Liv

Gale om foreslåtte nasjonalparksavgiftsturer? Her er hva du kan gjøre med det

Gale om foreslåtte nasjonalparksavgiftsturer? Her er hva du kan gjøre med det

Tenker på å besøke noen nasjonalparker på din store familieferie neste sommer? Du kan ende opp med å måtte utvide budsjettet.

Tidligere denne uken, National Park Service annonserte planer å øke høysesongen avgifter på 17 av de mest besøkte nasjonalparkene - først og fremst de i det vestlige USA.

Inntektene fra disse prisstigningene, som National Parks Service estimater vil bli rundt 70 millioner dollar hvert år, vil bli brukt til å reparere og forbedre infrastruktur og innkvartering, inkludert veier, broer, bad og campingplasser, sammen med andre besøkstjenester.

Den nye kostnaden for å besøke disse nasjonalparkene

Nasjonalparkstjenesten begynner i 2018 å øke inntektsgebyrene per kjøretøy med så mye som $ 45, mens per personavgift vil gå opp med så mye som $ 20.

Nasjonalparkstjenesten belaster for øyeblikket inngangsavgift på hele $ 25 til $ 30 per bil, $ 10 til $ 15 per person på sykkel eller fot eller $ 12 til $ 25 per motorsykkel.

Hvis implementert, den nye toppsesongen inngangsavgift ville komme inn på $ 70 per bil, $ 30 per person eller $ 50 per motorsykkel over hele linja.

Parkspesifikke årlige passerer hopper fra hvor som helst mellom $ 35 og $ 60 til en flat $ 75, både i høysesongen og ikke.

Høysesong for 16 av de aktuelle nasjonalparkene går primært gjennom sommermånedene, mens Joshua Tree National Park har en høysesong som varer fra januar til slutten av mai.

Push for å bevare parkene

Kanskje i forkant av tilbakeslag, understreket den amerikanske utenriksministeren Ryan Zinke at prisstigningene og de påfølgende forbedringene er avgjørende for den langsiktige helsen til vårt nasjonalparkssystem, og sier at lading av høyere avgifter på parkene "vil bidra til at de er beskyttet og bevart i evighet. "

"Vi trenger å få visjonen til å se på parkparkens fremtid og gjøre noe for å sikre at våre barnebarns barnebarn vil ha det samme hvis ikke bedre erfaring enn vi har i dag," fortsatte han.

I samme uttalelse bemerket National Park Service at ut av 417 parkområder under National Park Service's jurisdiksjon, bare 118 belaster for tiden inngangsavgifter - og det ut av de 118 vil bare 17 bli påvirket av den foreslåtte renteøkningen.

I tillegg vil National Parks og Federal Recreational Lands Pass, som gir tilgang til alle føderale land i en ettårsperiode, forbli til dagens prispunkt på $ 80.

Din mening teller!

Likevel, mens nasjonalparkstjenesten ser denne satsen øker som et nødvendig skritt for å beskytte fremtiden til noen av landets mest besøkte parker, har mange kommet opp for å stemme sine bekymringer.

Noen argumenterer for at de nye prisene vil belaste mange besøkende ut av parkene, mens andre skylder de 1,5 milliarder dollar i nedskæringer som gjøres til Instituttets innretningsbudsjett.

Enten du protesterer eller er enig med National Park Service's nye plan, ønsker du å høre fra deg.

De som ønsker å gi mening om saken, hører til rettet mot et kommentarskjema som åpnet 24. oktober og lukkes 23. november.

Hvis du foretrekker mer eldre skole, kan snakkepostmetode, kommentarer og meninger sendes til: National Park Service, Rekreasjonsavgift Program, 1849 C Street, NW, Mail Stop: 2346 Washington, DC 20240.

De er parkene dine, folk - la dine stemmer bli hørt!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar