Penger

Dette kredittkortet bidrar med 2% av utgifter til Kid's College Fund

Dette kredittkortet bidrar med 2% av utgifter til Kid's College Fund

Hva er dine store besparelsesmål?

Til tross for de poetiske ambisjoner i de kunstneriske tusenårene jeg tilfeldigvis knytter meg til, lærer jeg raskt ikke alle har drømmer om å forlate arbeidsstyrken tidlig og reise verden.

Jeg vet. Det blåser meg også.

Men jeg får det. Du vil kanskje spare for et fint hus for familien din, jobbe mot en god pensjonering med partneren din eller hjelpe barna med å få den beste utdanningen mulig.

Så vi fant et belønningskort som faktisk hjelper med dine langsiktige besparingsmål.

Det kan til og med hjelpe deg med å starte et høyskolefond for barna dine!

Fidelity® Rewards Visa Signature®-kort gir deg muligheten til å sette inn opptil 2% kontant tilbake direkte til en 529 College Savings plan-konto.

Det betyr at dine typiske månedlige kjøp kan hjelpe deg med å bidra til barnas utdanning.

Hva er en 529 Plan?

En 529 College Savings plan er en state-run investeringsplan som lar deg spare penger på college - for deg selv eller andre.

De fleste stater gir en skattefordel og tillater deg å trekke 529 bidrag fra statens inntektsskatt. Så lenge pengene betaler for høyskoleutgifter, vil mottakeren ikke betale skatt når de trekker seg fra kontoen heller.

I tillegg, i stedet for å sitte i en sparekonto, vil pengene du bidrar til en 529 bli investert og vokse over tid, som en pensjonskonto. Kort sagt, det er en fin måte å spare penger på på college. Som forelder kan du åpne en 529 plan for barna dine før de er 18, eller før de blir født.

Åpne en 529-konto med Fidelity i din stat, og du kan sette inn penger tilbake fra Fidelity® Rewards Visa Signature®-kortet direkte til den kontoen.

Hvordan fungerer Fidelity® Belønner Visa Signature®-kort?

Dette belønningskortet handler om å hjelpe deg med å oppnå dine besparelsesmål - og gir deg en start med a $ 100 registreringsbonus for å koble kortet til din Fidelity-konto.

(*** Redaktørens merknad: Fidelity gir ikke lenger påmeldingsbonusen, men resten av følgende belønninger gjelder fortsatt.)

Med kortet vil du også motta ubegrenset 2% kontant tilbake for hvert kjøp for å sette inn en kvalifisert Fidelity-konto - uten noen kategoribegrensninger.

Du kan også innløse belønning poeng for reise, varer, gavekort eller utsagn kreditt, ved varierende innløsningsverdier.

Det er ingen årlig avgift å bruke kortet eller en grense på hvor mange poeng du kan samle. Når du har samlet 5000 poeng, kan du gjøre et innskudd.

Du kan sette belønningene dine tilbake til inntil fem kontoer - din eller andres - inkludert en meglerkonto, Fidelity Cash Management Account, 529 College Savings planer og pensjonskontoer.

Bruk den til dine typiske kjøp og betal deg balansen hver måned, og dette kredittkortet kan være en smart måte å begynne å investere i familiens store mål.

Hvor mye kan du spare?

Bruk ditt Fidelity® Rewards Visa Signature®-kort til de grunnleggende månedlige kjøpene dine, og belønningene kan legge opp raskt.

Hvis du bruker kredittkortet ditt for $ 2500 i månedlige utgifter, for eksempel, vil du tjene 5000 poeng mot Fidelity-belønninger. Det er omtrent $ 50 å legge til 529-kontoen din hver måned.

Gjør det hver måned i 18 år, og du har investert $ 10 800 i belønninger.

Tatt i betraktning en typisk 7% avkastning, kan den månedlige investeringen bli 21.165 dollar når den heldige støttemottakeren er på vei til college.

Det er en ganske stor buk i undervisning uten noen ekstra penger!

Er du klar til å begynne å spare? Skriv inn informasjonen din nedenfor for å finne ut om du kvalifiserer.

Din sving: Har du startet et høyskolefond for barna dine?

Dette innlegget ble oppdatert 18. august 2016 for å korrigere en matematisk feil.

Opplysning: En skål til besparelser! Takk for at du tillater oss å plassere tilknyttede lenker i dette innlegget.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar