Liv

College studenter: Ville du leve med en eldre borger for å spare $ 7000?

College studenter: Ville du leve med en eldre borger for å spare $ 7000?

Vil du gi opp en del av din høyskoleopplevelse hvis det gjøres store besparelser?

Rom og brett på New York University koster vanligvis rundt $ 14.000. Men et nytt program tar sikte på å kutte regningen i halv for noen studenter.

Den ideelle kandidaten: Eldre. Åpent for nye opplevelser. Villig til å leve sammen med eldre.

Jepp.

Vil du leve med en senior ... statsborger?

NYU lanserer et pilotprogram for å huse 10 juniors, seniorer og studenter i de ekstra soverommene til eldre borgere som bor i nærheten av campus.

Seniorer vil motta inntekter fra utleie av private soverom, mens studentene vil få $ 7 000 reduksjon på boligregningene sine.

The New York Post noterer et lignende program har vært vellykket i Chicago, der deltakende studenter fortalte innlegget deres senior romkamerater var mindre stressende å leve med enn tidligere college-age romkamerater.

Rabatten på rom og brett kan bety mer tid til å fokusere på skolearbeid i stedet for å plukke opp et dusin sideløsninger. Chicago-studentene får sine boliger gratis i bytte for 20 timer i uken som hjelper eldre i deres bygning.

Er denne bolighandelen riktig for deg?

Det er en fantastisk avtale, men vi kan ikke anta at vi bor hos en eldre statsborger vil ikke kom med sine egne stressorer.

En eldre romkamerat kan ikke tankene om du holder deg oppe hele natten med å se Netflix, men de kan rive på deg og snubler kjøkkenskapene klokka 2 om morgenen.

De kan være nede for å bestille Domino en gang i uken, men ikke hver eneste natt.

Du trenger ikke engang kvartaler for klesvask! Men vennligst gjør vaskeriet ditt ofte nok til at du ikke trenger å hogge maskinene i to dager rett når du er ute av rent undertøy.

La oss være ekte her. Bli matchet med den riktige senioren, og du vil nok ha mye moro mens du studerer.

Din sving: Ville du leve med en eldre statsborger for å spare penger på høgskoler?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar