Penger

Detaljhandel kan faktisk være verdt tiden din denne vinteren. Her er hvorfor

Detaljhandel kan faktisk være verdt tiden din denne vinteren. Her er hvorfor

OK, så det kan ikke være den ideelle måten å tjene ekstra penger for den dyre høytiden, så det kan hende at det ikke er noen åpningstider.

Allerede lavt på drømmejoblisten, har detaljhandelsarbeidet en tendens til å bli verre etter hvert som ferieopplevelsen kommer opp.

Som forhandler Savannah Hughes fortalte Wall Street Journal, "Du hjelper i utgangspunktet sint folk til å kjøpe gensere."

Men hvis du er villig til å møte vansinnet noen timer i uken, kan det være et smart trekk i år å snu en sesongmessig detaljhandel.

Hvorfor Winter Retail ser lys ut

Her er tingen: Ingen ønsker å jobbe i detaljhandel. Og siden økonomien har gjenopprettet de siste årene, finner færre arbeidere seg tvunget til detaljhandel og ikke i stand til å finne en bedre jobb.

Så de ex-cashiers flocking til jevn, høyere betalende karriere jobber - forlater søkeren bassenget lys for forhandlere bemanning for ferie shopping sesongen.

For å oppmuntre søkere har store leverandører som Macy's, Target and Toys R Us søttet sine opptredener betydelig i år.

Leker R Us vil doble timer for sesongarbeidere denne sesongen, og Target vil betale arbeidstakere ekstra $ 1 per time under svart fredag ​​eller julaften skift, ifølge Wall Street Journal (bak en paywall, med mindre du er abonnerte).

Våre tar: Hvis du påminner deg selv, er det ikke for alltid, jobber detaljhandel kan faktisk være verdt det denne sesongen.

Retail Overhaul?

Hvis du allerede jobber med en utsalgsposisjon (psst, sjekk ut disse høybetalende stillingene for å få mest mulig penger for din tid!) Du har også grunn til god jubel, selv uten disse feriebonusene.

Markedskrisen har ført til at store forhandlere som Macys har til å konvertere flere deltidsansatte til heltid, og selskaper som Victoria's Secret og Abercrombie & Fitch vinker farvel til frustrerende call-scheduling.

Så hvem vet det? Kanskje vil «detaljhandel» ikke være synonymt med «verste jobb noensinne» mye lenger.

Din tur: Vil du knytte opp en sesongmessig detaljhandel jobb i vinter?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Som en engelsk og filosofisk dobbel major har hun jobbet med en rettferdig andel av detaljhandelsjobber.

Skrive Inn Din Kommentar