Penger

Du bruker $ 3K et år på dette ... Og du sannsynligvis ikke engang realiserer det

Du bruker $ 3K et år på dette ... Og du sannsynligvis ikke engang realiserer det

Alt i livet har en pris - selv jobbe selv.

Faktisk, Den gjennomsnittlige heltidsansatte betaler $ 276 per måned - eller om $3,300 per år (!) - bare for å gå på jobb hver dag, i henhold til denne splitter nye CareerBuilder-undersøkelsen.

Det er riktig: Gå videre og ta $ 3000 rett utenfor toppen av årslønnen din. Og vurderingen av undersøkelsens tall er etter skatt, det er en enda større prosentandel enn du tror.

Yikes.

De skjulte utgiftene til å gå på jobb

Tidligere i år undersøkte CareerBuilder 3.031 heltids amerikanske arbeidere på nettet via Harris Poll for å se hvor mye de brukte på ulike arbeidsrelaterte utgifter.

Det korte svaret: Måten mer enn noen trodde.

Den heftige årlige totalen inkluderer utgifter du kan forvente, som transport og lunsj. Men CareerBuilder dekket også mindre opplagte kostnader, som kjæledyrpleie og utgifter forbundet med å finne en jobb i utgangspunktet.

Mange arbeidsrelaterte utgifter er ikke omsettelige - Tross alt, må du gå på jobb for å tjene penger til å betale dem, for ikke å nevne de andre regningene du pådra deg!

"Kostnaden for arbeid er ofte hva resten av budsjettet ditt er sentrert rundt," sa Rosemary Haefner, sjefspersonell på CareerBuilder.

Hun sier Å kjenne dine totale arbeidsrelaterte utgifter kan hjelpe deg med å finne ut hvordan du gjør kutt.

"Du kan løfte om å bære lunsj for å jobbe hver dag, slutte å kjøpe kaffe, se etter billigere forretningsklær. Administrere disse kostnadene kan bidra til å ta hensyn til andre, som pendling og barnepass, som ikke vil avta. "

Så hvor akkurat går alle pengene?

Her er hvordan arbeidstakere bruker penger på å komme til jobbene sine:

Transport: Omtrent $ 25 i uken

Hvis du er som de fleste amerikanere, du kjører nok til jobb. Faktisk rapporterte 84% av undersøkelsens respondenter en kjøreferd.

Kjøring, selvfølgelig, bærer utgifter - tydeligvis, drivstoff.

Heldigvis, 63% av bilførerne rapporterer å bruke mindre enn 25 dollar på gass hver uke.

Men studien nevner ikke andre kjøreutgifter, som vedlikehold og forsikring av kjøretøy - for ikke å nevne avskrivninger på de nye bilene som så mange av oss insisterer på å dekorere våre innkjørsler (beaters forever!).

Tenk offentlig transport er et mer økonomisk alternativ? Tenk igjen.

Selv om det er absolutt grønnere, nesten halvparten (47%) av de undersøkte som tar offentlig transport til jobb hver dag sa de bruke $ 25 per uke eller mer på transitt.

Lunsj og kaffe: Omtrent $ 30 i uken

Vi var glade for å se det nesten en hel tre fjerdedel av respondentene tok med seg lunsjen til jobb. Vei å gå, Penny Hoarders!

Selvfølgelig har mat en kostnad, selv om du kjøper den i matbutikken og forbereder den hjemme.

Men lunsjboks PB & J er nesten sikkert billigere enn kontoret kafeteria. Case in point: Av de som kjøpte sin arbeidsdag måltider, halvparten bruker $ 25 eller mer per uke på lunsj ... og 13% sa at de bruker $ 50 eller mer. Au.

Kaffe representerer en liten, men allestedsnærværende utgift - bare under halvparten av arbeidstakere hilser på å besøke en kaffebar i motsetning til å brygge hjemme.

Og mens 71% rapporterte å bruke mindre enn $ 10 per uke på java, det betyr at 29% bruker mer.

Og for 3% er tallet $ 25 eller høyere. Hipstere.

Barn og husdyrpleie: Omtrent $ 125 i uken

Om lag en tredjedel av foreldrene med barn under 18 år betaler for barnehage (i motsetning til å bruke gratis etterskoleservice eller sterkt bevæpne en søster eller bror inn i jobben).

Men mer enn en tredjedel av de som betaler for barnehage, betaler dyrt: $ 500 eller mer per måned. I noen byer kan du leie barnet ditt sin egen leilighet for det!

CareerBuilder fant at folk flest ikke trenger å betale for kjæledyromsorg i løpet av uken, eller i det minste ikke så mye. Av de arbeiderne som sa at de har kjæledyr, rapporterte mer enn 50% at de betalte $ 10 eller mindre per uke for deres omsorg.

Klær, sko og tilbehør: Om $ 8 i uken

Denne er litt mindre solid, fordi du kan bruke mange klær i ditt arbeidsliv - selv om du bestemmer deg for at de er spesielt for arbeid.

Men du vil kanskje ikke ha på deg en dress og knytte deg til treningsstudioet eller baseballspillet, og det er noe å si om "dressing the part." Selv ved tilfeldige selskaper må du sannsynligvis ha noen fine klær til intervjuer og møter, og hverdagsarbeidsklær vil etter hvert bli slitesterk.

Klær er dyre. Nesten halvparten av respondentene innrømmet at de bruker mer enn 250 dollar per år på arbeidsspesifikke klær, sko og tilbehør - og nær en kvart bruker over 500 dollar.

De svømmeste 2% av respondentene bruker mer enn $ 2000 per år på klær. Håper at hele "kjole for jobben du vil" ting virker, fordi du trenger de lønnene!

Hvis du bruker 400 dollar i et gitt år på klær du bruker i 50 arbeidsuker, kommer det til rundt 8 dollar per uke ... bare for å unngå å være nøgen på jobb.

Finne en ny jobb: $ 200 en pop

Mens de fleste respondenter (81%) sa at de ikke pådra seg kostnader mens de lette etter en ny jobb, de som gjorde det egentlig gjorde: $ 200 eller mer.

Klær, transport og reise representerer hovedparten av denne summen, men respondenter brukte også penger på nettverksarrangementer, rekrutterere og trykkeritjenester.

Kan vi alle bare akseptere å sende lenker til våre LinkedIn-profiler og PDF-filer i stedet for papirdokumenter, allerede?

Hvordan unngå å betale bare for å gå på jobb

Selv om noen av disse ukentlige totalene kan virke små (hva er $ 30 for å unngå å spise PB & J hver dag?), Kan du gå glipp av bedre avkastning enn kafeteria mat.

For eksempel, hvis du legger $ 25 du bruker på ukentlige lunsjer inn i besparelser i stedet Fra 21 år vil du få nok til å gå på pensjon på 65 år.

Det er mer enn nok insentiv for meg å ta med en brun pose nesten hver dag.

Selvfølgelig vil arbeid fra hjemmet hjelpe deg med å unngå transportkostnader.

(Og hjelpe jorden. Og spar tid som er tapt på din pendling!)

Men du vil nok fortsatt trenge barnepass hvis du har barn - for ikke å si noe om disse andre skjulte utgiftene du sikkert ikke har vurdert.

Du kan vurdere å starte en sidekast for å bidra til å redusere "skatten" du betaler, bare å komme til din primære jobb ... men selv sidejobber kommer med skjulte kostnader.

Jeg antar vi ville bli vant til det: Ingenting i dette livet er gratis.

Ikke engang tjene penger.

Din sving: Hvilke arbeidsrelaterte utgifter har du? Hva er noen av måtene du får rundt dem?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på Word Riot, DMQ Review, Hinchas de Poesia og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar