Liv

Barn allerede lei denne sommeren? Registrer dem til Apples gratis dagleirer

Barn allerede lei denne sommeren? Registrer dem til Apples gratis dagleirer

Hvis du bor i nærheten av en Apple-butikk, kan barna dine være i en unik læringsmulighet denne sommeren!

Selskapet tilbyr gratis Apple Camps denne sommeren for å lære barna hvordan å lage med teknologi.

Barn i alderen 8 til 12 kan bli med i leirene gratis, hvor de vil "utvide sine kreative horisonter ved å lage filmer, komponere musikalske historier, kodingspill og roboter og mer ved hjelp av Apples produkter."

Leirene finner sted på deltakende Apple-butikker og går for en og en halv time om dagen i tre dager i juli. Datoer og tider varierer etter sted.

Leirene inkluderer:

Fortellende historier med klipp

Laget for fremtidige filmskapere, utforsker denne leiren den kreative prosessen med å fortelle historier med bilder, video og musikk. Barn vil ha oppgave med brainstorming og storyboarding deres ideer og vil gruppere opp for korte videoer. De lærer å redigere og forbedre bildene sine med grafikk og filtre.

Campere vil også lære å legge til åpnings- og avsluttende titler ved hjelp av Klipp-appen på iPad, før de presenterer videohistoriene på kampens siste dag.

Beat Making og Songwriting med GarageBand

Med denne leiren vil barna lære å slå og lage låtskriving ved å utforske grunnleggende elementer i sangstrukturen, sammen med hvordan slår brukes til å skape grunnlaget for en sang.

Campere vil bruke forskjellige elementer i GarageBand for å lage sanger som skal presenteres på kampens siste dag.

Koding med Sphero Robots

Denne leiren lærer kodende ferdigheter og konsepter ved hjelp av Sphero roboter. Kids vil samarbeide for å lære å programmere Sphero roboter for å lage lyder, endre farger, fullføre utfordringer og mer.

På den siste dagen i leiren, vil campere bruke det de har lært å designe sine egne spill!

Slik registrerer du

Å reservere et sted for barnet ditt, velg din stat og finn en nærliggende Apple-butikk her.

Velg dine foretrukne datoer og klokkeslett, og registrer barnet ditt. Plassen er begrenset og registrering er først til mølle - så melde deg på nå hvis du er interessert!

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar