Penger

Rare business # 5: "hvordan tjene penger å selge macquariums"

Rare business # 5: "hvordan tjene penger å selge macquariums"

TGIF! For denne fredagens merkelige forretningsfunksjon trodde jeg at jeg ville dele en bedrift som jeg tidligere hadde operert ... .bygging av makarier.

For de av dere som ikke vet hva en Macquarium er, la meg forklare. Macquariums er bare gamle Apple-datamaskiner som har blitt transformert til brukbare akvarier. De huser vanligvis Betta fisk som finner dem å være den perfekte størrelsen hjemme og krever lite vedlikehold.

De er ekstremt populære blant Apple-publikum og vanskelig å finne, og det er derfor jeg trodde de ville være en god forretningsidé.

Jeg startet virksomheten min ved å bygge en prototype (som jeg fortsatt har til i dag). Når jeg lærte den beste måten å bygge dem på, begynte jeg å lete etter billige eller ødelagte Apple-datamaskiner som jeg kunne rive fra hverandre. Dette viste seg å være den tøffeste delen av virksomheten, for selv de gamle Apple-datamaskinene kan hente en pen penny.

Men med litt bestemt jakt kunne jeg finne noen på Craigslist og Ebay til en god pris.

Å bygge makquaria var lettere enn du ville tro. Jeg foretrukket å lage akvariene mine ut av Apple G4-kuben som er vist på bildet ovenfor. Det så mest stilig ut og var det enkleste å montere. Mer eller mindre, prosessen involvert hellige ut elektronikken fra akryl kube og deretter perfekt kutte et stykke pleksiglass til super lim til bunnen av saken.

Når akvariene ble bygget, oppførte jeg dem på Craigslist og Etsy.com for $ 150 hver. Jeg solgte min første seks innen to uker. Min margin var rundt 50% som forlot meg med 425 dollar i fortjeneste. Å lage akvarier tok bare noen timer totalt, så det var vel verdt tiden min.

Jeg sluttet å lage min Macquariums som The Penny Hoarder bloggen begynte å ta opp mer av tiden min, men jeg ville dele denne historien med deg slik at du kunne se hvor lett det er å starte en bedrift på siden. Du trenger ikke nødvendigvis å trekke håret ditt ut og bygge et imperium. Små bedrifter kan være akkurat det ... små.

Hvis du er slitsom eller bra med verktøy, må du begynne å tenke på ting som du kan oppussing eller gjenopprette å selge. Heck, vær så snill å stjele Macquarium-ideen. Tilbring helgen å bli kreativ og finne ut hva du kan gjøre for å begynne å generere litt ekstra penger denne måneden.

Før du går av og begynner oppdraget ditt / nyt helgen, ta en titt på bildet av min lille Betta fisk ovenfor. Hans navn er Stevie, og denne han går for en svømmetur i dag ... 🙂


Skrive Inn Din Kommentar