Penger

Hvordan kjøpe tomter for $ 100 eller mindre

Hvordan kjøpe tomter for $ 100 eller mindre

Jeg leste en artikkel om dagen om denne milliardærmagulen som heter John Malone, som nylig overtok Ted Turner som landets største landseier. Hans siste oppkjøp av Bull Ranch i New Mexico brakte sine totale beholdninger til mer enn 2,2 millioner hektar (for din referanse, det er bare litt større enn leiligheten min).

Folk har lenge vært skeptiske til de to investorernes tørst etter land. Artikkelen antyder at noen har fryktet at de kan planlegge å skape et stort dyreliv tilflugtssted (skrekk!), Mens andre har gjettet at det kan være vannrettigheter de to mennene er etter, siden det er en av de sjeldneste råvarene i Vesten .

Selv om Malone gir et annet svar som forteller Landrapport, "Nå er det på tide å kjøpe land på grunn av lave lånekostnader og lave priser." Han la til at landet "er en ganske anstendig hekk på devaluering av valuta."

Han gjør et godt poeng. De gjør absolutt ikke noe mer land, og det er en av disse råvarene vi skal nesten definitivt trenger mer i de kommende årene; spesielt med den menneskelige befolkningen om til topp sju milliarder senere denne uken.

Land er dyrt skjønt. Og jeg kan ikke forestille deg at du har millioner av dollar å investere, så vi trodde det ville være et morsomt eksperiment for å se om det var mulig å kjøpe et tomt for mindre enn 100 dollar. Vi skjønte det var mer i riket av hva vi og våre lesere hadde råd til.

Vi skure på nettet, avismeldinger og internettfora for å se om noen var villige til å selge oss et tomt for mindre enn 100 dollar. Og se og se, vi fant suksess på det mest latterlige stedet .... Ebay.com.

Ebay har lenge vært et sted for folk å selge sine rare og outlandish varer, så jeg antar at jeg ikke bør bli overrasket folk selger små landområder for bare pennies. De fleste tomtene som selger for mindre enn $ 100, er nok ikke verdt mye, men det får deg til å tenke. Hvis Manifest Destiny fortsatt lever og sparker, er det mulig at 1/2 hektar land i Utah boonies kan være verdt noe en dag? Hvis du kan kjøpe eiendom under markedsverdi, vil Walmart betale deg dobbelt for det en dag når de går tom for plass til Supercenters. :)

Auksjonene er bare for husleie, men de som har drømmer om å kjøpe utenlands investeringseiendom må gå gjennom en mer tradisjonell rute.

Her er noen av skjermbildene jeg tok av nyere auksjoner som stengte for mindre enn $ 100:


Noen tips før du kjøper ...

1. Pass på at du leser alle detaljene i auksjonen. Er det tilbake skatt? Er det noen pant på eiendommen? Hva er sluttkursene? Jeg fant også flere auksjoner der vinnende bud var bare en forskuddsbetaling på en mye større salgspris, så du må være sikker på at budet ditt er den endelige salgsprisen.

2. En av grunnene til at mange mennesker selger sitt land så billig er at det er årlige eiendomsskatter å bekymre seg for. Mengden av skatt du må betale er vurdert basert på den verdsatte verdien av landet. Hvis du er land er bare verdt noen få tusen dollar, enn skattene kan bare være $ 30 eller så i året. Uansett må du finne ut nøyaktig hva du er årlige utgifter kommer til å være før du gjør et bud.

3. Når du har betalt for auksjonen din, må du sørge for at du tar hendene på gjerningen. Hvis selgeren ikke kan produsere en gjerning, må du kontakte Paypal for å få transaksjonen reversert umiddelbart.

4. Vent det ut. Formentlig vil det ikke være noen interesse for landet ditt nå, men å kjøpe land er en langsiktig investering.

Din sving: Tror du at land er en god investering? Har du noen planer om å kjøpe noen?


Skrive Inn Din Kommentar