Penger

Denne Cash-Back-appen hjalp denne kvinnen ubesværlig å tjene $ 468 i 6 måneder

Denne Cash-Back-appen hjalp denne kvinnen ubesværlig å tjene $ 468 i 6 måneder

I løpet av sommeren reiste Margaret Hubbard fra sitt hjem i Seattle til New York City for å delta i brorens lovskoleeksamen.

Fordi det er New York City, en tre-natt hotellreservasjon utgjorde $ 950. Naturlig.

Men hun booket hotellet gjennom en ny app som gir penger tilbake til kjøp på tilknyttede reiser, restauranter, online og andre forhandlere - "automagisk".

Hvor mye penger tilbake tror du Hubbard scoret? Noe som $ 10? Kanskje selv en solid 5%?

Nei. Hubbard scoret $ 440 tilbake på den hotellreservasjonen, kutte utgiftene nesten i halvparten.

Herregud! Hva er Dosh?

Den gratis tilbakebetalingsappen heter Dosh.

Hubbard, 28, eier en markedsføringskonsulentvirksomhet i Seattle og pleide å jobbe for appens grunnlegger, Ryan Wuerch. Hun hadde hørt buzz om Dosh siden før sin oppfattelse.

I løpet av våren så hun en melding fra Wuerch på Facebook: Appen ble bygget og var klar til testing.

"Jeg ville definitivt prøve det ut," sier hun. Så hun ble med i en privat gruppe beta-testere i mai.

Å registrere seg var lett, husker Hubbard. (Jeg kan garantere det, det tok meg om to minutter.) Hun knytt to av hennes kredittkort og to av debetkortene til appen ved å bare ta bilder av dem.

Hun tjente en $ 5 bonus når hun koblet sitt første kort, og en annen $ 1 for hvert påfølgende kort.

På det tidspunktet begynte Dosh-appen å gjøre sin "auto-magiske" ting.

Med kortene du har koblet, holder appen tabs på utgiftene dine. Når du bruker penger på en Dosh-tilknyttet etablering, får du kontanter tilbake.

Du kan score penger ved å handle store navn-forhandlere (både i butikk og online). For eksempel kan du for øyeblikket lomme 7,5% tilbake fra Bed Bath & Beyond, 6% tilbake fra Ray-Ban og 2% tilbake fra Sam's Club.

Du kan også tjene penger tilbake på lokale favoritter - som kaffebarer, bryggerier og restauranter.

Transaksjonen din utløser Dosh, så du trenger ikke engang å ta bilder av kvitteringer, skannekobler eller angi promo koder. Bare gå om dagen din. Når du treffer $ 15, kan du betale ut.

(Merk: Du kan ikke bruke Dosh i forbindelse med Swagbucks, en annen back-up-plattform.)

Hvordan Hubbard tjente $ 486.14 i 6 måneder

Da Hubbard og jeg snakket 8. november, sjekket hun livsinntektene.

$486.14.

(Jeg tror at jeg hørlig gledet inn i telefonen.)

Selv om det er helt mulig å bruke Dosh-appen passivt og la kontanter tilbake stille stille opp, bruker Hubbard den til aktivt å informere sine utgiftsbeslutninger.

For eksempel reiser Hubbard mye for virksomheten. Hun har kunder lokalisert i California og Texas. I stedet for å bestille sine hoteller på nettet, åpner hun Dosh og velger "Travel." Hun bruker det akkurat som hun ville bruke Hotels.com eller andre andre hotell-booking-steder.

Hun har sammenlignet prisene på Dosh til de rabattstedene, og rapporterer at de er omtrent det samme. Den enkleste delen er at hun kan sortere søket med "mest penger tilbake" eller "Pris: Lav til Høy". Dette hjelper henne med å ta de beste besparelsesbeslutninger. Slik landet hun den $ 440 kontanter tilbake på sitt opphold i New York City dette sommer.

(Pluss, du bank en $ 25 bonus når du bestiller ditt første hotellopphold gjennom Dosh.)

Hubbard bruker appen når hun handler også. Hun kan søke tilbakekjøpsmuligheter etter plassering eller kategori. En av hennes gå til klærforhandlere er Forever 21. Hun mottar 5% kontant tilbake på disse kjøpene med Dosh.

Endelig tjener Hubbard også penger tilbake på kaffebrett og på restauranter. Det er faktisk en av hennes favorittdeler om appen - "oppdagelsesaspektet av det," sier hun.

Jo, hun har henne til kaffeplasser, men noen ganger, når hun vil bytte ting, søker hun etter nærliggende butikker på Dosh. Som om dagen, da hun ønsket å finne et annet miljø å jobbe i.

Hun elsker også når hun snubler over de hyggelige, passive overraskelsene - de tider da telefonen pinger og lar henne få vite at hun har tjent penger tilbake.

Dette skjedde en gang i New York City. Hubbard og kjæresten hennes hadde nettopp kommet fra et røde øyefly og drepte tid før de kunne sjekke inn på hotellet. De stoppet ved en middag og fylte seg på frokost.

Hubbard betalte sin del av kategorien, da betalte kjæresten sin. Telefonen hennes buzzed. Hun hadde mottatt penger tilbake på måltidet hennes. Ikke bare det, hun hadde henvist kjæresten sin, som nettopp hadde gjort sin første tilbakebetalingstransaksjon, så hun fikk også en $ 5 bonus.

"Det er de små tingene som er veldig spennende," sier hun. "Det var gøy!"

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er litt peeved akkurat nå, fordi hun bestilte et hotellrom til et bryllup før du lastet ned Dosh. Hun så bare ut og skjønte at hun savner ut på $ 26,53 i kontanter tilbake for en $ 139 rom på Marriott. UGH.

Skrive Inn Din Kommentar