Penger

Ikke din gjennomsnittlige Ski Bum Gig: Liftopia er ansette et arbeid-fra-hjemme-rep

Ikke din gjennomsnittlige Ski Bum Gig: Liftopia er ansette et arbeid-fra-hjemme-rep

Hvis du er en skiløper eller boarder, vet du at heiskort kan være ganske dyrt.

Men hvis du blir medlem av Liftopias team, kan du støtte din hobby denne sesongen med en betydelig timelønn.

Hvis du noen gang har kjøpt heisbilletter online, har du kanskje brukt Liftopia. E-handel siden er den største selgeren av heiskort og et flott prisverktøy for skisteder.

Selskapet vokser raskt, og nå er det på jakt etter en ekstern sesongpartner operasjonsrepresentant for vintersesongen 2017-2018, som går fra september til april, avhengig av mors natur.

Hva du vil gjøre som Work-From-Home Rep for Liftopia

Selv om Liftopia er i snøvirksomhet, med denne heltidsgigoen, kan du jobbe ved kysten i San Francisco eller - enda bedre - hjemmefra.

Du støtter partneroperasjonsteamet og administrerer telefon- og billettkøer. Du vil også håndtere noen data: revisjonssystemer, håndtere billett strekkoder, last opp billettinventar, last opp inventar og behandle feriestedlukninger - for å nevne noen av oppgavene dine.

I løpet av sesongen jobber du tre til fem skift i uken, som går fem til seks timer på hverdager og fire til fem timer i helgene. Uansett vil du ikke overskride 30 timer i uken. Du må imidlertid jobbe ferie og helger.

Merk: Du vil bli forventet å starte mellom kl. 06.00 og 09.00 PST, så vurder tidsforskjellen hvis du er her på østkysten som oss.

Liftopia-fordeler - Inkludert tilbud på heiskort!

Først og fremst: Du får $ 17 en time. I tillegg får du tilbud på heiskort og mottar "søt Liftopia swag."

Hvis du er basert i San Francisco, flott. Du blir en del av et uformelt, hundevennlig kontormiljø som inneholder onsdag ettermiddag sosiale.

Hvis ikke, du kan velge å jobbe hjemmefra i flannell pyjamas i din favoritt skianlegg.

Er du kvalifisert for dette arbeidet fra hjemmet?

Liftopia søker personer som har to eller flere års erfaring i kundeservice, gjestfrihet eller kontoadministrasjonsstøtte.

Du bør være en sterk forfatter og verbal kommunikator, og du trenger erfaring med å bygge solide kundeforhold. (Tips: En sans for humor går langt). Selskapet ønsker også at du har feilsøking og analytiske ferdigheter, som vil hjelpe deg med å rulle med eventuelle feil eller endringer.

Så hvis du er lidenskapelig om ski, ha solid kundeservice ferdigheter og ønsker å jobbe hjemmefra, sjekk ut hele stillingsbeskrivelsen og søk om denne muligheten i dag - før snøen blåser inn

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar