Banker

Amazon Student vs Amazon Prime - som er bedre?

Amazon Student vs Amazon Prime - som er bedre?

Amazon Student er en spillveksler for studenter som ønsker å skaffe seg fordelene med Amazon uten å måtte betale den høye prisen som følger med Amazon Prime. Amazon Student koster $ 59 per år, en 50% rabatt fra den normale Amazon Prime-avgiften (som er $ 119 / år).

Amazon Student har røtter fra tilbake i 2010 da e-handelsgigant innså at det hadde mange studenter som var ute etter å finne et rimelig middel til å kjøpe lærebøker, laste ned og streame musikk og filmer og andre høyskole-sentriske elementer. Amazon Student krever at du for øyeblikket er student i noen av landets universiteter for å kvalifisere deg. Du må bare ha en .edu e-postadresse for å kvalifisere.

Det er nesten førsteklasses tid for å kjøpe lærebøker, siden skolen skal begynne i en måned eller så. Når du ser etter de beste tilbudene for Back to College, må du sjekke ut Amazon Student.

Hva er Amazon Student?

Amazon Student er et godt insentiv fra Amazon for studenter. Det gir deg:

 • Ubegrenset GRATIS 2-Day Shipping på lærebøker og millioner av andre varer
 • Ingen minimums bestillingsstørrelse
 • Oppgraderer til 1-dagers levering for kun $ 3.99
 • E-postvarsler om eksklusive tilbud

Hvilke andre perks tilbyr den?

Amazon Student tilbyr også en av mine favoritt fordeler:

 • Gratis utgivelsesdato levering på videospill, DVDer og bøker. Dette betyr at du kan sørge for at du får din kopi på dagen det kommer ut! Ingen venter eller bekymrer varen vil selge ut på din lokale butikk, eller legge inn en bestilling og ha den sitte i backorder mens alle vennene dine begynner å spille.
 • Ubegrenset tilgang til Prime Photos, en tjeneste som lar deg lagre alle bildene dine i Cloud Drive for ekstra sikkerhet og enkel tilgang. Du får lagre en ubegrenset mengde bilder, samt få 5 GB til å lagre noen dokumenter som ikke teller som bilder.

Tenk på Amazon Student som en diskontert versjon av Amazon Prime (som den egentlig er - du er bare et Amazon-studentmedlem i 6 måneder, hvoretter du oppgraderer til den diskonterte versjonen av Amazon Prime). I stedet for å betale den vanlige $ 119 / årlig med Amazon Prime, får du 50% rabatt til $ 59 / årlig.

6 måneders gratis prøveperiode

Hvis du ikke er sikker og ikke vil forplikte deg til tjenesten, kan du registrere deg for en gratis prøveperiode som varer 6 måneder.

Den gratis prøveperioden kommer med noen advarsler som du bør være oppmerksom på skjønt. For eksempel kan du kanskje ikke streame musikk eller låne bøker for Kindle-enhetene dine i løpet av disse 6 månedene. Når det er sagt, vil du kunne kvalifisere for 2-dagers fraktfunksjon, samt rabatter på utvalgte varer. Hvis du registrerer deg som student, vil du kunne låse den nåværende Amazon Prime-prisen til du er utdannet, så lenge du er en aktiv student.

Kvalifikasjonskrav

Du må ha en gyldig .edu-adresse fra universitetet ditt for å registrere deg. Hvis du går på en felleskole eller migrert til en vanlig e-postleverandør som Gmail, vil du kanskje nærme deg noen i administrasjonen og spørre dem om du kunne få en .edu-adresse eller gi deg alternativ bekreftelse om at du kan sende en e-post til Amazon for å bekrefte din aktiv studentstatus.

En student kan registrere seg uten en .edu-adresse ved å sende en e-post til [email protected] med følgende informasjon:

 • Ditt transkripsjons- eller klasseliste med ditt navn, ditt universitets navn og dagens term på det
 • Din undervisningsregning med ditt navn, ditt universitets navn og dagens term på det
 • Et offisielt akseptbrev for kommende sikt (må inneholde matrikuleringsdato)

Hvis du allerede har en Amazon-konto, kan du gå videre og registrere deg for Amazon Student fra din konto ved hjelp av din nåværende adresse. Du må imidlertid bekrefte kontoen din når du har registrert deg med en .edu-konto.

Slik registrerer du deg for Amazon Student

Det er veldig enkelt å registrere deg. Bare gå til: Amazon Student hjemmeside og registrer deg med .edu email adressen din. Hvis du allerede har en Amazon-konto, logg inn, og følg deretter instruksjonene for å bekrefte at du er student.

Når Amazon Prime er bedre

Amazon Student er en klar vinner for de av dere som er på et stramt budsjett mens de er på college, siden det varer i 4 år fra tidspunktet for registreringen din til eksamen.

Hvis du bare vil få Amazon Prime, uavhengig av studentstatus, er det visse ting du bør være oppmerksom på før du klikker på Sign Up-knappen. Til å begynne med blir Prime belastet på en gjentatt årlig basis på $ 99 ved skriving av dette innlegget.

De store fordelene med Amazon Prime utover Amazon Student inkluderer:

 • Prime Instant Video, Amazons premiere video streaming service.
 • Amazon Mom, som er for travle mødre som leter etter de beste tilbudene for sine familier. Du kan velge å registrere deg for en gratis 30-dagers prøveversjon for å få en følelse av hvordan det fungerer, og noen av fordelene du får i løpet av denne månedsperioden inkluderer 20% av bleier hvis du bruker alternativet Abonner og lagre , gratis to-dagers frakt, en gratis Kindle-tittel for måneden, tilgang til Prime Photos, musikk og filmer, og Prime Early Access som viser deg de beste tilbudene 30 minutter tidligere enn andre Amazon-medlemmer.
 • Prime Pantry, som lar deg nyte de beste prisene på essensielle samt en rimelig leveringsavgift på bare $ 5,99 for hver pantry-boks som leveres. Prime Pantry-bokser er store og kan holde opptil 4 kubikkmeter husholdningsartikler eller gjenstander som legger opptil 45 pounds i vekt.

Hvem skal få Amazon Prime?

Amazon Prime medlemskap er ideelt for de av oss som er faste kunder på nettstedet, siden du kommer til å kvalifisere for mange rabatter samt rask frakt. I tillegg kan du pakke alt du trenger på ett sted, fra shopping til underholdningsbehov. Vær oppmerksom på at Amazon tilbyr gratis frakt for bestillinger som er under $ 35, og det tilbyr vanligvis Prime Day en gang i året (for øyeblikket 15. juli) som slår avtalene du normalt vil få på Black Friday, tilgjengelig utelukkende til Prime medlemmer.

Final Word på Amazon Student vs Amazon Prime

Hvis du er student, er det bedre å gå med Amazon Student. For resten av oss er Amazon Prime en utrolig nyttig og kostnadseffektiv tjeneste i det lange løp, spesielt hvis du er en vanlig shopper på Amazon.

Fotokreditt: leungchopan

Skrive Inn Din Kommentar