Penger

Hvordan tjene $ 570 mens du fester på våren

Hvordan tjene $ 570 mens du fester på våren

Spring break er nesten her! Hvis du er som mange studenter, gleder du deg til å kaste stresset av midterms (og de frodige temperaturene om vinteren) ved å gå til stranden.

Men med transport, mat, losji - og selvfølgelig fester - kan kostnadene ved vårferien legge opp ganske raskt.

Hva er en bra college student å gjøre? Slå på din indre entreprenør. Spring break destinasjoner har stort antall studenter i et lite område; bruk det til din fordel og tjen litt ekstra penger for å finansiere moroa.

Her er noen enkle måter å tjene mer enn $ 500 i løpet av våren - og har fortsatt tid til å trives!

1. Skriv ut og selg T-skjorter

Alle ønsker å huske moroa de hadde på vårpause (selv om detaljene er litt fuzzy). Jo, du kan kjøpe generiske T-skjorter fra suvenirbutikken - men vil du ikke ha noe som er personlig?

Hvis en stor gruppe fra din høyskole går til et bestemt reisemål, designe og skrive ut skjorter for å selge på forhånd eller ta med deg. Ta med et morsomt uttrykk, universitetets navn, skolefarger, destinasjon og år (dvs.: "Denne T-skjorten er alt jeg har igjen av min verdighet fra University of Michigan spring break, Cancun 2015).

For å gjøre det lettere, opprett en kampanje på Teespring; På den måten trenger du ikke å bekymre deg for produksjon eller distribusjon.

Potensiell inntjening: 20 skjorter x $ 5 overskudd = $ 100

2. Prøv Busking

Fikk du ferdigheter? Gi busking et skudd. Når folk fester og har det bra, er de mer sannsynlig å slippe penger inn i en lue.

Alle har noe de er gode på: Du kan synge, danse, kle deg i en morsom drakt, male karikaturer eller lese palmer. Med litt fantasi er mulighetene uendelige. (For ikke å nevne, dette er en fin måte å få nye venner på!)

Ikke bruk hele vårpause på hjørnet, skjønt; gi det et skudd for en ettermiddag, og bruk deretter inntektene dine for å finansiere en natt ute på byen.

Potensiell inntjening: $ 30 / time x 3 timer = $ 90

3. Oppgi konkurranser

Fra våte T-skjorte-konkurranser til dans-offs til kostyme-fester, konkurranser florerer i spring break byer. Og med konkurranser kommer premier.

På dagen du ankommer, besøk lokale barer og spør om de har noen konkurranser som kommer opp. Finn ut hvilke som du har det beste skudet på å vinne, og vær sikker på å slå opp den linjen på den kvelden.

Oppsiden? Selv om du ikke vinner, vil du fortsatt ha det bra!

Potensiell inntjening: $ 100

4. Vær en Flyer Girl / Guy for Local Bars

Er du utadvendt og chatty? Da er dette den perfekte jobben for deg. Hver stolpe ønsker unge, kjente personer å få sine jevnaldrende i døren.

Mens du besøker lokale barer for å spørre om konkurranser, nevner du også at du vil lage en flott promo-fyr eller gal. Forhåpentligvis vil en av dem betale deg for å tilbringe en ettermiddag som deler ut flyger eller drikkekuponger og oppfordrer folk til å gå til baren sin.

Potensiell inntjening: $ 20 / time x 3 timer = $ 60

5. Host en Speed-dating-begivenhet

De fleste ønsker å møte en spesiell person (eller flere spesielle noen) på vårpause - men noen er for sjenerte. Gjør det enklere ved å være vert for en uformell hastighetsdagsbegivenhet. Velg en tid og et sted, og spre ordet.

Oppgi hver person et fast gebyr for å registrere deg (sørg for å få pengene på forhånd), skriv ut og kopier noen scorekort, og du er god til å gå. Ved arrangementet er alt du trenger å gjøre, satt folk oppover fra hverandre, og minn dem om å rotere hvert femte minutt. Enkel og moro!

Potensiell inntjening: 12 personer x $ 10 = $ 120

6. Undervis gruppegrupper

Er du en surfer? En yogi? En flott skiløper? Uansett hva det er, lær det!

Profesjonelle klasser eller leksjoner er for dyre for de fleste studenter, så tilbyr klasser til en nedsatt pris. Selv om du ikke har en spesiell ferdighet å dele, kan du lære en morsom gruppe fitness klasse hvor folk kan jobbe av noen spritkalorier.

Potensiell inntjening: 10 personer x $ 5 = $ 50

7. Vær en utpekt driver

Vil du ta en natt av å drikke? Det er ikke bare bra for leveren din, det er også bra for lommeboken din. Hvis du har din egen bil, kan du offisielt registrere deg som en Uber eller Lyft driver.

Hvis du er i en destinasjon med leiebil, må du bare fortelle vennene dine og klassekameratene at du er DD-ing for donasjoner. Sett en tydelig merket tipskanne i midtkonsollen, og dine berusede venner vil forhåpentligvis kaste det med kontanter. Bare vær trygg - Kjør bare folk du allerede kjenner.

Potensiell inntjening: 5 turer x $ 10 = $ 50

Med disse ideene er du nødt til å tjene penger på vårpause. Ikke bruk hele tiden på jobb, men; Husk at dine viktigste prioriteringer er å være trygge og ha det gøy!

Din sving: Hvor skal du på vårpause i år? Planlegger du å tjene penger mens du er der?

Skrive Inn Din Kommentar