Tilbud

Slik får du gratis $ 50 fra Serve.com

Slik får du gratis $ 50 fra Serve.com

Redaktørens merknad: Denne kampanjen er utløpt og er ikke lenger tilgjengelig.

De fleste av dere vet at en av Penny Hoarder's favoritt måter å få gratis penger er via bank- og kredittkorttilbud. Og jeg har en fantastisk en for deg i dag!

Serve.com tilbyr $ 50 når du åpner en gratis konto, registrerer deg for direkte innskudd og har to direkte innskudd på kontoen din.

Det er en GRATIS $ 50 for omtrent 5 minutter med arbeid. Søt!

Og her er et tips: Du kan direkte deponere en rekke ting i tillegg til din vanlige lønnsslipp. Jeg liker å holde lønnsslippet mitt til min primære bankkonto, men for bankbonuser bruker jeg andre inntektskilder for å finansiere den.

Prøv å tenke på et annet sted som du får månedlig inntekt fra. Får du en trygdeordning? Forsikring sjekk? Andre arbeidsinntekter? Mystery shopping utbetalinger? Et antall "betalte til e-post" -sider tilbyr også direkte innskudd. Jeg vet at Fusion Cash gjør det, fordi jeg får en fin utbetaling fra dem den 20. i hver måned. 🙂

Klar til å registrere deg? Her er en lenke til kampsiden: Serve.com $ 50 Bonus

For de av dere som ikke har hørt om Serve.com, lurer du sikkert på hvordan det er ... Lene deg tilbake, slapp av og la meg forklare.

Serve er American Express 'alternativ til et debetkort; Det er en fullbetalt, forhåndsbetalt konto. Du legger penger på Serve-kortet ditt via enten kreditt- eller debetkort eller bankkontoen din.

I tillegg kan du koble opp kredittkortet ditt som en backupkilde. Hvis du trenger å kjøpe noe, men ikke har nok penger igjen på ditt Serve-kort, kan du la kortet få tilgang til pengene på kredittkortet ditt for å gjøre forskjellen. Dette er valgfritt, skjønt.

Hva er Perks of Using Serve

Servering kan brukes hvor som helst American Express aksepteres. I tillegg kan du motta og sende penger via e-post, Facebook og tekst. Det er også en mobil app du kan bruke.

I tillegg, siden dette er et fullservice-kort, får du fordeler som veibeskrivelse, kjøpsbeskyttelse og globale hjelpetjenester. Dette er mange av de samme fordelene du vil motta hvis du hadde det tradisjonelle American Express-kortet.

Hva er gebyrene?

Hvis du er en kunnskapsrik Penny Hoarder, vet du sikkert at de fleste debet- og forhåndsbetalte kortene er rife med avgifter. Men Serve er litt annerledes. Det er ingen gebyrer for å legge til penger eller aktivere kortet. I tillegg er det ingen kredittsjekk og ingen minimumssaldo.

Faktisk er det så få gebyrer belastet at det er lettere å fortelle hvilke gebyrer som belastes. Du vil pådra deg et gebyr på $ 2 hvis du tar en minibankuttak. Du kan unngå denne avgiften ved å aktivere direkte innskudd og bruke en minibank på nett. (De som ikke aktiverer direkte innskudd, betaler en $ 2 pengeautomatavgift, uansett om de bruker en inn eller ut av nettbanken.)

Subaccounts-Another Benefit of Serve

En annen fordel er at du kan ha en underkonto for barnet ditt eller noen andre å bruke. Hvis barnet ditt er over 13 år, kan de bruke et Serve-kort finansiert av kontoen din.

Dette er en fin måte å sende penger til barnet ditt på college eller til og med å gi ungdommen hans godtgjørelse. Enda bedre, du kan se hvordan pengene blir brukt, og du kan kontrollere de tingene du vil at personen skal gjøre med underkontoen ved hjelp av tillatelser. Du kan også sette opp varsler for å hjelpe deg med å overvåke underkontoen.

Tilbake til gratis penger ...

Serve høres ganske bra ut, ikke sant? Bonusen på $ 50 er bare glasur på kaken. For å motta bonusen må du bare registrere deg for en konto ved hjelp av denne lenken, og deretter aktivere kontoen. Endelig fyll ut skjemaet for direkte innskudd innen 30. juni 2014 og gi det til din arbeidsgiver. Etter to automatiske direkte innskudd får du $ 50 bonusen. Enkel.


Skrive Inn Din Kommentar