Virksomhet

Skatt for studenter: Filing Rabatter og Forberedelse for FAFSA

Skatt for studenter: Filing Rabatter og Forberedelse for FAFSA

Å være student betyr vanligvis stramme budsjetter og lite tid. Men som vi diskuterte i forrige uke, betaler studenter også skatt! Og hvis du er som college entreprenører vi profilerte, kan du faktisk betale mye skatt.

Studentene har også andre ting å tenke på når det gjelder skatter: finansiell bistand og FAFSA. Hvor mye penger du lager, og når du legger inn dine skatter, kan gjøre stor forskjell når det gjelder å arkivere FAFSA. Og hvis du ønsker føderal økonomisk hjelp, eller til og med meritbasert hjelp fra mange høyskoler og universiteter, må du sende en FAFSA hvert år.

Så, hva om du kunne få rabatt for å sende inn skattene dine, og finne ut alt du trenger å vite for å arkivere FAFSA på ett enkelt sted?

Nå kan du!

TurboTax for studenter

Hvis du er student, er du sjanse for at du kvalifiserer for gratis e-arkivering med TurboTax for studenter! Det er en stor besparelse.

Hva trenger du for å kvalifisere? Hvis du legger inn en 1040A eller 1040EZ (som er underlagt visse inntektsgrenser og andre restriksjoner), kan du få en gratis Federal Return. Det er stort! Hvis du gikk til en skattebutikk som Jackson Hewitt, kan du enkelt betale $ 200 eller mer for det samme!

I tillegg, hvis du er student, kan du være sikker på at TurboTax vil gi deg alle utdanningskortene du har krav på. Det er en rekke utdanningsskatter og utdanningsfradrag som er laget for studenter og de som får videreutdanning - så sørg for at du utnytter dem.

Forbereder FAFSA

I tillegg, hvis du er en høyskole student, må du arkivere FAFSA (Gratis søknad om føderal studenthjelp) så tidlig som mulig.

Avhengig av skolen og staten er de fleste av de tidlige frister for FAFSA-arkivering i begynnelsen av mars. Du vil sende inn så tidlig som mulig, slik at du kan få så mye økonomisk hjelp som mulig. Hvis du legger for sent, kan du gå glipp av økonomiske hjelpemuligheter.

Det betyr at du må ha selvangivelsen fullført, slik at du kan arkivere FAFSA. Men TurboTax for studenter tar dette et skritt videre: Når du har registrert dine skatter, kan du få en FAFSA-vennlig visning av dine skatter, slik at du kan legge inn all riktig informasjon på de riktige stedene på FAFSA.

TurboTax for studenter gjør FAFSA enkelt!

Ikke vær redd for å gjøre dine egne skatter

Hvis du er student, ikke vær redd for å gjøre dine egne skatter. Du kan gjøre det - jeg har gjort min egen skatt siden jeg var 13 år, og jeg bruker TurboTax hvert år.

Hvis du har noen spørsmål, legg igjen en kommentar nedenfor, og jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe. Jeg anbefaler bare ting jeg bruker, og jeg tror virkelig er nyttig - og dette er ett produkt som er.

Skrive Inn Din Kommentar