Virksomhet

Hvordan en student har en gratis mastergrad

Hvordan en student har en gratis mastergrad

"Vel, du kan sikkert ikke spise fordeler!"

Jeg husker denne samtalen levende fra min barndom, da min far snakket med en av hans yngre kolleger på den tiden. Min far har jobbet for et allmennyttelsesfirma i mange år. Han har en fast pensjon, fri helse / visjon / tannlegeforsikring, og en sjenerøs 401 (k) ekvivalent kamp blant andre fordeler.

Hans kollega klaget fordi hans nettlønn var litt lavere enn det han ville få hvis han gikk ut for å jobbe som entreprenør for et privat byggefirma. Min far prøvde å forklare ham den monetære verdien i de gratis fordelene han mottok ved sin nåværende jobb, og ovennevnte uttalelse var hans svar. Han fikk det bare ikke.

Jeg vet ikke hva som skjedde med pappaens kollega, men jeg vet hvor viktig det er å faktorere verdien av dine ansattes fordeler i din kompensasjonspakke.

En fri mastergrad

Når du vurderer et tilbud, bør du vite at det er generelt akseptabelt å forhandle fordelene dine, så vel som din grunnlønn. Mange selskaper har mer fleksibilitet med fordelerpakken enn de gjør med grunnlønnen de kan tilby, og mens dette kanskje ikke gir deg mer penger i lønnsslipp hver uke, kan det legge opp til seriøs verdi i det lange løp.

Da jeg vurderte jobbtilbud for min nåværende jobb, bestemte jeg meg for å ta en som tilbød betydelig mindre lønn på grunn av den gratis undervisningsfordelen. Jeg jobber på et universitet, men gratis undervisning for ansatte er ikke alltid en gitt fordel i utdanningssektoren.

På universitetet mitt kan jeg imidlertid ta opptil seks studiepoeng hvert semester gratis, på alle nivåer. Jeg er seks kreditt timer unna å ha eksamen med min mastergrad, og mine eneste utgifter vil ha vært noen hundre dollar i lærebøker (som jeg leide, selvfølgelig!). Jeg var mer enn villig til å ta en lavere lønn midlertidig mens jeg unngår kostnaden for en mastergrad.

Denne gratis undervisningsfordelen er verdt $ 1.250 per måned. Hadde jeg tatt den bedre betalende jobben, kunne jeg fortsatt ikke ha råd til å betale min egen vei gjennom en mastergrad. Når jeg har uteksaminert med denne graden, kan jeg da be om en fullføringsbonus, eller bare begynne å se etter nye jobber.

Evaluering av fordelerpakken

Gratis undervisning, eller et opplæringsprogram, er gode fordeler, men de er bare en del av din samlede fordelspakke. Tradisjonelle fordeler inkluderer ofte en form for helse-, visjon- og tannforsikring, sammen med betalt ferie, betalt sykefravær, uføreforsikring, livsforsikring, arbeidskompetanse, pensjonsplan og en 401 (k) kamp.

I de siste årene har flere fordeler blitt vanlige på arbeidsplassen, for eksempel: gratis lunsjer, gratis snacks, gratis kaffe eller øl, barnehjelpsassistanse, betalte frivillige dager, patent- / varemerkerassistanse, treningsmedlemskap, telefonvalg, avslappet kleskode, adopsjon assistanse, hundevennlige arbeidsplasser og bedriftsbiler.

Som du kan forestille deg, kan disse fordelene øke til en betydelig sum, og den totale verdien av disse fordelene bør være tungt veid i tillegg til grunnlønnen. Å ta en jobb bør være så mye om livskvaliteten som det er lønnsslippet ditt. Glade ansatte gir bedre ansatte, og fordeler er en av de viktigste måtene som selskapene prøver å gjøre sine ansatte lykkelige!

Hvis du har drømmer om å eie eller drive en bedrift en dag, hvilke fordeler har du tenkt å tilby dine ansatte for å fremme det beste arbeidet mulig?Hvordan sammenligner din nåværende fordelspakke med noen av alternativene ovenfor?Har du forhandlet din fordelspakke? Hvordan gikk det?

Skrive Inn Din Kommentar