Penger

Dette selskapet ble bare saksøkt for svindel Folk som ønsket å selge på Amazon

Dette selskapet ble bare saksøkt for svindel Folk som ønsket å selge på Amazon

Hvis det høres for godt ut til å være sant, er det sannsynligvis.

Federal Trade Commission har belastet Amazing Wealth Systems med å lokke kundene til å kjøpe sitt pricy system med den falske påstanden om at de vil tjene tusenvis av dollar i måneden som selger på Amazon.

"De fleste, hvis ikke nesten alle, kjøperne ikke tjener den annonserte inntekten, sier søksmålet, og sier selskapsansvar som" Kom i gang med å selge på Amazon og få $ 5000 - $ 10.000 i løpet av de neste 30 dagene ... selv om du aldri har solgt noe online før. "

Snakk om en Amazon-svindel.

Amazing Wealth System belaster kundene til å delta på workshops og coaching økter, alt fra $ 995 til over $ 35.000.

Ifølge søksmålet er innholdet som tilbys, enten lett tilgjengelig på Amazons nettsted eller i strid med Amazons retningslinjer, inkludert å skrive falske anmeldelser, noe som resulterer i at kjøpernes Amazon-butikker blir suspendert.

The Amazing Wealth Systems nettside touts en 200-siders manuell tittel "Amazon Riches", men linken til "learn more" sier nå at siden ikke ble funnet.

Amazing Wealth System opererer under flere navn, inkludert AWS, Amazon Wealth Systems, Amazing Wealth Systems, FBA Stores, Insider Online Secrets, Online Auction Learning Center og Online Selger, ifølge FTC.

Hvis du ønsker å oppdage legitime muligheter, er det 11 måter du kan tjene penger på Amazon (det er ikke en Amazon-svindel).

Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter for The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar