Investere

Finansiell handel: En guide til å komme i gang

Finansiell handel: En guide til å komme i gang

Mens rentene kan hente opp, gir sparekontoer fremdeles ikke slags resultater som gjør at pengene dine jobber hardere. For noen betyr det å sette sine hardt opptjente penger inn i investeringer, men andre vil se raskere avkastning.

Mens investorer vanligvis legger pengene sine inn i en eiendel, renner ut kortsiktige svingninger og venter på å høste langsiktige belønninger, har handelsmenn et kortere siktfokus, som profitterer av stigninger og faller på kort sikt.

Hvis handel lyder mer egnet til dine økonomiske mål og omstendigheter, hvordan begynner du? Merk: Vi tror ikke at handel er for de fleste. Vi er imidlertid ikke din mor. Hvis du vil handle aksjer og andre finansielle produkter, vet du minst risikoen.

Sett et budsjett og forstå risikoen

Før du forplikter deg til en enkelt investering, må du vurdere dine økonomiske forhold riktig. Hvor mye penger har du faktisk tilgjengelig for handel? Du må etablere et fond for dette og tenke på et "worst case scenario" slik at du er komfortabel med risikoen - og potensielle tap - som kan komme fra din aktivitet.

Mange handlende opererer med 1% prosent risikostyring, der de aldri risikerer mer enn 1% av kontoen sin på en enkelt handel.

Videre bør du sannsynligvis begrense din handel til mindre enn 5% av porteføljen din. I tillegg sørger du for at du har et nødfond som er fullt finansiert, og pensjonskontoer som er på sporet.

Etablere et mål

Når du vet hvor mye du må handle med - og er glad for at du har råd til risikoen - er det på tide å tenke på noen mål.

Trenger du å jobbe mot et mål slik at du har råd til et stort billettkjøp? Eller har du bare et mål med tanke på at du vil øke din strømforbruk ved å?

Hvis du vet hva du sikter på, kan du finne ut hva det vil ta for å komme dit. Det er viktig å ha et mål når du kommer i gang.

Forstå muligheten

Så er det på tide å forstå naturen til muligheten som er åpen for deg, både når det gjelder hvilken type handler du kanskje ønsker å lage og markedene du ønsker å handle i.

Det er mange frie tilgjengelige ressurser på nettet, fra et forex trading kurs for å få deg opp til fart i lukrative valuta markeder til hele nettsteder dedikert til å hjelpe deg å dechiffrere språk av markedene og teorien bak de viktigste teknikkene du trenger å følg for å lykkes. Vær så grundig med din forskning - og spesifikk i ditt fokus - som mulig. Djevelen er i detalj.

Kom opp til fart

Markedene sitter sjelden stille, spesielt gitt at en rekke faktorer fra forskjellige tidssoner kan påvirke prisen på eiendeler og påvirke dine handelsbeslutninger.

Du må bruke tid på å få fart på de nyeste trenderne ved å bli en forferdelig forbruker av finansnyheter. Bruk anerkjente kilder - som Bloomberg, City AM, CBS MoneyWatch, Daily FX, Financial Times - og sørg for at det blir en del av din daglige rutine for å sjekke inn på dekningene, gjør at du har fingeren på pulsen.

Demo før du går

Uansett hvor trygg du er, er det også fornuftig å øve før du går for ekte. Når du søker etter en online megler, er det fornuftig å finne en leverandør som gir deg muligheten til å sette opp en demo-konto. På den måten kan du teste dine teorier uten risiko.

Når du har hatt en demo, gjort leksene dine på markedet og typer handel du vil lage og angi budsjett og mål, så er det på tide å sette alt dette prep på prøve og begynne å handle for ekte.

Skrive Inn Din Kommentar