Penger

Husmaleri 101: Hvordan komme i gang som en deltidsmaler

Husmaleri 101: Hvordan komme i gang som en deltidsmaler

Maling vegger, tak og trim kan være veldig mye som en avslappende meditasjon, selv om det er en jobb. Og du kan lage anstendig penger som en deltids husmaler.

Jeg sluttet en jobb som sikkerhetsvakt i høst, så det var på tide å se etter en annen inntektskilde. En husflipper lar meg bli med på sitt renoveringsarbeid. Selv om jeg tidligere hatet maleri, så gjorde jeg det meste, og du vet hva? Jeg begynte å nyte det! La oss se på noen av fordelene ved dette arbeidet.

Du trenger ikke en lisens

Maleri kan være en av de enklere byggebransjene å komme inn på, fordi du sannsynligvis ikke trenger en lisens. Her i Florida, krever det meste arbeid som ikke involverer strukturelle komponenter i et hus ikke en lisens.

Loven er lik i mange stater, og selv i de landene som krever en lisensiert entreprenør for maleri jobber, kan du vanligvis jobbe for en entreprenør og bli dekket av hans eller hennes lisens.

Du kan lære male ferdigheter raskt

En del av grunnen til at jeg ble ansatt av huset, var at jeg hadde vært en frivillig for Habitat for Humanity, og hadde tilbrakt noen dager med å male med dem. Det er en måte å få erfaring på (og hjelpe til med en god sak), men du kan også gjøre hva min nye arbeidsgiver fortalte meg å gjøre: lær online.

Jeg fant en flott YouTube-videokanal om hvordan man maler et hus. Det dekket innvendig og utvendig maleri, og videoene var enkle å følge. Jeg så også på noen andre malere videoer, fordi selv de fagfolkene ikke alle maler på samme måte.

Du kan også gå til en av Home Depots gratis workshops for å lære å male og gjøre relatert arbeid. Min kone og jeg hyret en gang en maler som hadde lært på denne måten, og vi betalte henne $ 35 per time!

Øv deg ved å male ditt eget hjem. Jeg gjorde vårt soverom, to bad, et skap og veranda kort tid etter at jeg oppdaget at jeg kunne male anstendig.

Selvfølgelig tar det mye tid på jobben å bli en veldig god maleren, men ikke alle jobber krever den fine berøring. Hvis du jobber med noen som gjør Har mange års erfaring, du blir korrigert når du tar feil, og malingsfeil kan nesten alltid korrigeres (lære å fikse dem bør være en av dine prioriteringer).

Jobber er rikelig

Nå som boligbransjen vokser igjen, ser flere og flere byggere og entreprenører på målere. Som et resultat er jobbutsiktene for malere stor. Fremskrivninger viser raskere enn gjennomsnittlig vekst i dette feltet. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Hvis du vil ha deltid eller sporadisk arbeid, kan du se etter eiendomsinvestorer som trenger en maler i noen dager nå eller da, eller tilby dine tjenester til venner og bekjente i helgene. Hvis du ser en fixer-øvre som blir malt, stopp og spør om de trenger hjelp. Når du jobber med andre malere, kan de fortelle hvem som ellers er ansatt.

Betalingen er anstendig

Dette er ikke et høyt betalt yrke, men på den annen side trenger du ikke engang et videregående diplom. En gjennomsnittlig lønn på $ 16,92 per time er ikke så dårlig for en stilling som krever så lite å komme i gang.

På grunn av min mangel på erfaring gjorde jeg bare rundt 13 dollar per time. Jeg har imidlertid lagt merke til fakturering og andre aspekter av virksomheten på mine sporadiske kontraktjobber, så jeg kunne sannsynligvis starte en malerivirksomhet selv om jeg ville. Dette fører oss til vår neste fordel. . .

Maleri kan være en rimelig, høy-profitt virksomhet

Som ansatt vil du ofte jobbe med verktøy og materialer levert av entreprenøren eller arbeidsgiveren. Men hvis du jobber for en av de mange arbeidsgiverne som liker å ansette deg som en selvstendig entreprenør, må du kanskje kjøpe børster, ruller og andre nødvendige verktøy. Du kan starte med så lite som $ 100, og legge til verktøy når du trenger dem.

Selv om du går alene, spesialiserer du seg på å holde den opprinnelige investeringen lav. Hvis du bare gjør innvendig maleri, kan du for eksempel få med en stige, noen børster, ruller, grunnleggende håndverktøy og så for en investering på under $ 300. Igjen kan du legge til verktøyene dine etter behov (hver jobb er litt annerledes), og parlay fortjeneste i utstyret som er nødvendig for utvendig maling eller arbeid på store kommersielle eiendommer.

Hvis du bestemmer deg for å gjøre det til en heltidsvirksomhet, er himmelen grensen. Huset flipper / entreprenør at jeg jobbet for fakturert kunder $ 35 per time for maling, og betalte sine beste malere kanskje halvparten av det, så det er plass til noe overskudd der. Tenk på saken av Matt Shoup, som startet med $ 100 og gikk fra dør til dør, spurte naboer om de trengte noe maleri ferdig, da bygget en maleri virksomhet som tjener $ 2,5 millioner per år!

Enten du leter etter en deltidsinntekt eller en potensiell million dollar virksomhet, kan det være fornuftig å begynne å spørre venner, familie og naboer hvis de trenger litt maleri ferdig.

Din sving: Hva tror du? Kjenner du noen som har gjort det bra som en maler?

Skrive Inn Din Kommentar