Banker

5 Hacks å lure deg selv til å spare

5 Hacks å lure deg selv til å spare

Livet er dyrt. Fra dag til dag regninger, liv utgifter og uventede nødhjelp, er det lett å føle at det er lite igjen for å spare. Men sparing er en nødvendig del av økonomisk velvære for å unngå gjeld og forberede seg på fremtiden. Og noen ganger må du lure deg selv til å lagre.

Ofte spare penger kan føles som ekstra arbeid. Det er mindre sexy enn å bruke, men på lang sikt kan det tjene deg mye bedre. Når vi diskuterte hvordan Frugal Living ikke vil gjøre deg rik, handlet det ikke om å unngå å spare penger, men det var litt smart om det. Dette er smart om det.

Hvis du sliter med å spare penger, er det 5 hacks å lure deg til å spare.

Automatiser dine besparelser

En av de beste måtene å spare penger er ved å automatisere besparelsene dine. Gjennom automatisering klarte jeg å spare over $ 14.000 for høyere utdanning, uten å tenke på det selv.

Kom opp med en prosentandel av inntekten du er komfortabel med å spare - jo mer jo bedre - men hvis pengene dine er begrensede, forplikte deg til en prosent. Alle kan spare minst en prosent av inntektene sine.

Planlegg deretter de automatiske uttakene fra kontoen din til din sparekonto og voila. Hvis du har problemer med grenser, bør du vurdere å skaffe en sparekonto på en egen bank enn hvor du har kontoen din. Dette vil gjøre det vanskeligere å få tilgang til, slik at du kan holde pengene dine i besparelser og ikke bare overføre penger tilfeldig.

Forgitt Det er en regning

Mange økonomiske eksperter utnytter fordelene ved å betale deg selv først. Hvorfor? Fordi det er lett å gjøre unnskyldninger om hvorfor du ikke kan lagre hvis du venter til alt er betalt. Å bekjempe dette, late som at spare penger er en regning.

Vurder det en faktura fra ditt fremtidige selv. Din fremtid ringer og fakturerer deg i nåtiden. Så betal deg selv først, som det er en regning, så betal din leie, dagligvarer, etc. Stol på meg, du vil takke deg senere.

Bruk automatisk utgifter til apper

Hvis du er usikker på hvor mye du har råd til å lagre, men vet du burde komme i gang, bør du vurdere å bruke noe som Digit. Digit er en nettbasert app som synkroniseres med kontokontoen din. Etter å ha gjennomgått transaksjonene og utgiftshistorikken, trekker den automatisk en viss sum penger - vanligvis en liten mengde - hver få dager inn i en Digit-konto.

De har ingen garanti for overtrekking, så du trenger ikke å bekymre deg hvis deres system vil forlate deg med en tom bankkonto. Det ene problemet med Digit er at du ikke tilfaller noen interesse ved hjelp av tjenesten deres - det er hvordan de tjener pengene sine.

Se vår liste over andre automatiske spareprogrammer her.

Forplikte seg til å spare din reserveendring

I en alder av kreditt synes spareforandring å være disponibel. Men alt som endrer seg, legger til! Når du har penger og får tilbake, legg den i en sparekrukke. Merk av potten noe moro som "Rainy Day Fund" eller "Date with my Wife Fund". Selvfølgelig sparer du ikke stor på denne måten, men det er en praktisk måte å spare penger på uten å jobbe for hardt.

Hvis du vil ha en automatisk måte å lagre "ekstra" endringen på, kan du se på et verktøy som Acorns som investerer reservedelskifte for deg.

Direkte innskudd sjekker inn i sparekontoen din

De fleste legger inn sjekker i kontokontoen din - det er fornuftig, det er der du betaler regningene dine. Men hvis du virkelig ønsker å hoppe, start besparelsene dine, legg inn sjekken din i din sparekonto og overfør det du vet du trenger for regningene dine i din brukerkonto. Dette er en surefire måte å betale deg selv først.

Et annet triks, som de fleste selskaper tillater, er å direkte sette inn lønnsslippet ditt i flere kontoer. Du kan sette opp slik at 90% av lønnsslippet ditt går inn i kontoen din, mens 10% går inn i sparekontoen din.

For å effektivt håndtere dette trinnet, bør du vite hvor mye du betaler hver måned i faste utgifter og budsjett litt ekstra penger for variable utgifter. Å ha en kontantbuffer kan også bidra til at dette systemet fungerer for deg.

Ved hjelp av disse fem hackene kan du enkelt spare penger - slik at du kan forberede deg på fremtiden og finansiere livsmål og drømmer.

Hvilke andre enkle penger hacker må du spare mer?

Skrive Inn Din Kommentar