Banker

Hva å gjøre hvis du går tom for økonomisk hjelp i midten av året

Hva å gjøre hvis du går tom for økonomisk hjelp i midten av året

Finalenes uke er kommet og borte, og når du begynner å registrere deg for kurs for andre semester, innser du noe forferdelig: du har ikke nok penger til å betale for andre semester. Eller kanskje du har nok penger til undervisning, men det er ingen måte du kan betale for dorm rommet ditt.

Hvis du er flatt ut av økonomisk hjelp, ikke vær panikk. Dette er syv trinn som kan hjelpe deg ut av din nåværende papirstopp.

Hurtignavigasjon Identifiser når hjelpen vil løpe ut så tidlig som mulig. Lean. . . Virkelig LeanIncrease Inntekt nå! Snakk med din finansielle hjelp OfficePayment PlanerPerkins LånGrenner eller StipendierPrivatlånApply for alle stipendierAsk Familie for HelpConsider PLUS LoansLast Resort: Søk om Private Loans

Identifiser når hjelpen vil gå ut så tidlig som mulig

Når du snakker om å være ute av økonomisk hjelp i midten av skoleåret, kan det bety mange ting. Det kan bety at du ikke har nok penger til å betale for undervisning, eller det kan bety at du ikke tok et stort nok lån til å dekke levekostnader.

Å ikke ha nok penger til å dekke levekostnadene de neste månedene, er ikke nødvendigvis en fryktelig situasjon. De neste flere tipsene vil hjelpe deg med å finne ut hvordan du kommer forbi. Men hvis du ikke kan dekke undervisning for neste semester, risikerer du ikke å kunne avslutte skolen. Jo tidligere du kan finne ut at du ikke har den økonomiske hjelpen du trenger, jo mer tid må du håndtere problemet.

Avhengig av situasjonen din, kan ett eller alle disse tipsene hjelpe deg med å komme gjennom semesteret.

Lev Lean. . . Virkelig Lean

Når du er påskrevet på skolen, er det ikke noe du kan gjøre for å endre kostnaden for undervisning. Jo, du kan få stipend eller få behovsbasert hjelp, men kostnaden for undervisning er ikke veldig fleksibel. Hva som kan være mer fleksibelt er din personlige levekostnad. Hvis du er ute av hjelp, er det på tide å bli veldig lean med livet ditt.

I stedet for å spise ute, bli med på hver klubb på campus som tilbyr gratis mat, eller enda bedre, begynn å jobbe i kafeteriaen eller i en av restaurantene på campus. Ikke bare vil du bli betalt, vil du vanligvis få et gratis måltid etter hvert skifte.

Reduser underholdningskostnadene til null ved å utnytte alle de gratis tingene dine høyskoler tilbyr. Du kan bli overrasket over å finne gratis konserter, komikere, filmer og mer.

Hvis du bor utenfor campus, er det beste handlingen å få en ekstra romkamerat (eller bli en ekstra romkamerat) så fort som mulig. Ideelt sett vil du leve et sted som ikke krever at du har bil, fordi du kanskje ikke har råd til det.

Føler eksepsjonelt eventyrlystne (eller brøt)? Vurder å bo i en varebil for resten av semesteret. Du kan dusje i studenthelsesenteret, studere i biblioteket, og parkere et sted trygt på campus. Hvis det er noen gang å være fleksibel med ditt liv, er det i løpet av høgskolen.

Hvis #VanLife ikke vil fungere for din situasjon, kan du kanskje finne en bedre og fri levende situasjon. For eksempel kan du handle barnevakt på et rom i noens hus, eller du kan fungere som eiendomsforvalter. De fleste skoler tilbyr gratis eller reduserte romkostnader til medlemmer av boligpersonalet (for eksempel RAs).

Alle disse tiltakene vil bidra til å redusere hvor mye økonomisk hjelp du trenger. Det kan til og med lukke gapet helt hvis du bare er noen få hundre eller tusen dollar kort.

Øk inntekt nå!

Igjen, hvis du innser at lånene du har tatt ut, ikke dekker dine levekostnader, kan du lukke dette gapet gjennom reduserte utgifter og økt inntekt. Øke inntektene kan innebære å ta en jobb på campus.

Noen av de høyest betalende jobbene jobber med fundraising eller jobber på en skoles bankettsenter. Noen ganger er ledelsesjobber (enten vaktmestere eller vedlikeholdspersoner) overraskende høyt betalte jobber (som også gir muligheter for sommerarbeid).

Mesteparten av tiden vil off-campus-jobber betale bedre enn jobber på campus. Hvis du er i en storby, bør du vurdere å ta på jobb som å kjøre for uber eller Lyft, eller shopping for Shipt. Hvis delingsøkonomien ikke er en stor del av universitetsbyen din (eller du ikke har bil), kan du kanskje finne andre jobber. Enten du jobber med detaljhandel, servering, gjestfrihet eller på et kontor, er noe arbeid bedre enn ingenting.

Igjen, avhengig av hvor du bor, kan du kanskje lage din egen jobb. Veiledning, nannying, husrengjøring, vedlikehold av plener, skovle snø og reffing lokale sportsligaer er alle måter å tjene anstendig penger.

Snakk til ditt finansielle hjelpekontor

Hvis du er delt i året, og du ikke har penger til å betale undervisning, trenger du mer enn bare reduserte utgifter og økt inntekt. Du trenger hjelp til å bli i skolen.

Den beste personen til å hjelpe deg med dette er en representant fra skolens finanshjelpskontor. Forklar situasjonen for dem, og spør dem om de har noen alternativer.

Følgende er noen alternativer du kan lære om.

Betalingsplaner

Hvis din økonomiske hjelp gir deg et lite økonomisk gap, kan du kanskje betale undervisning i løpet av semesteret ved hjelp av en betalingsplan.

For eksempel kan noen som står overfor et økonomisk gap på $ 2000, kunne betale skolen med fire utbetalinger på $ 500 hver.Å tjene $ 500 (på toppen av levekostnadene) kan ikke være lett, men det bør være mulig for mange studenter.

Perkins Lån

Studenter står overfor ekstraordinære økonomiske behov kan være kvalifisert for et lavrente Perkins lån som administreres av skolen. Dette lånet kan hjelpe deg med å dekke gapet mellom din opprinnelige økonomiske hjelpepakke og dine nåværende behov.

Tilskudd eller stipend

Selv om dette ikke er vanlig, har noen skoler stipend eller stipendpenger som ikke blir hevdet. Din finanshjelpsjef bør kunne fortelle deg om penger er tilgjengelig og hva du trenger å gjøre for å kvalifisere for det.

Jeg hadde en venn som uventet mottok et behovsbasert tilskudd som dekket hele semesterets undervisning da hun snakket til finanshjelpen om hennes økonomiske behov.

Privat lån

I noen tilfeller har skolene spesifikke relasjoner med private långivere som kan dekke økonomisk hjelpegap. Hvis din økonomiske hjelpepersonell peker deg mot private lån, bør du vurdere å sammenligne private långivere på troverdig i stedet.

Søk om alle stipendier

En overraskende måte å dekke økonomisk hjelp gap er gjennom private stipender. Det er riktig, du kan tjene stipend i midten av året. Scholly er en god app for å hjelpe deg med å finne lokale og nasjonale stipendier som du kanskje kvalifiserer for.

Vi har også noen forslag til å hjelpe deg med å finne stipend som kan hjelpe deg gjennom skolen. Hvis du ikke studerer, jobber eller sover, bør søknad om stipend være ditt liv.

Spør familien om hjelp

Hvis du står overfor et økonomisk hjelpegap, må du kanskje svelge din stolthet og spør familien din om økonomisk hjelp. De kan være i stand til å låne penger til deg, eller de kan kanskje gi deg en gave.

Familien din vil at du skal lykkes, og de kan være i stand til å hjelpe deg ut på en eller annen måte. Kanskje de har en tilkobling som kan føre til en jobb eller en fri livssituasjon. Du vet aldri hva familien din kan gjøre før du spør.

Vurdere PLUS Lån

Noen ganger kan foreldre som ikke gir en direkte økonomisk gave, kunne hjelpe ved å ta ut et PLUS-lån (for foreldre) på dine vegne. Disse er lavrente lån, men foreldrene dine er ansvarlige for å betale dem.

Selvfølgelig kan du love å betale dem tilbake, men hvis du ikke vil ta ansvaret for foreldrene dine, kan det være bedre å ikke spørre. Et PLUS-lån skal være i stand til å dekke eventuelle økonomiske støter du møter.

Siste utvei: Søk om privatlån

Hvis du er helt ute av føderale lån og foreldrene dine ikke kan ta ut et PLUS-lån, må du kanskje ta ut et privat lån. Private lån har en tendens til å ha høye renter og vil sannsynligvis kreve en cosigner. For å finne de beste lånene for din situasjon, sammenlign långivere på troverdig.

Private lån skal være en absolutt siste utvei, men de kan være nødvendige for å hjelpe deg gjennom skolen. Bare vær sikker på at du har en plan om å betale disse lånene tilbake så raskt som mulig etter eksamen.

Skrive Inn Din Kommentar