Penger

Miste vekt og få betalt med kosthold og sunn lønn

Miste vekt og få betalt med kosthold og sunn lønn

Prosessen med å miste vekt er ikke noe de fleste av oss anser som morsomme. Visst, det er morsomt å slippe størrelser og passe inn i mindre klær, men liker noen virkelig å gi opp maten de elsker å komme til det punktet?

Hvis du ikke føler deg veldig motivert for å miste de ekstra pund, i stor grad på grunn av livsstilsendringen som går med det, er det en fin liten trøstpris som kan hjelpe deg med å forandre deg: penger.

Hva om å møte dine vekttap mål faktisk betydde penger i lommen?

Nå er det noe som kan motivere deg når ingenting annet vil! Faktisk, en nylig Mayo Clinic-studie bekrefter at penger faktisk er en veldig kraftig vekttap motivator.

Introdusere Diet Betting Sites

Kostholdsspill er akkurat det det høres ut som. I et nøtteskall satser du på deg selv å gå ned i vekt. Hvis du lykkes, vinner du pengene du legger opp, pluss litt mer. Hvis du mislykkes, mister du pengene du legger opp. Men tenk ikke på dette som en dårlig ting - frykten for å tape penger er enda en motivator for å hindre deg i å snyte på kostholdet ditt og burde presse deg så mye lenger i retning av å møte dine vekttapsmål.

Disse spillstedene har også et sosialt aspekt. Du oppfordres til å delta i vekttap utfordringer med andre brukere. Når du spiller med andre, setter alle pengene sine inn i potten. Folkene som møter deres vekttapsmål, deler opp potten mens de som feiler, ikke får noe.

Og her er en annen motivator for deg - vurder å lage dine egne spill med venner og familie som også prøver å gå ned i vekt! De fleste liker ikke ideen om å miste en utfordring når de leker med folk de faktisk forholder seg til i det virkelige liv. Du kan jobbe enda vanskeligere, bare fordi du ikke vil at vennene dine skal se deg mislykkes.

Lyder dette som noe du ville være ombord med? Hvis det er tilfelle, her er to populære kostholdsspill steder å vurdere: Diet Bet og sunn lønn.

Om Diet Bet

Når du registrerer deg hos Diet Bet, kan du enten lage ditt eget vekttapsspill eller bli med i en som allerede er i gang. DB tilbyr to forskjellige typer spill: miste 4% av kroppsvekten om fire uker, eller miste 10% av kroppsvekten om seks måneder.

Hvis du starter ditt eget spill i stedet for å bli med på en som allerede er i gang, bestemmer du hvor mye spillere må satse på forhånd og om spillet er invitasjons-kun eller åpent for alle å bli med. Avhengig av hvilket aktivt spill du blir med, Din innsatsbeløp kan være så lav som $ 10 eller så høyt som $ 100. Deltakelse kan være svært rimelig, selv om du er strapped for kontanter.

Når spillspillene avsluttes, sender alle sine endelige vekt og vinnerne deler potten jevnt. Utbetalinger gjøres via Paypal noen dager etter at vekter har blitt verifisert og vinnere er bestemt.

Om sunn lønn

Dette nettstedet ligner mye på Diet Bet, men du trenger ikke å leke med andre, selv om det er et alternativ. Hvis du foretrekker å gå alene, kan du satse på deg selv og Healthy Wage vil belønne deg hvis du møter ditt vekttapsmål. Spill hva du vil, men jo mer du legger ned, jo høyere utbetalingen hvis du lykkes. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet!)

Healthy Wages praktiske online kalkulator gjør det mulig å bestemme omtrent hva premien din vil være: Bare sett inn mengden vekt du vil miste, pengene du vil satse på, og hvor lenge spilletidet går (minimum seks måneder). Nettstedet sier at din eksakte premie vil avhenge av din individuelle vekttapsstatistikk, men kalkulatoren gir deg et utvalg som viser hva du kan forvente. I de fleste tilfeller vil prisen ikke være mindre enn $ 100.

Hvis du vil utføre en Healthy Wage-teamutfordring, må du sette opp inngangsavgiften som for tiden er 25 dollar per måned i opptil tre måneder. Lagutfordringene annonserer mye større utbetalinger - opp til $ 10.000. Men dette tildeles bare dersom laget ditt er den mest vellykkede og har en høyere prosentandel av vekten som er tapt enn noen av de andre lagene som deltar.

Sunn lønn utbetaler gevinster via mailet sjekk, Paypal eller Amazon kreditt.

Er disse nettstedene for ekte?

Sunn lønn og kostholdsspill er både den virkelige avtalen. De har hver hatt en god pressedekning i det siste, og testamente dukker opp til venstre og høyre. For eksempel har Halina Zakowicz, en forfatter ved jeg prøvd det (og bidragsyter til The Penny Hoarder) nylig deltatt i flere spill på Diet Bet og vant litt penger. Healthy Wage har også en side dedikert til pressedekningen og en link til en testamente en av brukerne publiserte.

Men vil det ikke være lett å jukse?

Du kan ikke virkelig jukse på kostholdsspill eller sunn lønn. Begge nettstedene har spesielle bekreftelsesmetoder på plass for å sikre at skalaen faktisk sier hva du hevder det gjør. Sunn lønn krever 30 sekunders hjemmevideoer som viser veiene dine, eller du kan få vekten din verifisert av en lege.

Diet Bet krever at du tar et bilde av deg selv som står på skalaen sammen med et stykke papir som viser et unikt hemmelig verifikasjonsord som bekrefter at det er vekten i bildet.

Hva venter du på?

Hvis klemme i mindre klær er bare ikke incitament nok til at du skal gå gjennom det harde arbeidet med vekttap, så tjene penger mens du gjør det, bør det være. Og når det gjelder å miste vekt, vil du alltid ønske at du har startet i går.

Lykke til med å passe inn i det favoritt par jeans!

Anna Thurman er en mamma og blogger fra hjemmet. Hver uke undersøker og vurderer hun de beste arbeids-hjemme-mulighetene på bloggen hennes, Virkelige måter å tjene penger på nettet.

Skrive Inn Din Kommentar