Penger

Hvordan lage $ 1000 per måned Videresalg av varer gjennom oppfyllelse av Amazon

Hvordan lage $ 1000 per måned Videresalg av varer gjennom oppfyllelse av Amazon

Elsker du å handle og dra nytte av gode tilbud? Overveier du å starte en sidehandel for å ta med ekstra penger?

I så fall kan denne muligheten til å tjene penger ved å kjøpe varer for å videreselge, være helt oppe: Amazonas oppfyllelse av Amazon-programmet (FBA).

I utgangspunktet finner du produktene du vil selge, og Amazon håndterer lagring, salg, frakt og kundesupport.

Klar til å lære mer? Slik vet du om FBA er et godt alternativ for deg - og hvordan du kommer i gang.

Hvordan fungerer oppfyllelse av Amazon (FBA)?

Kyle Taylor, grunnlegger av The Penny Hoarder, tilbrakte et år med FBA ved å skaffe produkter gjennom detaljhandel arbitrage - kjøpe billig og selge med fortjeneste.

Kyle tilbrakte et par timer hver uke med skurende nettannonser for å finne dypt diskonterte priser. Han solgte hovedsakelig leker, noe han var kjent med fra tidligere erfaring som solgte på eBay.

Han anbefaler å selge et produkt som folk kjøper regelmessig, og en som du kan skaffe for ganske litt mindre enn folk vil betale for det.

Mens Kyle sa at han vanligvis gjorde en 10% til 20% fortjeneste, foretrekker noen heltids selgere, som The Selling Family, å tjene på nesten 100%. Du må også sjekke om ditt foretrukne produkt er i en av Amazonas kategorier som krever godkjenning.

Når du har kjøpt produktene dine, laster du dem opp til Amazon, legger dem opp og sender dem til et Amazon-distribusjonsenter.

Husk at beholdningen kanskje ikke alle går til ett sted; Amazon har mange distribusjons sentre, og dette trinnet kan kreve litt mer tid hvis dine 100 Monopoly-spill må gå til seks forskjellige steder.

Den intuitive FBA-plattformen gjør det imidlertid mulig å stoppe forsendelser, slik at du kan vente til du har flere varer klar til å bli sendt til samme sted, og sparer deg for de totale fraktkostnadene. Frakt er billig når du benytter Amazonas samarbeid med UPS.

Når varene kommer og blir skannet inn på distribusjonsstedet, lever de på Amazon. Kyle sa at de fleste produktene hans ble solgt innen en uke, med noen salg bare timer etter ankomst.

Hvis varer ikke selger innen bestemte tidsperioder, kan du enten betale lagringsavgift eller få dem returnert til deg på din bekostning.

Maksimere fortjeneste ved å stable avtaler og belønninger

Mens prosessen virker komplisert først, vil du raskt få det til en vitenskap. Og det er da du kan legge til fortjenesten din.

Her er strategien Kyle pleide å få mest mulig ut av sin FBA-konto - og tjene mer enn en million flyselskapsmiljøer i prosessen.

Kyle brukte sin belønning kredittkort for å kjøpe rabatterte gavekort fra nettsteder som Gift Card Zen. Deretter begynte han sin virtuelle shoppingtur ved å logge inn på Ebates-kontoen for å få penger tilbake fra sitt online kjøp.

Deretter ville han raskt sjekke FatWallet og RetailMeNot for kupongkoder for gratis frakt eller en ekstra rabatt. Han gjorde mye av sin shopping på Kohl, som har et godt belønningsprogram for seg selv, så han ville bruke hans Kohls betalingskort for å tjene Kohls Cash til å bruke til fremtidige kjøp.

Her er et raskt eksempel: Han ville kjøpe et gavekort på $ 100 for omtrent $ 95. Shopping gjennom Ebates nettbetalt ham en annen $ 3, og da kan han spare $ 30 med en kupongkode og tjene $ 10 i butikkbelønninger.

Så for $ 100 verdt av varer, ville han tilbringe $ 65 og tjene $ 13 i belønninger, noe som gjør hans totale kostnad for varene bare $ 51 - og det regner ikke med miles eller belønninger fra kredittkortet du pleide å kjøpe gavekortet, som fortsatt har en $ 35 balanse!

Gjenta dette scenariet et par dusin ganger, og disse belønningene begynner å legge opp til noen alvorlige penger.

Hvor mye kan du tjene med oppfyllelse av Amazon?

Avhengig av hvor mye lager du starter med, vil tallene variere. Madison DuPaix på My Dollar Plan har tjent et basisresultat på $ 10 000 i hennes første fem måneder og $ 42 000 i sitt andre år med å selge leker gjennom FBA.

Ryan Grant på Online Sales Experiment tjente nesten 400 dollar i fortjeneste i sin første måned som selger på FBA i oktober 2013, 1784 dollar i sin andre måned og mer enn 9000 dollar i september 2014. En annen selger, Jessica Larrew fra The Selling Family, bygde opp inntektene sine å erstatte mannen sin inntekt, slik at han kunne slutte sin jobb.

Hvordan få mest mulig ut av oppfyllelsen av Amazon

Klar til å sette opp en FBA-konto og deretter gå ut til Target eller Kohl for å score noen tilbud? Her er noen tips for å hjelpe deg med å komme i gang:

Sett alle dine utgifter på belønningene dine kredittkort

Foruten din beholdning, viser Madison på My Dollar Plan elementer du må kjøpe, for eksempel bokser og bånd. Alle disse kan gå på kredittkortene dine, noe som gir deg den beste avkastningen som mulig. (Merk at hennes innlegg handler om å selge på Amazon generelt, ikke bare gjennom FBA-programmet.)

Velg en nisje

Ved å holde fast i en nisje, kan du finne ut hvilke produkter som gjør og ikke selger godt. Spurt om han hadde strenge krav til valg av ting, sa Kyle at etter en stund kjente han instinktivt om det var verdt å kjøpe eller ikke. My Dollar Planleser Shuan, som gav $ 10.000 fortjeneste pluss en annen $ 2000 i belønninger, valgte å selge elektronikk, som har lavere salgsgebyrer.

Prispenger å selge

En del av grunnen til at Kyle var i stand til å selge produkter på bare noen få dager var at han prissatte dem for å selge. Han fant ut at de fleste elementer som var på topp 30.000-listen, ville selge seg godt, med varer som klarte seg på 5000 eller høyere, og selger mye raskere.

Planlegg for returnerte eller skadede gjenstander

Når du sender frasen din til Amazon, har du ikke lenger kontroll over hva som skjer med dine varer, men du er ansvarlig for dem. Amazonas 100% tilfredsstillingsgaranti strekker seg til folk som også kjøper dine varer. Når du vurderer prising, forvent at 3-5% av elementene kommer tilbake og ikke kan videreselges.

Nå som du vet hvordan du kan tjene penger på Amazon, er du klar til å prøve FBA?

Charlotte Edwards er freelance personlig økonomi og foreldreforfatter, hvis arbeid har dukket opp i inntektene i utlandet, vi savnerne og barna mine eventyr. Hun er kona til en stor penny-pinching fyr, og mor av to kiddos som lærer om å spare og klare utgifter ved å tjene provisjon for husarbeid.

Skrive Inn Din Kommentar