Liv

Kort mot menneskeheten tilbyr et fullstilt STEM-stipend for kvinner

Kort mot menneskeheten tilbyr et fullstilt STEM-stipend for kvinner

Lidenskapelig om vitenskapen? Søker på college - eller allerede registrert? Det kan hende du kan tjene deg selv til full-rute-stipend.

Kort mot menneskeheten har åpnet søknaden for 2018 Vitenskapsambassadør Scholarship, en fullundervisning stipend for en kvinne som tjener sin lavere grad i vitenskap, ingeniørfag eller matematikk.

Det ikoniske kortspillet finansierer stipendprogrammet via sitt 30-korts Science Pack ekspansjonssett, som selger for $ 10. All fortjeneste fra salg av Science Pack går mot stipendiet, som er opp til mer enn $ 1,1 millioner.

Hvordan søke å være neste vitenskapsambassadør

Hvis du identifiserer som en kvinne, vil bli innmeldt på høgskolen i høst 2018 og kan snakke sirkler rundt en STEM lærebok, så har du ingen grunn til å ikke søk om dette stipendiet.

For å søke, send inn en tre-minutters video der du "leverer en mini forelesning, ikke en personlig uttalelse, som om du underviser eller foreleser et publikum," forklarer programmet. Del din spenning om emnet ditt, som ikke må være ditt valgte felt.

Trenger du litt inspirasjon? Sjekk ut videooppføringen ved 2015-vinneren her eller siste års vinneren her.

Last opp videoen din til YouTube, gjør den offentlig og fyll ut det superkorte søknadsskjemaet. En gruppe på 60 kvinner som jobber innen vitenskap og teknologi, i tillegg til foreldrene dine og tanter og onkler, vil dømme videoen din.

Nettstedet angir 10 video-finalister vil bli bedt om å sende inn flere materialer, selv om hva de materialene vil være, er ikke forklart. I utgangspunktet være klar til å bevise at du er hovedroll i et STEM-felt.

Din frist: 11. desember. Finalister vil bli varslet i januar, og vinneren vil bli annonsert i april 2018.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Alle hennes grader er i historien. Diskvalifisert.


Skrive Inn Din Kommentar