Banker

6 ting du kan selge for ekstra penger akkurat nå

6 ting du kan selge for ekstra penger akkurat nå

Med julen rett rundt hjørnet kan du gi budsjettet et blikk over for litt ekstra penger. Selv om det alltid er en god idé å lete etter måter å spare på, kan det være like nyttig å se etter måter å tjene på.

I fjor delt jeg 23 måter å tjene ekstra penger til jul, som alle fortsatt er relevante nå. I dag ønsket jeg å grave litt lenger helt enkleste måte å komme opp med noen ekstra julepenger - selge dine gamle ting!

Å selge dine gamle ting kan drepe to fugler med en stein. Først får du fordelene med ekstra penger, og for det andre blir du kvitt din rot. For ikke å nevne, ut av alle måtene å tjene ekstra penger som selger det du allerede har, krever minst mulig innsats.

Klar til å komme i gang? Her er seks ting du kan selge for å tjene ekstra penger akkurat nå.

Gamle bøker

Hvis du har en haug med høyskole lærebøker som sitter rundt, kan du være i stand til å tjene en liten formue. Men det er bare hvis du handler fort! Med høyskole lærebøker er det best å selge dem så snart du er ferdig med dem, og før den neste versjonen av bøkene kommer ut.

Her er hvor å selge dem:

Cash4Books.net - Skriv bare inn i bokens ISBN-nummer, få et tilbud, send inn bøkene dine med en forhåndsbetalt etikett og motta en sjekk eller PayPal-betaling når bøkene mottas.

BookScouter - BookScouter er en lærebok tilbakekjøps sammenligning verktøy. Med BookScouter skriver du inn bokens ISBN-nummer, og de vil sjekke med 42 forskjellige steder som kjøper tilbake bøker. Derfra kan du velge det beste tilbudet.

Hva om du har andre typer bøker som sitter som fiksjons- eller personlige utviklingsbøker? Du kan selge dem også! Mens du ikke kommer til å tjene så mye penger som noen som selger lærebøker, kan du fortsatt kontanter. Her kan du selge andre bøker:

Powell's - Du kan få et online tilbud på fiksjonsbøkene dine gjennom Powell's. Hvis du liker sitatet, kan du sende inn boken din via forhåndsbetalt frakt og etter inspeksjon av din bok, vil Powell's konto kreditere din konto eller betale deg via Paypal. De er veldig spesielle om tilstanden til bøkene de aksepterer.

Amazon - Det er mange ting du kan selge gjennom Amazon's Trade-In-programmet, inkludert bøker. Bare skriv inn ditt ISBN-nummer og få et tilbud. Hvis du liker tilbudet, send inn dine varer, og Amazon vil kreditere kontoen din etter å ha mottatt bøkene.

Klær

Klær er et annet element som mange mennesker har et overskudd av.

Hvis du har forsiktig brukt klær eller gjenstander som har satt deg i skapet altfor lenge med taggene på dem, vil du sannsynligvis ha en enkel tid å kvitte seg med dem. (Bare prøv ikke å selge ting som er rippet / farget eller ut av stil. Du vil ende med å kaste bort tiden din.)

Her er noen steder du kan selge dine forsiktig brukte klær:

Facebook Yard Sales - Facebook Yardsales kan være en fin måte å raskt kvitte seg med dine varer. Hvis du ikke allerede har det, kan du bli med i byen eller fylkeets salgsavdeling eller garasjesalgsside, og oppgi produktene dine.

ThredUp - ThredUp er en online forsendelsesbutikk som aksepterer kvinners og barneklær. Du kan be om et vaskerom for rengjøring fra ThredUp, og etter at du har sendt inn varene dine, vil de gi deg et tilbud. Du kan motta en konto kreditt eller PayPal kontanter for de elementene de aksepterer.

eBay - eBay er et av de beste stedene å selge designelementer. Hvis du har high end klær eller tilbehør som er i god form, gir eBay en prøve.

Møbler

Hvis du nylig har pusset opp eller bare har for mye møbler sitte rundt, selg det du ikke trenger. Møbler, spesielt hvis du er i god stand, kan være din store billettpost som tjener deg ekstra penger du trenger i ett slag.

Her er noen steder å selge møbler:

Craigslist - Det er tonnevis av mennesker som blar Craigslist på daglig basis og ser etter de perfekte gjenstandene for deres hjem. Dette gjør Craigslist til et av de beste stedene å selge brukte møbler.

Facebook Yard Sales - Hvis du er som meg og ikke har en Craigslist by nær deg, er Facebook Yard Sales et godt sted å liste møbler.

Håndlagde varer / håndverk

Så mye som jeg ønsket, var jeg kresen nok til å få ting å selge, jeg er bare ikke. Hvis du er den smarte typen person, kan du tjene ekstra penger som selger dine kreasjoner eller til og med gjøre ferdighetene dine til en fullverdig bedrift.

Akkurat nå er det en flott tid å prøve hånden din på å selge håndverket siden mange mennesker (selv inkludert) liker å støtte småbedriftseiere i løpet av julen.

Her er steder du kan selge håndverket din:

Etsy - Etsy er et av mine favorittsteder å handle og er den største håndverksmarkedet på nettet. Det er ingen medlemsavgift å selge på Etsy. Du må betale $ 0.20 for å liste en vare og deretter en 3,5% transaksjonsavgift når varen selger pluss en 3% betalingsbehandlingsavgift.

Shop Handmade - Handmade Handmade er en helt gratis markedsplass for å selge håndverket.

Gamle elektronikk

Oppgraderer du elektronikken din ofte? Hvis svaret ditt er ja, og du har en haug med smarttelefoner, kan tabletter eller bærbare datamaskiner som ligger rundt deg kontanter de inn.

Her er hvor å selge dem:

Gazelle: Dette nettstedet aksepterer en rekke smarttelefoner, iPad, Mac Bøker og Mac-datamaskiner. Gå til nettstedet, skriv inn spesifikkene til enheten din, og du vil motta et tilbud.Hvis du er fornøyd med tilbudet, kan du sende inn varen din gratis og motta en sjekk, Amazon-gavekort eller PayPal-betaling.

Amazon Trade-In: Amazon lar deg handle i en rekke forskjellige elektronikk. Bare besøk Amazon Trade-In og skriv inn produktinformasjonen til den elektroniske du ønsker å bli kvitt. Amazon vil gi deg et estimat. Hvis du er fornøyd med det estimatet du sender inn varen din. Etter Amazon vurderinger varen du sendte inn, vil de kreditere kontoen din med et Amazon-gavekort.

Gavekort

Vi har alle fått gavekort på et eller annet tidspunkt som vi aldri skal bruke. Hvis du er som meg, har du fortsatt et par som sitter rundt fra sist jul. Kasser dem inn!

Å selge gavekort er en ekstremt enkel måte å tjene penger på, fordi du ikke trenger å vente på at de skal selge. Bare besøk et nettsted som CardPool, skriv inn ditt kort og verdi, og du kan øyeblikkelig se hvor mye penger du får fra det.

Andre måter å tjene

Selge varer du legger rundt er virkelig en av de beste måtene å tjene ekstra penger raskt. Men hvis du er utsolgt og fortsatt er på utkikk etter måter å tjene, må du sjekke ut 23 måter å tjene penger til jul og 50 + måter å tjene penger på siden Hustling for flere gode ideer.

Hva er dine favoritt ting å selge for å tjene penger fort?

Fotokreditt: nikolaydonetsk

Skrive Inn Din Kommentar