Penger

Denne fyren dreide en fremmedes søte forslag til et Popsicle-imperium

Denne fyren dreide en fremmedes søte forslag til et Popsicle-imperium

Tre måneder.

Det var så lenge det tok Stephen DiMare å transformere en fremmedes forslag til en bedrift.

Væpnet med en historie fra University of Florida, visste DiMare at han ønsket å starte en bedrift - kanskje åpne en kaffebar. Han var 24 på tiden.

Imidlertid møtte han en kvinne på et fly som forandret seg. Og resten? Vel, det er hans favorittfag: historie.

Nå er DiMare 30 og grunnlegger / president / maskot av The Hyppo, en gourmet popsicle butikk.

Han overvåker åtte Hyppo flaggskip butikker i Florida, med to under bygging. De søte godbitene selges også i mer enn 40 dagligvarebutikker.

Hvordan ideen til Hyppo Popsicles dukket opp

Tilbake i 2010 bodde DiMare i Montana og jobbet sesongmessig på Big Sky Resort.

En helg gikk han ombord på et fly tilbake til sin hjemby St. Augustine, Florida, for et bryllup.

På det flyet fant han seg å snakke med den fremmede ved siden av ham. Hennes navn var Leslie. De er koblet på LinkedIn nå, men han er ikke sikker på at hun vet nøyaktig hvor mye av innflytelse hun var til ham.

DiMare delte drømmen om å åpne en kaffebar med Leslie, som fortalte ham om noen kvinner i Nashville som lager gourmet, meksikansk-stil popsicles. Hun foreslo at han selger noe lignende i sin kaffebar.

Hans første tanke?

"Det er egentlig ikke mitt tema," husker DiMare.

Men da han begynte å tenke på lukningen av små kaffebarer på grunn av lavkonjunkturen, visste han at det var risikabelt. I stedet virket ideen om popsicles ny og morsom - og markedet for det produktet var ikke mettet.

Egentlig tok det bare DiMare noen få korte timer å nix sin år lange drøm om en koffeinbutikk og erstatte den med noe helt ukjent: popsicles.

"Det er sant," sier DiMare. "Jeg tror mange ganger at folk er som," Å, jeg har bare denne ideen. "For meg var det veldig diskret."

Å bygge en bedrift i tre måneder

Den enkleste måten å beskrive prosessen på er "veldig rask".

På dette tidspunktet hadde DiMare en måned igjen før sin sesongmessige opptreden var oppe. Da han kom tilbake til St. Augustine, visste han allerede at popsicle-butikken ville være hans neste eventyr.

Hans første oppgave var å finne et butikkfront. Merk dette var i 2010 - og midt i lavkonjunkturen. Imidlertid brukte DiMare dette til sin fordel.

"Du har utleiere med førsteklasses eiendommer som er villige til å leie til noen uten kreditthistorie," sier han.

Han fant en plass i sentrum av St. Augustine - et høytrafikområde med kjøkkenutstyr som allerede er inkludert. 650 kvadratmeter plass koster $ 2600 i måneden.

Foreldrene hans flippet inn for å hjelpe.

"De var veldig støttende, men var som," Hvis du mislykkes, vil dette være en stor feil for deg. Du vil lære av dette, og det vil ikke koste så mye, så her går du, "sier DiMare.

Han møtte alle de økende smertene i en første bedrift: Hvordan skal jeg danne et selskap? Hvordan får jeg et registreringsnummer for salgsskatt? Hvordan åpner jeg en bankkonto?

Mange netter sov DiMare i sin butikk - noen ganger bare curling opp på tregulvene i noen timer. Han spiste omtrent 8-10 popsicles om dagen.

Hvordan blir man en Popsicle Expert?

En annen utfordring? DiMare hadde aldri gjort en popsicle.

Han så på internett som en primer. Så var det totalt eksperiment.

DiMare beskriver noen av popsicles fra de tidlige dagene som "ikke kjempebra."

"Jeg var virkelig bøyd for å være autentisk, så for en nøkkel lime popsicle, for eksempel, jeg kom tilbake dit med en skje og skrapet ut innsiden av massevis av limes," DiMare sier. "Det kom ut gal bittert. Vi hadde ikke mange popsicles å selge da, så vi solgte dem som 'The Key Lime Experience.' "

Ikke bekymre deg - han sier at han aldri ville gjøre det i dag. Men igjen da han stolte på mye tilbakemelding. Han ville logge hver oppskrift i en bok og jobbe derfra.

I dag har han et lag med syv popmakere og mesterspillmakere (ingen har matbakgrunner) som eksperimenterer for å lage de frosne godbiter fra friske, florentinske frukter. Foreløpig lagrer teamet 20.000 til 30.000 popper i uka.

Butikken inneholder mer enn 500 smaker, inkludert avocado kokosnøtt (glatt og kremaktig godhet), ananas cilantro (en smak som DiMare innrømmer at han aldri trodde ville fungere) og jackfruit (en pesky frukt som faktisk har lammet DiMare's hender).

Ser tilbake på de første årene

DiMare har de siste seks årene vært en eneste fyr som bor sammen med foreldrene sine. Han setter hver ekstra dollar han ikke trenger for mat tilbake til sitt firma.

Og det har fungert. Virksomhetens omsetning har vokst i gjennomsnitt på 76% per år de siste seks årene.

Men det var ikke alltid slik. DiMare husker fortsatt når den første Hyppo-plasseringen åpnet (på Hypolita Street, forresten) i St. Augustine.

"Jeg husker at jeg bare satt bak telleren som," jeg står fast her; Jeg har brukt de siste tre månedene til å bygge dette vakre fengselet for meg selv, og nå kan jeg ikke gå, "sier han.

Heldigvis kom hans første kunde i 10 minutter senere, og følelsen igjen - aldri å komme tilbake igjen.

For DiMare var hans første mål å ikke svikte for fort.

"Du kan ikke regnearket risikere ut av ligningen," sier han. "Du må bare få hendene skitne og rulle med risikoen."

Heldigvis overvunnet han risikoen. Imidlertid har han hatt noen andre virksomheter som mislykkes, som en macaronbutikk. Men han er greit med det.

"Du vil finne ut det," sier han. "Eller du vil ikke, men et år fra nå kan du gå videre til neste ting. Du vil ikke være i limbo. "

Men DiMare er glad han ikke har måttet gå videre eller snuble i limbo. Hans imperium fortsetter å vokse i Florida - hvor popsicle etterspørsel er sterk året rundt.

Så hvis du bor i denne dampende tilstanden - eller neste gang du tar en strandtur - stopp ved en av Hyppo-stedene. Gourmetpoppene går for $ 3,75.

DiMare favoritt smaken er - vel, han har ikke bare en. Min? Jeg liker vannmelonhibiskus. Den mørke sjokolade-dyppet nøkkel lime pop kommer også med høye priser.

Advarsel: En hjernefryse er uunngåelig.

Din sving: Hva er den vakreste, men likevel mest smakfulle popsicle-smaken du kan tenke på?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar