Penger

Tjen penger som voksen: Ta med 3 Classic Kid Fundraisers

Tjen penger som voksen: Ta med 3 Classic Kid Fundraisers


Vi husker alle de klassiske barnet fundraisers: bekjempelse av dehydrering i parkeringsplassen Walmart for å selge utallige bokser av Thin Mint Girl Scout Cookies, som maler store pappskilt og danser på siden av veien på videregående skolesportvognsvask og sandwich-bagging brownie etter brownie for kirkebake salg.

Du kan cringe ved å huske disse tider nå, men de fundraiserne var klassiske av en grunn: de er moneymakers, og du kan bruke dem til å tjene penger som en voksen også. Trikset er å heve pengene uten å se på å ta et kutt - vanskeligere å gjøre enn det høres ut, men ikke umulig. (Det vil ikke være noen "$ 5 cover house parties" her.)

Her er tre smakfulle moneymakers for å hjelpe deg med å tjene penger raskt, kombinert med viktige planleggingstips som kan få deg i gang i helgen.

1. Hjemmelaget bakt varer

Jeg vet ikke om deg, men for meg er bake salg alltid et godt syn. Uansett om vi snakker klærpakket Rice Krispie-behandler, hjemmelagde ostekakebrune eller bare bulks croissanter dyppet i litt fancy sjokolade, kan du ikke gå galt med et godt plassert bake salg.

Den sjarmen varer lenge i voksen alder - bare spør Angela Logan, en kvinne i Oprah Magazine for betaler av hennes boliglån med sine hjemmelagde eplekaker og bygge en bedrift på premisset.

Kom i gang med en god oppskrift og solid ord i munnen. Og det ville ikke skade for å identifisere et hardt og fast mål du øker penger til: "Hjemmelaget Chocolate-Covered Strawberries for College Loans" og "Medical Bill Marzipan" har kanskje ikke en jevn markedsring til dem, men De vil motivere nettverket ditt til å kjøpe raskt.

2. Sett opp en voksen lemonade stativ

Nei, det betyr ikke alkoholist (med mindre du vil fylle ut papirene for å møte lokale brennevilkår). Men du kan sette en voksenspinn på denne klassiske barndomsklassikken ved å lage en deilig limonade med høykvalitets ingredienser - bare sitroner, sukker og vann ... nei Hi-C her! - og oppskalere tillegg som appellerer til voksne med tonnevis av alternativer, som lavendel, rosa tranebær eller agurk basilikum.

Lag og test din deilige limonade i batcher, og få produktet til riktig sted: langt borte fra konkurrenter som Whole Foods og Walmart. Sjekk ut en lokal arrangementskalender eller byens Craigslist-oppføringer og ta kontakt med arrangementskoordinatorer.

Introduser deg selv via e-post eller telefon og ordne å selge din forfriskende drikke hvor som helst folk kan være varme og ønsker å prøve noe nytt: På parkeringsplassen ved lokale baseball turneringer, på innendørs og utendørs kirkefunksjoner, på sommerfestivaler og lokale bønder markeder.

3. Vert for en fellesskapssentral

Du trenger ikke nødvendigvis å gi et produkt for å tjene penger fra fundraisers. I stedet, kapitaliser på underholdningsverdi! Begynn å praktisere din mellomskole baton-twirling karaoke rutine og samarbeider med en lokal restaurant eller ettermiddag kaffebar for å organisere et talent show blant vennene dine og samfunnet. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Slik fungerer det: Du brainstorm og planlegger et talent show med en inngangsavgift for en familievennlig kveld ute. Annonser på Craigslist, lokale nettsider og med trykte flygeblad i restauranter og butikker rundt i byen.

Ta et lite deksel for å delta og en liten avgift for å delta i konkurransen. Bruk halvparten av denne inntekten til å skape en rekke premier: en storpris for vinneren av talent-showet, en andre premie for andreplassen, og en hederlig omtale for en unik dyktighet eller en ung deltaker. Ta resten som betaling for å organisere og markedsføre arrangementet selv. Deretter lene seg tilbake og nyt showet som samfunnet viser sine skjulte talenter.

Er du klar til å prøve? Teste ut en av disse ideene og gi oss beskjed om hvor mye penger du øker. Men husk at suksess kommer til en pris: Hvis du gir betydelig inntekt fra noen av disse fundraiser-ideene, må du rapportere inntektene på statens og føderale skatter.

Din sving: Hva var din favoritt fundraiser som barn? Tror du at du kan tilpasse det for å tjene penger som en voksen?

Sarah Greesonbach er den magiske bønnen bak Greesonbach Creative, et karakteristisk copywriting og innholdsstudio, og en tidligere budsjett-hater. Sammenlign feil i personlig økonomi og spis Paleo at Life [Comma] Etc.

Skrive Inn Din Kommentar