Banker

2 enkle måter å tjene penger mens du søker på Internett

2 enkle måter å tjene penger mens du søker på Internett

Det er mange måter å tjene penger på nettet i dag, fra skriving til virtuell assistanse, webtesting, salg av ting på eBay eller Craigslist, og mer. Men en av de enkleste måtene studenter kan tjene penger krever liten innsats, gjør noe de allerede gjør: søk på internett.

Så hvordan kan du tjene penger på internett?

Skriv inn Swagbucks og Qmee. Begge er online søkemotorer som tilbyr monetære belønninger for å bruke nettstedet deres. Nedenfor finner du mer informasjon om nettstedene, samt fordeler og ulemper med å bruke hver.

Swagbucks

Swagbucks er et nettsted som belønner deg med poeng kalt SB for å gjøre ulike onlineoppgaver som å ta undersøkelser, se på videoer og bruke søkemotoren. Når du bruker søkemotoren, får du SB poeng etter flere søk, vanligvis i mengden 10-15 SB. Du kan begynne å utbetale SB ved 500 poeng markeringen.

Som frilansskribent søker jeg mange ting, som de fleste studenter. Jeg sjekker stavemåte, forsker artikler, ser opp kilder etc. Ved å søke hver dag og ta sin daglige avstemning hver dag, har jeg samlet 536 SB i 2 uker - eller nok for et $ 5 gavekort, for ting som Starbucks eller Amazon. Men du kan også tjene kaldt hardt kontanter, og få $ 25 via PayPal for 2500 SB. Personlig lagrer jeg meg for kontanter.

På dette punktet har jeg ikke endret noe jeg vanligvis gjør, bare de måtene jeg gjør det på. I tillegg til søk, meningsmålinger, spørreundersøkelser og videoer kan du også tjene bonus SB ved å se etter Swagcodes, som vanligvis er verdt mellom 1-5 SB. Swagcodes er vanligvis lagt ut på deres sosiale medier nettsteder og er gyldige for en bestemt tidsramme, vanligvis noen få timer. Det er en enkel måte å score noen bonus SB poeng på!

Swagbucks har vellykket gamified søk på internett, og det kan være ganske morsomt - og vil tjene deg litt swag eller kaldt hardt kontanter. I tillegg, hvis du registrerer deg for Swagbucks gjennom dette linket, kan du tjene en $ 5 bonus bare for å registrere deg!

Qmee

For de som bare vil søke og tjene penger på nettet, og avviste meningsmålingene og "swag", kan du prøve Qmee. Qmee er forskjellig fra Swagbucks ved at Swagbucks kjøres med en Yahoo søkemotor, mens Qmee kan fungere med alle søkemotorer, som Google, Yahoo, Bing, etc.

Etter å ha lastet ned Qmee, kan du søke etter ting som du normalt ville. I deres ord vises "Qmee resultater sammen med søket ditt. Hvert Qmee-resultat har en kontant belønning vedlagt. Hvis du er interessert i resultatet, klikker du på det og samler belønningen. Vi viser bare resultater vi mener er relevante. "

Jeg har nettopp begynt å bruke den, men det ser ut til at de fleste annonser gir deg 5 - 12 cent, og har vært relevante for det jeg leter etter. Men ikke alle søkeresultatene i en Qmee-annonse, så vær ikke bekymret hvis du ikke ser en Qmee-annonse etter hvert søk.

Etter å ha opptjent penger kan du velge å utbetale pengene dine via PayPal eller donere det til en veldedighet.

Å bruke disse nettstedene vil ikke gjøre deg rik raskt, men alt legger til! Begge nettstedene er helt gratis å bruke og hjelper deg med å tjene penger, mens du gjør noe du vil gjøre uansett. Så hvorfor ikke tjene litt ekstra penger mens du forsker på dette semesterpapiret?

Har du prøvd Swagbucks eller Qmee? Hva er dine tanker?

Skrive Inn Din Kommentar