Tilbud

4 triks for å få deg billigere Doorbusters på Black Friday og Cyber ​​Monday

4 triks for å få deg billigere Doorbusters på Black Friday og Cyber ​​Monday

Doorbusters er flotte på Black Friday og Cyber ​​Monday. Det er en praktisk måte å sjekke noen ting ut av listen din til en pris som er mye lavere enn hva du finner i løpet av resten av året.

Men hva om jeg fortalte deg at du kunne slå disse prisene enda mer ?!

Hvis du er som meg og ikke har stabler med penger, er avtale-stabling en fin måte å spare penger mens du fortsatt kjøper de tingene du trenger.

Deal-stacking bruker flere kuponger, kampanjer og salg for å kjøre en vares pris ned.

Ja, dette kan høres helt overveldende. For å være ærlig, når jeg tenker på det, ser jeg de vanvittige kupongene jeg ser på TV. Mitt hjertefrekvens øker hver gang en kupong blir skannet. Skal dette virkelig fungere ?!

Men jeg har kommet for å lære avtale-stabling trenger ikke å være slik - i det hele tatt.

4 trinn for å spare deg enda mer på Black Friday og Cyber ​​Monday

Du kan finne noen ganske gode tilbud når du er Black Friday shopping og på Cyber ​​Monday (bare ikke kast bort tiden din på verktøy).

Men ikke bare slå seg ned for de 60% rabattkodene. I stedet, følg disse fire trinnene for å få enda mer rabatter. (Whew, sier bare det som gjør hjertet mitt fladt!)

1. Del dine kvitteringer.

OK, så si at jeg faktisk kjøpte impulsivt sagt genser. Jeg vil umiddelbart få en epost i innboksen min - noe som, "Ordrebekreftelse." Min naturlige instinkt er å slette den.

Men ikke.

I stedet må du registrere deg for Paribus. Det er gratis og skanner e-postarkivene dine for kvitteringer. Det høres kanskje skummelt ut, men vi bruker det her på The Penny Hoarder.

Hvis den oppdager kjøp fra Target eller en av de andre 28 store forhandlerne, følger den vareprisen og utsteder refusjon så snart prisen faller.

Etter at du har registrert deg, trenger du ikke gjøre noe! Det er min slags penger.

2. Få tilbakebetalingsgebyr.

Så, la det være Cyber ​​Monday, og du har helt mistet all konsentrasjon på jobben. (Det blir meg. Beklager, sjef.)

Før du går helt rogue, vær sikker på å slå opp MyPoints, et tilbakebetalingsside som belønner deg for å handle online og skrive ut kuponger. Det er en enkel, umiddelbar måte å spare på.

For eksempel kan du få opptil 5% kontant tilbake på kjøp i noen kategorier på Amazon.

I tillegg kan du få et gratis $ 10 Amazon gavekort, bare for å registrere deg. Dette er hvordan:

  • Registrer deg for MyPoints ved å bruke din e-postadresse.
  • Neste gang du kjøper noe på nettet, bruk MyPoints-portalen, som er koblet til tusenvis av butikker - sjansen er at du vil være der.
  • Hvis du bruker $ 20 på en av disse butikkene, gir MyPoints deg 1.740 bonuspoeng, som du kan innløse for det $ 10 Amazon-kortet.

Score! Jeg har nettopp kjøpt - og betalt for - en ny genser.

3. Beveg deg med kuponger.

Før du forlater ditt oppholdsrom, må du utelukke kuponger for favorittbutikker. RetailMeNot er et flott nettsted for å komme i gang.

Den tilbyr mer enn 500.000 kuponger for mer enn 50.000 butikker - alt på skjermen, aka papirklipp! Det tilbyr til og med "lekkede annonser", slik at du kan planlegge din Black Friday shopping før den sanne rush begynner.

Og når du er på RetailMeNot, kan du også sjekke rabatt eGift-kortene.

I utgangspunktet kjøper du gavekort til en nedsatt pris. Jeg søker "Target" og finner et kort verdsatt til $ 41,98 for $ 40,51, en 3,5% besparelse. Det er også et gavekort på $ 25 Gap for $ 21,35, og sparer 14%.

I tillegg har disse gavekortene ingen utløpsdatoer, så når de er i innboksen din, er de din for alltid. Bonus: Gavekort kommer ikke med utelukkelser!

Endelig hack: Les nettstedets tilbakebetalinger. Akkurat nå er det et tilbakebetaling på $ 10 for et kjøp på $ 50 eller mer fra Macy's. Det er alt digitalt, og pengene trampes inn i PayPal-kontoen din.

Hvis du allerede bruker pengene på Cyber ​​Money, kan det også, ikke sant?

4. Betal med en belønning kredittkort.

Ja, jeg er med deg: Kredittkort er ganske skremmende.

Men jeg har nylig meldt meg på et belønningskort, og siden jeg betaler min balanse hver måned, er det kjempebra.

Akkurat nå tilbyr Fidelity a gratis tilbakebetalingskort.

Gratis er understreket her fordi vanligvis belønninger kort noen ganger kommer med påmeldingsavgift. Men dette gjør det ikke.

Du får også ubegrenset 2% kontant tilbake med hvert kjøp. Og dette er ikke begrenset til gass eller dagligvarer - det er for alle kjøp du gjør.

Gå videre og registrer deg slik at du kan sette denne sucker til bruk for Black Friday og Cyber ​​Monday.

Så ja, det er noen flotte Black Friday og Cyber ​​Monday avtaler der ute, men vi utfordrer deg til å gjøre det enda bedre!

Din sving: Hva er din favoritt Black Friday / Cyber ​​Monday shopping hack?

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar