

Skriv bare bokens ISBN (International Standard Book Number - det er nær bokens strekkode og opphavsrettsinformasjon) i søkefeltet, og siden vil koble deg til mer enn 25 av de mest betalende og mest anerkjente tilbakekjøpsfirmaene på nettet.

7. Få betalt for å drikke av deg selv

Drikke på barer er overvurdert.

Det er høyt, folk er overalt - og de kan til og med prøve å snakke med deg. Det er sannsynligvis bedre å fylle opp noen voksne libations og bare drikke hjemme alene.

Rabatapp Ibotta forstår og vil faktisk gi deg penger til å kjøpe sprit på dagligvarebutikker og spritbutikker. Hvis du føler deg eventyrlysten sosial, fungerer den også på barer og restauranter.

Slik fungerer det ....

1. Registrer deg for Ibotta her (du trenger bare et navn / e-postadresse for å starte).

2. Bla gjennom tilbakebetalingstilbudene i ditt område og legg merke til neste gang du går til dagligvarebutikken eller butikken (tilbudene endres hver uke). For eksempel inneholdt Ibotta en rabatt på $ 2 for å ta et bilde av kvittering som viser kjøp av en 12-pak Coors Light eller $ 3 tilbake på en flaske Jose Cuervo tequila. Når du har nådd minst $ 20 i inntekt, kan du be om betaling via Paypal eller Venmo. Og akkurat nå, gir Ibotta nye brukere en registreringsbonus på $ 10, bare for å innløse deres første kvittering.

3. Så, åpenbart at du ikke vil kjøpe en masse drøm du ikke allerede skulle kjøpe. Men dette kan være en enkel måte å få litt tilbakebetaling for å gjøre noe du allerede skulle gjøre. Du kan også fortsatt bruke kuponger på elementene du kjøper, så dette kan være en fin måte å "stable" dine besparelser på, og i noen tilfeller kan du kanskje få varen gratis.

8. Shop Online slik at du aldri må gå utenfor

Det viser seg å slette e-postene dine kan koste deg seriøse penger. Fascinert?

En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

9. Tjen penger på kredittkort og bankbonuser

Visste du at mange kredittkort og banker vil gi deg penger bare for å registrere deg? I stedet for å få en brødrister, blir de rett til poenget i disse dager: kald, hard penger.

Disse bonusene kommer vanligvis med noen få krav. Vanligvis må du bruke et visst beløp på kredittkortet eller sette inn et visst beløp på bankkontoen innen de første månedene av åpningen.

Bytt dine typiske utgifter til disse kontoene, i hvert fall midlertidig, og du kan tjene hundrevis av dollar i bonuser om året!

Her er noen av de beste bankbonusene og de beste kredittkortoppmeldingsbonusene vi har funnet - tjene fra $ 100 til $ 500!

10. Hold deg bak kameraet: Selg dine Smartphone-bilder

Opptatt deg selv om kvelden ute eller på fester ved å knipse på bilder av andre mennesker. Det er en fin måte å bli med på moroa uten å virkelig samhandle med mennesker.

I tillegg fant vi en app kalt Foap som lar deg slå smarttelefonens bilder til kontanter.

For å bruke det, laster du ned Foap-appen på Android eller iPhone, laster opp bildene dine og gjør dem tilgjengelige for kjøp på Foap Market.

Du lager $ 5 for hvert bilde du selger, og du kan selge det samme bildet et ubegrenset antall ganger.

11. Vær en freelance blogger - eller start din egen

Alle gjør det i disse dager, men det er en trygg innsats å si at introverter var trolig de første bloggerne.

Forsiktig å komponere ideene dine før du presenterer dem for langt, langt unna er ganske mye en introvertes ideelle form for samhandling.

Som freelance blogger kan du jobbe så mye eller lite som du vil, så dette gir en fin sidegig eller heltidsjobb.

Betaling varierer vilt for forfattere, så sørg for at du kompenseres rettferdig for din tid. Sjekk ut disse syv bloggene som betaler $ 100 eller mer per innlegg.

Har du lyst til å starte din egen blogg? Her er din ultimate guide til å komme i gang.

TL; DR

1. Snag et domenenavn fra GoDaddy (nettadressen din).

2. Sett opp hosting via et nettsted som BlueHost (hvor nettstedet ditt vil leve).

3. Start en konto med WordPress og begynn å skrive!

12. Bruk dette som en unnskyldning for de natene du bare vil bo i

Har du tomt med unnskyldninger for å slå ned invitasjoner til å gå ut med venner? Fortell dem du jobber!

Gjennom Amazons Mekaniske Turk (MTurk) kan du tjene ekstra $ 10 til $ 50 per uke eller så ved å fullføre små oppgaver online.

Du registrerer deg som en "Turker" med din Amazon-konto og aksepterer oppgaver (kalt "HITs") som datainngang, skriving, undersøkelse eller undersøkelser. Arbeidet vil ikke være gal spennende, men det er ikke en dårlig måte å passere tiden, spesielt når du blir betalt.

13. Ta vare på hus

Hus-sitting er snill som barnevakt, bortsett fra at du ikke trenger å være rundt barna hele dagen. Noen ganger trenger du ikke å snakke med en annen person i det hele tatt.

Den beste bonusen, egentlig, kommer du til å bli i noen ganske fine hus. Du kan få betalt for å ta vare på dem mens eierne er ute av byen.

Hus-sitting kan være en smart måte å finne gratis losji når du reiser, eller du kan faktisk slå den inn i en bedrift og få betalt for din tjeneste!

For å lære mer, les vår fullstendige veiledning om hvordan du finner hus-sittende jobber her.

14. Hang ut med hunder, i stedet for folk

Ja, du kan få betalt for å henge med hundene. Vi vet at du vil gjerne gjøre det gratis, men hvorfor ikke la en liten side hysse ut av det?

Finn hundesete eller hundespannende jobber i ditt område ved å komme inn på nettverket ditt eller registrere deg gjennom en tjeneste som Rover, Wag! eller DogVacay.

Du angir dine egne priser og tilgjengelighet, så du har kontroll over hvor ofte du jobber og hvor mye du kan tjene. Denne oppholdsmoren minner til $ 6000 i året vandrere.

Du kan selv bestemme hvilke hunder du vil akseptere, basert på størrelse, alder og medisinske behov. (Se? De er allerede enklere enn folk.)

15. Skriv om mat og vin

Hvis du foretrekker selskapet med en god flaske vin, prøv å få betalt for å skrive om det.

Vend din kunnskap om kropp, frukt, tannin, surhet og søthet til utdanning og anbefalinger for andre vinelskere.

Hvis du har skriveferdigheter og erfaring, legg dine ideer til magasinredaktører. Sjekk ut disse 10 vinmagasiner for å komme i gang.

Tenk også på hvordan din kulinariske dyktighet kunne gjelde for andre emner. Kanskje du kan dele matlagingstips for familier? Pitch disse foreldre blogger og magasiner.

Selv Penny Hoarders kan anbefale en god vin! TPH-bidragsyter Jamie Cattanach har delt flere anbefalinger for god vin på den billige (selv de beste boksene).

16. Arbeid på en kattekafe

Ja, hvis du jobber i en kattkafe, må du håndtere folk. Men de er kattfolk, så du kan nok håndtere det.

Vi fant tre kattkafe jobber som betaler opp til $ 13 i timen, pluss tips. Hvis du har barista erfaring, kan din hovedoppgave være å ta og forberede drikkebestillinger og hjelpe kunder. Hvis du bare vil henge med katter, har de "cat wrangler" stillinger bare for deg.

Uansett, hvis du er en kattelskere, er det en ganske fin måte å møte nye kattevenner.

Hvem vet? Du kan til og med koble til noen kattelskende mennesker mens du er på det!

17. Skriv bokanmeldelser

Tilbringe en annen lørdag ettermiddag lesing? Ja, vi trodde det.

Du burde bli betalt for den tiden.

Mange steder vil sende deg gratis bøker og / eller betale deg for å skrive bokanmeldelser. Her er 18 av dem. Hvis du er en ivrig leser, er det en fin måte å spare penger på!

Noen nettsteder vil publisere din anmeldelse i deres magasin eller blogg. Noen vil be deg om å publisere på egen blogg eller på Amazon. De fleste ber om ærlig vurdering, men noen vil bare betale for positive vurderinger.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar