Penger

De 6 Wackiest Investments for under $ 100

De 6 Wackiest Investments for under $ 100

Hvis din sparekonto ikke er akkurat klar for prime time, eller du bare er ute etter noen rare måter å diversifisere porteføljen din, kan du sjekke ut disse syv sprø investeringene. Alle av dem krever $ 100 eller mindre!

1. Invester i et band

Du trenger ikke å være en stor interessent i Columbia Records for å investere i et up-and-coming band. Det finnes en rekke nettsteder som forbinder individuelle investorer med uavhengige band som trenger å samle inn penger til å ta opp et album.

Nettstedene lar deg prøve kunstnerens musikk, og så kan du investere så mye du vil ha i oppstartskostnadene, med den minste investeringen som bare er $ 1,00.

Les vilkårene nøye, men du kan ofte tjene renter og royalties på investeringen din. Hvis du har et øre for talent, kan du bare ende opp med å investere i neste Norah Jones eller Red Hot Chili Peppers. En god ressurs for å komme i gang er SellaBand.com.

2. Invester i skattejegere

De fleste av oss har hatt fantasier om å oppdage begravd skatt i bakgården siden vi var barn. Noen har gjort heltidsjobber ute av jakt etter gamle skipsvrak, men for de fleste av oss er skattejakt noe forvirret for å trekke løs forandring ut av tørketrommelen. Men i de siste årene har det nå blitt mulig å investere i andres skattejakt med den mulige belønningen som en del av loot.

Private skattejaktbedrifter krever vanligvis en investering på flere tusen dollar fra investorer, men en av de største selskapene er faktisk børsnotert. Odyssey Marine Exploration handles på Nasdaq under tickersymbolet OMEX, og de har hatt noen fantastiske funn gjennom årene.

I 2003 fant selskapet borgerkrigen æra SS Republic og gjenvunnet 50.000 mynter og 14.000 gjenstander. Deres aksjekurs tredoblet neste dag. I mai 2007 annonserte de å finne den beryktede Black Swan-siden og de 500.000 sølv- og gullmyntene som ble begravet nedenfor. Deres lager mer enn doblet, klatring fra $ 4,08 en andel til $ 8.32 per aksje innen noen timer.

3. Invester i et stykke land

Tro det eller ikke, lavkonjunkturen har gjort det mulig å kjøpe tomter for under $ 100. Et populært sted å finne billig land er Ebay hvor desperate selgere tømmer hundrevis av røverkjøp hver dag. Bare denne uken ble en corner mye i Michigan solgt for $ 81 på Ebay. En nylig auksjon så også en 1/4 acre, 30 miles sør for Albuquerque, NM, solgt for bare $ 52,55.

Selvfølgelig er det ekstra kostnader for å eie land, for eksempel en titteloverførselsavgift og årlig eiendomsskatt, og det er heller ikke noe å fortelle hva eiendommen vil være verdt i fremtiden. Men du kan bare slå gull hvis en Wal-Mart bestemmer at de trenger landet ditt til et nytt kjøpesenter.

4. Invester i et "Second Life"

Det er blitt sammenlignet med "Sim City" på steroider, og det har raskt vokst til en verdensomspennende besettelse de siste årene. Second Life er en virtuell verden som lar brukerne ha virtuelle familier, kjøpe virtuelle varer og til og med få en virtuell jobb. Innkjøp på Second Life er laget med Linden-dollar og Linden-dollar har utviklet ekte verdensverdier som spillets popularitet har økt. Linden dollar er til og med solgt på Ebay!

Spillet er gratis å spille, men det er en rekke investeringsmuligheter som kan kreve oppstartskostnader. Noen spillere har tjent penger ved å kjøpe virtuell eiendomsmegling, fikse det og selge seg tilbake på Second Life-markedet. Andre har laget et populært produkt å selge på markedet eller åpnet en butikk for å selge varer til medspillere.

5. Invester i et idrettslag

I mindre har du en country club jacket og en Amex Black, er sjansen for at du aldri vil eie et idrettslag franchise. Du kan imidlertid eie et stykke bare ved å kjøpe noen aksjer i børsnoterte selskaper på børsen. New York Times (NYT) eier 18,5% av Boston Red Sox og Madison Square Gardens (MSG) eier både New York Knicks og Rangers.

New York Times handler for øyeblikket for litt under $ 10 per aksje, og Madison Square Gardens ligger i nærheten av $ 25, noe som betyr for en liten investering at du kan eie et stykke av et av de mest populære idrettslagene i landet. New York Times er kanskje ikke den mest forsiktige investeringen, men i det minste kan du fortelle vennene dine at du eier .00001% av Boston Red Sox. (Oppdater juli 2013 - New York Times har solgt sin eierandel i Boston Red Sox)

6. Invester i verdensfred

Oprah gjorde nylig Kiva.org berømt ved å erklære det som en av hennes "favoritt ting". Kivas slagord er "lån som forandrer liv" og bygger på at enkeltpersoner kan investere i små bedrifter rundt om i verden.

Mange av virksomheten drives av underprivilegerte familier som arbeider for et bedre liv. Eksempel lån inkluderer en mulighet til å investere i en familie kaffe virksomhet i Bolivia og en annen inkluderer en mann i Uganda som trenger en $ 175 lån for å dyrke tomater.

Du kan investere så lite som $ 25 i hver virksomhet, og lånene tilbakebetales vanligvis innen et år. Investeringen vil ikke tjene noen interesse for pengene dine, men du kan få litt seriøs karma som trolig er mer verdifull i det lange løp uansett. Kiva stoler på at de har en tilbakebetaling på 98,91% og vil returnere pengene dine via Paypal når lånet er tilbakebetalt.

Denne artikkelen inneholder generell informasjon og forklarer alternativer du måtte ha, men det er ikke ment å være investeringsråd eller en personlig anbefaling. Vi kan ikke personliggjøre artikler for våre lesere, så situasjonen din kan variere fra den som diskuteres her.Vennligst søk en lisensiert profesjonell for skatterådgivning, juridisk rådgivning, økonomisk planlegging råd eller investeringsrådgivning.

Skrive Inn Din Kommentar