Liv

Ville du bare forlate barna? Ny lov sier at du kan hoppe over babysitteren

Ville du bare forlate barna? Ny lov sier at du kan hoppe over babysitteren

Jeg husker å gå på dagligvarebutikk med datteren min da hun var ca 1. Vi gikk på en gang og nådde et par som så på oss og smilte.

Jeg var i ferd med å tildele den smilende til min unge datters skjønnhet når de talte opp.

"Jeg husker da barna våre var i den alderen," husker jeg kvinnen som forteller meg. "Da de var små, kunne vi sitte dem i vognen og handle med dem. Nå må vi få en barnevakt hvis vi trenger matbutikk sammen. "

De gikk bort med en titt som syntes å si, "Nyt denne tiden mens du kan."

Som en ny mor som ikke hadde anelse om hva hun kom inn i med denne foreldresaken, ble jeg sjokkert. Jeg kunne ikke forestille meg å måtte betale en babysitter for noe som en dagligdagstur til matbutikken.

Dessverre, (eller heldigvis, avhengig av hvilken måte du ser på det), Vi bor i et helikopterforeldre samfunn som forteller oss at barna våre må være under konstant voksenoppsyn.

Men en ny lov som passeres i Utah, gir foreldrene - og barna sine - litt mer frihet.

Free-Range Parenting gir foreldre større skjønn

Tidligere i måneden signerte gouverneur Gary Herbert i Utah en lovforslag som endrer definisjonen av barnevern i staten.

Det er blitt kjent som loven om friregning foreldre, et begrep som er laget av bevegelsen etter Lenore Skenazys New York Sun-meningsdel om å la henne 9 år gamle ri på t-banen alene og Skenazys etterfølgende bok "Free-Range Kids."

Endringene i statens definisjon av forsømmelse fastsetter at forsømmelse inkluderer ikke at et barn skal kunne delta i visse aktiviteter uavhengig, gjelder også:

  • Reise til og fra skolen.
  • Reise til og fra nærliggende butikker, parker eller andre rekreasjons- eller kommersielle fasiliteter.
  • Spiller ute.
  • Gjenværende i et kjøretøy uten tilsyn.
  • Gjenværende hjemme uten tilsyn.

Loven, som antas å være den første av sitt slag i landet, fastslår at barn som er involvert i disse aktivitetene alene må ha møtt deres grunnleggende behov (formodentlig matet, kledd og ellers godt omsorg) og barna må være "tilstrekkelig" alder og modenhet. "

Men hva er tilstrekkelig alder og modenhet? Det er ikke klart definert i denne loven, og gir foreldrene mulighet til å ringe seg selv.

Fordelene og ulemperne ved friomsorgsforeldre

Utah State Sen. Lincoln Fillmore, regning sjefsponsor, ble sitert i Salt Lake Tribune sier at vårt samfunn av helikopterforeldre er "å rane barn av noen av gledebarnene i barndommen."

Det er også et argument som skal gjøres for å overvåke våre barns hver bevegelse og ikke tillate dem å klare seg selv, kan kvele deres evne til å vokse til selvstyrte, selvforsynte voksne, a la "manglende lansering."

Fra et finansielt synspunkt kan det tillate barn å eksistere i rom uten konstant voksen tilsyn foreldre trenger ikke å hoste penger til en barnevakt for å tilbringe en time med barnfri matbutikk.

Foreldre trenger ikke å redusere sine timer på jobben, savner lønn, for å sikre at barna ikke kommer hjem til et tomt hus. De kan ikke velge å registrere sine barn i dyre etterskoleprogrammer eller sommerleirer hvis de anser barna sine gamle nok og modne nok til å være hjemme alene.

Utahs lov tillater foreldre å ta disse typer avgjørelser uten frykt for at myndighetene automatisk skal ta barna bort eller bekymre seg for å måtte ansette advokater for å bekjempe muligens uberettiget barnevernsavgift.

Ulempen med denne loven om friregning foreldre er at det kan gi kvoter til foreldre for å misbruke deres nyfødte friheter.

La oss være ærlige, ikke alle foreldre gjør det riktige dømmekallet når det gjelder barna sine. Og det er skummelt å tenke på at barn blir igjen i situasjoner for å egne seg selv når de ikke er klare.

Før loven ble vedtatt, uttrykte Salt Lake County District Attorney Sam Gill bekymringer for Salt Lake Tribune at en lov som dette kunne kompromittere anklagers evne til å holde misbrukende foreldre ansvarlige.

Heldigvis opprettholder Utahs lov fremdeles beskyttelse for barn som mangler forsvarlig foreldreomsorg, som møter trusler om skade eller forlatelse, og som står overfor farlige, uhensiktsmessige eller fornærmende situasjoner. Det er bare at hver ukontrollert barn ikke umiddelbart blir klumpet inn i disse kategoriene.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun er en mor som mener at barn skal beskyttes, men at barn også skal lære uavhengighet. Hun har blandede følelser om frittgående foreldre.

Skrive Inn Din Kommentar