Penger

U-Haul fyller deltidsarbeid fra hjemmet. Slik får du en

U-Haul fyller deltidsarbeid fra hjemmet. Slik får du en

På jakten på en god jobb-hjemme-jobb?

Da skal du sjekke ut denne muligheten fra U-Haul!

Bevegelses- og lagringsselskapet ønsker å ansette deltidsarbeidere for å gi innkommende telefonstøtte via U-Hauls kundesenter.

Disse stillingene er teknisk kategorisert som "moonlighter jobber", noe som betyr at fleksible tidsplaner U-Haul tilbud er En god passform for alle som trenger en tilleggsinntekt.

Selskapet noterer seg også at disse mulighetene er perfekte for studenter og lærere som er på utkikk etter midlertidig sommerarbeid.

Snag en av disse jobbene fra hjemmet med U-Haul

U-Haul trenger folk til å fylle tre typer arbeids-hjemmefra roller: kundeservice, salg og veibeskrivelse.

Som en del av Contact Center-teamet, svarer du på innkommende kundesamtaler og gir generell hjelp gjennom hele leieprosessen.

Du bør være pålitelig, ha en positiv holdning og ha gode kundeserviceferdigheter. Du bør også være en klar kommunikator, ha gode datakompetanse og ha grunnleggende kunnskap om geografi.

Krav

Du bør være minst 16 år gammel og enten være i skole eller ha et videregående diplom eller GED-ekvivalent. Mekanisk kunnskap og kundesenter eller kundeservice er nyttig, men ikke nødvendig.

Du trenger en stille plass til jobb og bør ha en sikker, kablet internettforbindelse. Det er noen andre tekniske krav du må møte, men du kan lære mer om de her.

Etter en opplæringsperiode - som er fjernbetalt og betalt - bør du være tilgjengelig for å jobbe minst 25 timer i uken. Det betyr imidlertid ikke at du vil jobbe hele 25 timer hver uke, da timene varierer sterkt avhengig av om det er en sakte eller opptatt sesong.

Fordeler og lønn

Deltidsansatte på U-Haul nyte et godt utvalg av fordeler slik som en tannplan og 401 (k) spareplan.

Tidligere har selskapet tilbudt $ 10 per time for lignende roller. Vi har kommet ut til U-Haul for å spørre om nåværende lønn, og vi oppdaterer dette innlegget når vi lærer mer.

For å søke om denne jobben, besøk den opprinnelige jobboppføringen her.

Hvis du vil være den første som vet om andre fantastiske arbeidsmuligheter, så vær sikker på at du liker vår side på Jobs på Facebook.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar