Penger

Attention Brides: Amazon bare lansert et marked for håndlagde bryllupsstoffer

Attention Brides: Amazon bare lansert et marked for håndlagde bryllupsstoffer

Da søsteren min giftet seg for to og et halvt år siden, kjøpte hun en mengde ting av Etsy - hennes slør, hodebåndet, bukettene og boutonnieres, blomsterpiken kurv, ringbærerpute, bordsløpere, tabellnummer, brudepike gaver ... listen fortsetter.

Hun valgte den hjemmelagde markedet fordi hun var på utkikk etter et unikt utseende og verdsatt at ting var tilpasset og laget av enkelte kunstnere.

Jeg mener, hver brud vil skille seg ut, ikke sant?

Vel, denne uken bestemte Amazon seg for å komme inn på håndlaget bryllupshandelsvirksomhet ved å lansere Håndlaget på Amazon Wedding Shop. Det er en offshoot av Handmade på Amazon markedet det rullet ut mindre enn to år siden, rapporterte TechCrunch.

Her, par som handler for sin store dag, kan kjøpe en-of-a-kind varer, inkludert invitasjoner, smykker, mote tilbehør, kake toppers, kunstige blomster, skilt, gaver, favoriserer og mye mer. Prispoeng varierer fra under $ 25 til over $ 200.

"Vi opprettet Handmade Wedding Shop med det kunnskapsrike paret i tankene," sa Katie Harnetiaux, markedsføringsleder for håndlaget på Amazon, i en pressemelding. "Fra rustikk chic til glitz og glam, er Wedding Shop et one-stop destinasjon for kundene å oppdage et stort utvalg av tilpassede produkter for deres store dag."

Med bryllupsbransjen raking i store dollar (minst $ 55 milliarder i USA), virker det bare naturlig for Amazon å kapitalisere på markedet. TechCrunch bemerker at fordi bryllupskjøp pleier å være følelsesmessig og ikke praktisk, er kundene ofte villige til å bruke mer.

Hvordan tjene penger på Amazons bryllupsplatform

Så hvis du er en DIY crafter, hvordan kan du selge dine bryllupstemaer på Amazons nyeste plattform?

Vel, først, må produktene dine oppfylle Amazons definisjon av håndlaget, noe som betyr at elementene må være laget, endret eller montert helt for hånd.

Siden bare invitert håndverkere er autorisert til å selge på Amazon's Handmade Wedding Shop, du må søke om å motta en invitasjon. Derfra registrerer du, lager en håndverksprofil og listen dine produkter til nettbutikken din og begynn å selge!

Ifølge Amazon, selger fordeler inkluderer potensialet til å få dine produkter sett av detaljhandel giganten er 250 millioner kundebase, og telefon og epost støtte.

Amazon tar en 15% eller $ 1 kutt (avhengig av hvilket som er større) av salget på sin håndlagde markedsplass. Profesjonelle selgere betaler vanligvis også en månedlig avgift på $ 39,99, men ved utgangen av 2017 har Amazon frafallet avgiften.

Gratulerer med å selge, og her håper du at en brudens drøm blir til virkelighet.

Opplysning: En skål til besparelser! Takk for at du tillater oss å plassere tilknyttede lenker i dette innlegget.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun oohs og aahs over personlig bryllup dekor, men har aldri hatt behov for å kjøpe noen.

Skrive Inn Din Kommentar