Penger

Denne appen betaler deg å handle som en hemmelig agent

Denne appen betaler deg å handle som en hemmelig agent

Jeg vet ikke om deg, men da jeg var barn, hadde jeg definitivt fantasier for å vokse opp for å være et privat øye.

I min fars favoritt actionfilmer var PI alltid romantisk kjennetegnet, knust i et mørkrom, jobbet sent på kvelden for å utvikle bildene hun hadde sluppet på.

Da bildene flyte opp med henne ut av kjemikaliene, var det klart at hennes harde arbeid ble betalt. Hun kjente den dårlige manns hemmeligheter, og alle ville være trygge snart.

... OK, kanskje det var bare at jeg var anstendig med et kamera og egentlig hadde en ting for påskeeggjakt.

Uansett, som en 26-åring, finner jeg meg ikke ofte krypende rundt og prøver å finne og rapportere ledetråder. Min karriere tok en litt annen vei - en med mye flere dataskjermer enn film negativer.

Det var derfor jeg var så begeistret da jeg fant ut: Sneaking rundt? Det er en app for det.

Og du får selv betalt for å bruke den.

Vil du tjene penger online med QuickThoughts?

Hvis du er klar til å gjøre din barndomspion drømme en realitet - eller i det minste å lage et par dollar bare å spille med telefonen - her er hvordan:

Last ned QuickThoughts. Fyll inn ditt navn, e-postadresse og demografisk info. Registrering er super rask og smertefri.

Deretter vil appen be deg om å søke etter undersøkelser og oppdrag (den morsomme delen!) For å tjene penger mot ditt første $ 10 Amazon-gavekort.

For undersøkelser svarer du på noen flere demografiske spørsmål når appen finner en for deg, bare for å dobbeltsjekke kvalifikasjonen din - men selv om du ikke kvalifiserer, tjener du 10 cent bare for å prøve.

Hvis du allerede tror det høres ganske bra ut, gjør deg klar til å få tankene dine blåst.

QuickThoughts bruker også telefonens GPS for å sende deg på lokale arrangementer eller "oppdrag", der du skal fullføre stedbaserte undersøkelser og aktiviteter for å gi tilbakemeldinger fra kunder.

Appen vil spørre deg om enten en live-action-utfordring nær din posisjon eller en til å gjøre i ditt eget tempo neste gang du er ute og om.

Du kan rapportere om den smertefulle linjen du er lei av å stå på apoteket, eller ta et bilde av din lokale matbutikks søte sesongbaserte skjerm.

Fikk biff om et skitent offentligt toalett? Her er din sjanse til å la stemmen din bli hørt.

Så snart du har fullført disse stedbaserte oppdragene, ser du belønningene dine populært i appen.

Enten du spiller PI eller bare fyller i spørreundersøkelser, Når du når $ 10, kan du betale ut for et Amazon-gavekort i samme beløp. Enkel og morsom!

Hvorfor denne betalte undersøkelsesappen er måten mer fantastisk enn vi forventet

Ved første øyekast kan dette virke som din gjennomsnittlige betalte undersøkelsesapp.

Men det er måte, mye bedre.

Først av alt, gjør QuickThoughts den enkle gamle undersøkelsesdelen bedre enn de fleste apps vi har sett.

Inntektene dine er ikke en ubetydelig noen cent heller. Du får $ 1- $ 3 for hver undersøkelse du har fullført, og 10 cent hver gang du selv prøver å kvalifisere.

App-skanningen betalte undersøkelser fra over 1000 kilder, og du finner ut om du kvalifiserer ganske tidlig - uten å svare på det samme spørsmålet tusen ganger, så det føles ikke som sløsing med tid.

I tillegg, når appen finner en undersøkelse som passer, forteller den deg nøyaktig hvor lang tid det tar og hvor mye av en belønning du vil tjene.

Mitt aller første forsøk ga meg $ 1, og selv om appen fortalte meg at det skulle ta åtte minutter, tok det virkelig nærmere fem.

Belønningene du tjener vises øyeblikkelig i kontoen din. Så snart du har opptjent $ 10 - ikke vanskelig når hver undersøkelse er så godt betalt - kan du betale ut for et Amazon-gavekort (les: penger du faktisk vil bruke).

Det gjør ikke vondt at appen er vakker, heller ikke.

I tillegg er "oppdragene" et unikt tillegg, og veldig morsomt - selv om folk ser på deg litt morsomt for å ta tilfeldige bilder på Walmart.

Uansett vil du høre stemmen din, og du kan til og med bidra til å forbedre kundenes kundeservice og renslighet. Hvis du er som meg, vil du føle deg som en superkult hemmelig agent.

Oh, og du får betalt.

Bare bruk ikke trenchcoat når du går ut på ditt oppdrag. Jeg vet at du vil ... men du kan bare gi deg bort. 🙂

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder, men hun vil nok slutte å være en PI. Hennes skriving har også blitt omtalt på DMQ Review, Hinchas de Poesia og andre steder. Ta gjerne ut til henne på Twitter: @ jamiecattanach

Skrive Inn Din Kommentar