Liv

Her er How One Illinois Resident besøker Chicagos beste gratis

Her er How One Illinois Resident besøker Chicagos beste gratis

Som alle større byer lider Chicago av å ha noen dyre attraksjoner.

Mange av byens mest ikoniske restauranter, landemerker og opplevelser vil koste deg en pen penny, enten du bruker $ 23 for å nyte utsikten fra 103. etasje i Willis Tower eller slippe $ 45 på en arkitekturbåttur på byens skyline.

Heldigvis, akkurat som de beste tingene i livet er gratis, vil de kuleste tingene i vindbyen ikke koste deg en krone - I det minste hvis du klare dem riktig.

Enten du er en turist som prøver å feriere på et budsjett eller en lokal på jakt etter en rimelig moro, vil disse attraksjonene holde deg underholdt uten å koste en krone.

Gratis Museum dager for Illinois innbyggere

Chicago er hjemmet til noen av verdens største kultur, og selv om mye av det holdes bak en paywall, kan du få gratis tilgang på bestemte datoer og tider - spesielt hvis du har et Illinois-førerkort.

På Illinois Resident Discount Days, den Adler Planetarium, Shedd akvarium og Museum for vitenskap og industri alle tilbyr gratis adgang når du blinker din Illinois State I.D. på bestemte dager hver måned.

De Chicago History Museum i Lincoln Park er gratis til Illinois innbyggere hver tirsdag mellom 12:30 p.m. og 7:30, og det er gratis for barn 12 og under hver dag (som er gode nyheter for et barn som ønsker å kle seg opp som en Chicago-stil-hotdog). Ligger i samme nabolag, den Peggy Notebaert Nature Museum har foreslått donasjons dager for Illinois innbyggere med ID hver torsdag, mens barn 3 og yngre kan komme inn gratis.

Hvis du liker kunst (eller har nettopp alltid ønsket å gjenskape scenen i "Ferris Buellers Day Off" hvor gjengen stirrer på Georges Seurats "En søndag ettermiddag på øya La Grande Jatte"), går sentrum til Art Institute of Chicago på torsdager, når museet er gratis til Illinois innbyggere fra 5 pm til 8 pm Unge under 14 år (og Chicago innbyggere i alderen 14 til 17 år) kan komme inn gratis når som helst.

Forstedet Chicago Botanic Garden Har gratis adgang daglig, men parkering kan være ganske dyrt, så ta Metra Union Pacific North Line hvis du kommer opp fra byen.

Lincoln Park Zoo

En av de beste attraksjonene i hele Chicago, hvis ikke alle Amerika, er Lincoln Park Zoo, som er gratis for publikum 365 dager i året.

Den 35 hektar store dyrehagen ble grunnlagt i 1868 og er en av de eldste dyreparkene i landet. I dag er Lincoln Park Zoo hjem for 1100 dyr som representerer rundt 200 forskjellige arter, blant annet fanebilder som isbjørner, store katter, pingviner, gorillaer og aper.

I tillegg til det fargerike kastet skapninger, er dyrehagen også hjemsted for et virkelig historisk burr eiketre, som eksperter anslår er 150 år gammel.

Parker med mer enn bare gress

Chicago har over 8000 hektar parker, som betyr over 8000 hektar utendørs plass hvor folk kan spille, svømme og sightsee gratis.

Offisielt fullført i 2004, downtown's Millennium Park er den mest besøkte parken i byen, nylig kåret til den største turistattraksjonen i hele Midtvesten.

Mange kommer bare for å snakke en selfie med den avlange, reflekterende Cloud Gate-statuen, kalt "Bean" av lokalbefolkningen, men andre attraksjoner inkluderer blomstermonitorer året rundt på Lurie Garden, sommeren vannverk ved Crown-fontenen, og sporadisk fri show og konserter på Pritzker Pavilion.

Selv om det ikke lenger har den samme kjennelsen det holdt i løpet av det tjuende århundre, Humboldt Park er fortsatt en stor (og massiv) bypark. Det er tennisbaner, baseballbaner og sykkelstier for trenere, mens de som ønsker å slappe av, kan nyte de omfattende rosene og utsikten over vannet fra den vakre havnepaviljongen, som ble kåret til Chicago-landemerke i 1996.

Barn, klassiske film buffs og nyhet entusiaster likt kan finne litt fornøyelse i Oz Park, a Trollmannen fra oz- Den offentlige parken ble utviklet som en hyllest til forfatteren Lyman Frank Baum, som bodde i området på 1890-tallet.

På 1970-tallet kjøpte byen Chicago seg landet og kom opp med ideen om oppretting statuer av Tin Man, The Cowardly Lion, The Scarecrow, Dorothy og Toto for å bidra til å revitalisere det forfalskede Lincoln Park-området - og deres innsats kan ha vært litt også vellykket, hvis du spør noen innbyggere, da regionen nå har noen av Chi-byens dyreste eiendommer.

Uavhengig av deres effekt på nærliggende leiepriser, gjør tegnet statuer Oz Park til en av de mest fotogene stedene i byen.

Gratis komedieshow på iO Theatre

Selv om stand-up-komikere vanligvis prøver å gjøre det stort i enten New York eller LA, har Chicago i flere tiår tjent som en bevisende grunn for sketchkomedieutøvere. Noen av de mest berømte "Saturday Night Live" -stjernene, inkludert Chris Farley, Tina Fey og Seth Meyers, startet sin komediekarriere på ImprovOlympic, nå kjent som iO Theatre.

Stiftet i 1981 av legendariske impro guru Del Close og ligger i Goose Island-området, fokuserer jeg på typen "langformet" improvisasjonskomedie som Close lærte til bemerkelsesverdige studenter som spenner fra Bill Murray til Stephen Colbert.

Hver onsdag kveld klokken 8, IO er vert for gratis show med to av teatrets mest populære lag som utfører iOs signaturhandling, "The Harold." Selv om showet er gratis, er mat og voksne drikke tilgjengelig for kjøp til rimelige priser.

Så om du er ute etter latter eller på jakt etter et historisk museum, har Chicago massevis av gratis underholdningsmuligheter tilgjengelig for de som kan klare det riktig.

Patrick Grieve er en tettfibret hudflint som typisk kan bli funnet i dykkestenger, tomme baseballstadioner og andre runde kinoer. Han er også en forfatter, så The Penny Hoarder følte seg bare som en naturlig passform for ham.

Skrive Inn Din Kommentar