Penger

7 steder hvor du fortsatt kan panorere for gull

7 steder hvor du fortsatt kan panorere for gull

Definer den perfekte familieferien.

Kan det være bløt i naturskjønne landskap fra Amerikas bekker og elver? Kanskje det lærer om et historisk stykke av den amerikanske opplevelsen? Sikkert å slå det rik og trekke ut en 17 pund klump av gull verdt millioner ville være en fristende bonus!

I århundrer har amerikanerne tatt til elver og bekker på jakt etter den ultimate rikdom og ved mange historiske påstander, kan du fortsatt.

Her er 7 steder i Amerika som lar deg panorere for gull ...

Reed Gold Mine, NC

Reed Gold Mine er stedet som startet alt.

I 1799 gikk Conrad Reed langs Little Meadow Creek da han la merke til et skinnende gullstoff som skinnende i vannet. Denne glansen ble funnet å være en 17 pund gullnugget. Arrangementet er dokumentert som den første autentiske gullkravet i USA, og du kan fortsatt trekke gull ut av vannet til denne dagen.

Reed Gold Mine er omtrent tjue miles utenfor Charlotte, NC. Nettstedet tilbyr gratis inngang og turer av gullgruvene. Panning er bare $ 2 per person, pan inkludert.

Big Thunder Gold Mine, SD

Mount Rushmore, Black Hills Forest og gull panorering; Dette er tingene verdt å gjøre i South Dakota.

I 1876 feide gullstrøket over Black Hills i South Dakota etter at forekomster ble funnet i Deadwood Creek. Folk har vært panning for gull helt siden. Mye av Black Hills er omfattet av offentlig land og panorering er tilgjengelig for den som føler seg som å vade gjennom vannet.

Kostnadene avhenger av hvor du planlegger å panorere. En tur til Custer State Park er $ 15 per kjøretøy. Du må leie eller ta med ditt eget panorering utstyr.

Jamestown, CA

Problemet med gullpanning i California er å avgjøre hvor du skal panorere for gull i California. Staten er rik på gullgruvehistorie og bemerkelsesverdige funn. Selv om Sutter's krav er mer kjent, bør du vurdere å gå sør til Jamestown, CA.

Byen ligger ikke langt fra Yosemite National Park. I tillegg er det mange panorering turer tilgjengelig. Jamestown Gold Panning tilbyr tilgang til 5 forskjellige krav, utstyr og instruksjoner. Prisene vil variere etter dine behov. Du kan gå på en 5-timers utflukt for $ 25 eller $ 50 hvis du vil ha tilgang til leieutstyr. For amatørfamilien kan du få instruksjoner, utstyr og en 5-timers utflukt for $ 160.

Dahlonega, GA

Kanskje du er kjent med uttrykket "Thar's Gold i Them Hills." Det kommer fra en berømt annonse for gullgruvedrift i Georgia.

Appalachian-regionen i Nord-Georgia var stedet for et amerikansk gullhopp i 1928. Selv om folk har jakt etter gull på landet i nesten 200 hundre år, tilbyr steder som Konsolidert gullgruve deg et godt skudd når du skal finne din egen formue. Kostnadene varierer fra $ 6 til $ 11 per panne.

Crow Creek, AK

Hvis du er i Alaska og ønsker å se etter mer enn utrolig natur og dyreliv, vil du kanskje prøve å håndtere på panning for gull.

Crow Creek Gold Mine ble nylig presentert på showet "America's Toughest Jobs." Hvis du virkelig ønsker å gå alt, kan du gå på en helg gruvedrift ekskursjon komplett med telt og lanterner. Hvis du bare ser for å panorere bekken, er barn syv og under $ 10, seniorer er $ 15 og alle andre er $ 20 per dag. Kan ikke gjøre det helt til bekken? De har en panorering skjul i nærheten, slik at du kan oppleve moroa uten turen.

Alabama Gold Camp, AL

Kanskje gull alene er ikke nok for deg. Hvis du ønsker å legge til muligheten for å finne granat, citrin eller fossiler i blandingen, bør du gå til Alabama Gold Camp.

For bare $ 5 per person, kan du få opptak med panorering og slukking inkludert. Barn 11 og under er gratis med en voksen. Camping er også tilgjengelig, for bare $ 5 / dag for "primitiv" camping eller $ 30 / dag for RV hookups. Du kan ta med eget utstyr, med kostnader som varierer fra $ 15- $ 60, avhengig av størrelsen på din mudring (6-tommers maksimum).

Colorado Gold Adventures, CO

Colorado handler om så mye mer enn bare å stå på ski. Hvorfor ikke legge til sjansen til å finne noe verdifullt?

Colorado Gold Adventures planlegger en guidet ekskursjon for deg med alle trimmingene, og garanterer praktisk talt at du får en liten finne. Du kan velge en av flere vakre, historiske steder for din utflukt og holde det du finner. Disse guidede turene går $ 100 / dag for en voksen ($ 75 / halv dag) og $ 50 for barn opp til 14 år. Turer er tilgjengelige året rundt.

Amerikanerne har søkt etter gull i århundrer. Nå kan du og din familie være en del av historien. Hvem vet? Kanskje du blir rik gjør det også.


Skrive Inn Din Kommentar