Banker

23 måter å tjene ekstra penger til jul

23 måter å tjene ekstra penger til jul

Vi er offisielt i november og bare syv uker unna julen.

Syv uker! Kan du tro det?!?

Jeg vet ikke om deg, men tiden ser ut til å gå mye raskere for meg når ferien i ferien sesongene treffer. Det betyr at de syv ukene kommer til å være oppe før vi vet det. Hvis du ennå ikke har reddet noe til jul, har du fortsatt god tid til å tjene penger på julen.

Enten du prøver å unngå mer gjeld, spare og tjene til å kjøpe noe større enn vanlig, eller gjøre noe uventet for familien din, er det nå på tide å komme på jobb!

Her er 23 måter å tjene ekstra penger til jul i år, slik at du kan ha høytiden du vil ha, ikke bare den du ser på Instagram.

Hurtig navigasjon 1. Lær engelsk som et annet språk2. Selg studieveiledninger3. Fyll ut online-undersøkelser4. Bli A Brand Ambassador5. Fiverr6. Agent Anything7. Gjør oppgaver på Amazon Mekanisk Turk8. Bli en nettside Tester9. Delta i medisinske studier10. Søk på nettet11. Kjør for Uber eller Lyft12. Vær en oppgave Rabbit13. Bli en postmate14. Selg håndverk på Etsy15. Selg på eBay16. Selg på Amazon17. Skriv For Money18. Bli en virtuell assistent19. Babysit eller Housesit20. Bli En Hundesporter Eller Hund Sitter21. Hang Christmas Lights22. Design Websites23. Videoredigering

Profitt fra din kunnskap

Hvis du utmerker deg akademisk i et område, kan du kanskje tjene litt ekstra penger fra din kunnskap med disse ideene.

1. Lær engelsk som et annet språk

Er du en engelsktalende engelsktalende? Har du en høyskole grad? Enda bedre, er du lærer? I så fall kan du tjene gode penger til å undervise i engelsk i ditt eget hjem til utenlandske studenter online. Du logger bare på din angitte avtale, og lærer! Det er så enkelt. VIP Kid er en tjeneste som forbinder engelsktalende med de som ønsker å lære. Det kan betale veldig bra hvis du presser deg selv til å lære ofte! Sjekk ut VIP Kid her.

2. Selg studieveiledningene

StudySoup er et nettsted der studentene kan kjøpe andre studenters notater, studieguider og til og med webinarer. Hvis du har tatt gode notater og utmerke seg på et hvilket som helst fagområde, vil du kanskje prøve å gi et skudd for å dra nytte av det arbeidet du allerede har gjort.

Utfør Micro Tasks / One-Off Jobs

Denne typen jobber er perfekte for alle som ikke vil føle seg bundet sammen med en sidejobb og ønsker en super fleksibel ekstrainntektsplan.

3. Fyll ut online-undersøkelser

Online spørreundersøkelser kommer ikke til å skaffe deg penger. Men hvis du leter etter noe som er veldig enkelt, fleksibelt, og ikke spiser mye av tiden din, kan du kanskje tjene litt lommekasse før julruller rundt.

Her er noen undersøkelsessteder for å sjekke ut:

  • Survey Junkie - En av de beste undersøkelsesnettene som betaler for å fylle ut spørreundersøkelser.
  • konglen - Du kan tjene $ 3 per undersøkelse du har fullført
  • Opinion Outpost - Du kan tjene penger for å fylle ut spørreundersøkelser
  • Swagbucks - Du kan få en $ 5 påmeldingsbonus for å registrere deg her.

4. Bli en merkevareambassadør

Som en merkevareambassadør kan du tjene $ 15- $ 20 per time ved å delta på hendelser på vegne av et selskap og sende ut gratis varer fra selskapet. Melanie foreslår å starte søket ved å slå opp "Brand Ambassadors (In Your City)" på Facebook.

Vi har også satt sammen en liste over brandambassadørjobber her for deg:

5. Fiverr

Fiverr er et nettsted hvor du kan tilby nesten hvilken som helst tjeneste du kan tenke deg på fra $ 5. Uansett hva dine ferdigheter er, er det en sjanse for at noen på Fiverr vil ha det du tilbyr. Når du lander noen få kunder og mottar høye rangeringer, kan du da begynne å øke prisen på tjenesten din. Sjekk ut Fiverr her.

6. Agent Anything

Agent Anything er et nettsted som outsources små oppgaver, men er skreddersydd for lokale studenter. Du kan finne et bredt spekter av oppgaver å utføre ved ulike lønnsatser.

7. Gjør oppgaver på Amazon Mekanisk Turk

Mekanisk Turk er et nettsted satt opp av Amazon som lar brukerne utføre "HITs" som er små mikrooppgaver. Mens hver oppgave kanskje ikke betaler mye, tar det bare noen minutter å gjøre. Her er en liste over HITS verdt å se på. Du kan lese vår fullstendige guide for å tjene penger på Amazon Mechanical Turk her.

8. Bli en nettside tester

Visste du at bedrifter vil betale deg for å teste deres nettsted for brukervennlighet? Du kan registrere deg på et sted som UserTesting.com og tjene opptil $ 10 for hvert nettsted du tester. De fleste tester tar mindre enn en halv time å gjøre.

9. Delta i medisinske studier

Du kan kontakte skolens psykologiavdeling for å se om det finnes medisinske studier du kan delta i. Dette kan tjene deg hvor som helst fra hundrevis til tusenvis. En av våre venner gjorde dette til en eksperimentell gjengivelse. Han måtte få benet kastet og ha på seg kastet i en uke. Han ble betalt godt over $ 1000 for sin tid!

10. Søk på nettet

To nettsteder som jeg har brukt i årevis for å tjene ekstra penger til jul, er Swagbucks og Inbox Dollars.

Begge disse nettstedene vil tildele deg poeng for å søke på internett, fylle ut spørreundersøkelser, spille spill og mer. Innboks Dollars har også en funksjon der du kan "lese" e-post for penger.

Mens ingen av disse nettstedene vil gjøre deg rik, tjener jeg lett et par hundre fra hver gjennom året med svært minimal innsats.

Du kan registrere deg for Swagbucks her. Og du kan få $ 5 fra Inbox Dollars ved å gå gjennom denne linken. (Legg merke til at du må tjene minst $ 30 med innboksdollar for å be om betaling.)

Kjører eller leverer

Hvis du liker å kjøre og ha fritid, vil disse sidejobene passe deg!

11. Kjør for uber eller lyft

Hvis du bor i en by hvor etterspørsel ri aksjer er populære og du har en bil du kan kjøre for Uber på fritiden. Vi har nylig lest hvordan Sam fra Financial Samurai kunne gjøre $ 100 / time med Uber. Og Harry på Rideshare Guy gjennomsnittlig gjennomsnitt over $ 18 / hour.

I tillegg tilbyr mange av disse nettstedene kule bonuser!

Kjør for Uber: Uber er det største selskapet for ridesharing, og de tilbyr bonuser fra tid til annen. Kom deg i gang med å kjøre til Uber her.

Kjør for løft: Lyft er # 2 ridesharing selskap, men de er på vei. Akkurat nå tilbyr de en $ 300 påmeldingsbonus etter at du har fullført 100 turer. Registrer deg og få bonusen her.

Lever for UberEATs: Hvis du er usikker på å ha folk i bilen, hva med å levere mat? Prøv å kjøre for UberEAT og bare levere mat. Registrer deg for UberEATs her.

12. Vær en oppgaveskabb

Oppgave Rabbit er et sted hvor du kan finne små ærendigheter og oppgaver å gjøre for andre i ditt område. Disse oppgaver kan være alle slags ting, inkludert å ta noen til matbutikken eller til og med hjelpe noen å flytte.

13. Bli en postmate

Postmates er en tjeneste vil betale deg opptil $ 20 per time for å levere mat. Du kan sjekke på deres nettsted for å se om de trenger drivere i ditt område. Et annet lignende selskap er DoorDash, som vi nettopp anmeldt her.

I noen byer kan du også bli en driver for Amazon Flex.

Tjene penger å selge

Hvis du er god til å finne avtaler, har en kilde til engrosprodukter, eller er opptatt nok til å lage dine egne produkter, er det noen som selger ideer til å prøve.

14. Selg håndverk på etsy

Hvis du lager hjemmelagde produkter som håndverk, lys, klær, såper eller smykker, kan du sette opp en Etsy-butikk og lage dine håndlagde varer. Du må markedsføre virksomheten din for å tegne kunder inn i butikken din, men Etsy er stor i høytiden.

Sjekk ut Etsy her og kom i gang.

15. Selg på eBay

På et tidspunkt var Robert rundt $ 3 000 per måned som selger på eBay som en sidevirksomhet. Han skure garasje og eiendom salg og kjøpte de elementene han trodde ville gi en fortjeneste.

Hvert år slår varme leker, konsoller og andre ting på butikkhyllene. Hvis du er kunnskapsrik, kan du få øye på disse elementene, kjøpe dem tidlig, og så videreselge dem for store fortjenester på eBay, da det kommer nærmere julen.

Kom i gang på eBay her.

16. Selg på Amazon

Amazonas FBA-tjeneste har blitt ganske populær blant sidehustlere og småbedriftseiere. Med Amazon FBA kan du sende inn produkter direkte til Amazon (for en liten avgift) Amazon lagrer lagerbeholdningen din, sendes når den er kjøpt, og håndterer avkastning på dine vegne. Du må selvfølgelig finne en kilde til lønnsomme produkter for å gjøre dette arbeidet.

Jeg prøvde hånden min på Amazon FBA i år, og nesten alt jeg sendte inn solgte innen en måned.

Freelance Income Ideas

Frilansinntekt er min favoritt kilde til aktiv inntekt. Som freelancer kan du gjøre ferdighetene dine til en svært lønnsom sidehandel.

17. Skriv for penger

Det er mange måter å tjene penger på ved å skrive. Og det gode er at når du finner deg noen kunder, er inntektene ganske umiddelbare. Her er 14 ideer for å tjene penger ved å skrive. Hvis du vil gjøre denne full tid (eller en stor tidsside), bør du vurdere å ta denne klassen på hvordan du får betalt for å skrive.

18. Bli en virtuell assistent

Virtuelle assistenter gjør ting som å sette opp avtaler, redigere blogginnlegg, legge ut på sosiale medier og mer. Hvis du er dyktig i flere områder og ønsker en fleksibel sidejobb som du kan gjøre hjemmefra, kan du begynne å kontakte bedrifter som kan trenge hjelp og legge dine tjenester. Du kan også sette opp en profil på et sted som UpWork, bare ikke ta mindre penger enn du er verdt.

To områder som blomstrer akkurat nå for virtuelle assistenter er korrekturlesing og transkripsjonstjenester.

Mange bloggere og forfattere utnytter korrekturlesere til å sjekke grammatikken deres og mer. Du kan lære å være en korrekturleser og finne jobber her.

Hvis du er fan av podcaster, har du sannsynligvis hørt begrepet "vis notater". Vel, disse er egentlig en transkripsjon av podcasten. Med oppgangen av video- og lydshow, er transkripsjonstjenester på en helt høy måte. Lær hvordan du transkriberer og får jobb her.

19. Babysit eller Housesit

Forsøkt og sant, barnevakt og houseitting er kjente måter å tjene litt ekstra inntekt. Under ferieferier når barna er ute av skole, er barnevakt mer etterspurt. I tillegg vil mange foreldre ha arbeidsferiefest, eller bare trenger en pause! Dra nytte av og tjen litt ekstra penger.

Vet ikke noen lokal at du kan gjøre dette for? Vurder å lage en konto på Care.com og se om du kan få forretninger på den måten.

20. Bli en hundevenner eller hundeseter

Mens du ikke ville tradisjonelt tenke at hunden går eller hunden sittende er en lønnsom side virksomhet forsøk, kan det virkelig være. Spesielt i de kaldere høst- og vintermånedene. Mange hundeeiere er villige til å betale for å få deres pooch gått daglig.

Akkurat som barnevakt, hvis du ikke kjenner noen hundeiere, kan du fortsatt finne kunder online. Ta en titt på Care.com og se om du kan finne folk til å gå på hunden der.

21. Hang Christmas Lights

Her er en ide som er spesifikk for julen - annonsere en julelys hengende tjeneste på Facebook eller Craigslist. Mange travle og / eller eldre mennesker vil gjerne dekorere, men kan ikke gjøre det lenger. Du kan hjelpe dem, og få betalt for det!

22. Design Websites

Hvis du er god til grafisk design, har du en ferdighet som er etterspurt.For å tjene gode penger fra din dyktighet må du bare sørge for at du markedsfører tjenestene dine til de riktige personene.

23. Videoredigering

Hvis du har videoredigeringskompetanse, må du bruke dem og tilby dine tjenester til de som trenger dem. Videoinnhold blir stadig mer populært på internett, og du kan hjelpe alle fra små bedrifter til populære bloggere. Velg et marked og hell dine tjenester.

Du har fortsatt tid til å tjene penger til jul

Det er millioner av måter å tjene ekstra inntekt. Hvis du tok noen av disse ideene og tilbringe noen timer per uke på dem, bør du kunne tjene nok penger til å dekke dine juleutgifter i år.

Husk også at du kan bruke et cashback-kredittkort for å tjene ekstra penger på gaver du vanligvis skulle kjøpe. Jeg tar opp dette fordi noen kredittkort setter avtalen rett før ferien. Sjekk ut disse toppkreditkortene for å se om det er fornuftig.

Oppnår du aktivt ekstra penger til jul eller sparer hele året?

Skrive Inn Din Kommentar